10 lucruri despre mama mea, care încă mai trebuie să-i spuneți copilului

2. Ea a vrut ultima bucată de tort.

4. Ea este întotdeauna frică.

5. Ea știe că ea nu este perfectă.

6. Ea se uita la tine în timp ce dormi.

7. Ea a „purtat“ mult la tine mai mult de 9 luni.

8. Inima ei se rupe de fiecare dată când ai plâns.

9. Acesta vă pune în primul rând.

10. Ea ar face totul din nou, și din nou.

Toate acestea ar trebui să vorbească cu copilul.

Că el știa și a simțit că mama mea este în viață, are sentimente și emoții.

Aceasta este cea mai sigură cale de a se asigura că copilul și vorbesc cu tine despre sentimentele lor.

E ca și cum să-i dea un exemplu: cât este posibil și necesar. Sunt gata să îndure și să accepte sentimentele lor. Deci, eu sunt gata să facă și să ia și a ta, tot ceea ce erau, trist, înfricoșător, vesel.

Poți să ții minte mică, atunci când a vrut să spună ceva mama mea, dar „nu vreau să o supăr.“ De unde știi ce-i supărat, atunci? De acolo, nu a fost un exemplu de ceea ce a spus mama mea despre sentimentele ei, că ea a fost în durere, trist, speriat. Și nu a fost un exemplu de ceea ce mama îndura durerea și să nu fie distruse.

Copilul finaluri, nu vorbi despre lucruri neplăcute mama.

Un alt lucru este ca să spun că ar trebui să fie în funcție de vârstă. In 4-5 ani se poate spune „Vreau un tort. Și eu nu sunt gata să-l împărtășesc cu voi.“ Copilul va supraviețui acest lucru și să tragă concluzii. De exemplu, astfel încât acesta nu este obligat întotdeauna să împartă, și mama, și, prin urmare, altele vor supraviețui.

Dar, despre temerile tale - mi-ar fi gândit, când să vorbească și când nu. În primul rând - Eu lucrez constant cu temerile lor, și multe dintre ele sunt transformate sau dispar. În al doilea rând - a spune unui copil despre temerile și preocupările lor, și apoi să le sprijine cu sfaturi practice cu privire la modul de a se proteja.

articole similare