10 idei pentru actul de vară, astfel încât să nu te plictisesti!

Vara - un timp pentru inițiative îndrăznețe și faptul că nu am avut timp în primăvară, iarna, toamna, lunea viitoare!

„Hudey, învață limbile și să crească părul și nu lăsa muci. Respectarea le credite sunt „- această expresie a devenit motto-ul vara mea. Și tu știi - lucrari :).

Astăzi am pregătit pentru voi 10 idei pentru o distracție de vară. Cineva poate aminti că tamil a pregătit deja un articol pe acest subiect și le-a provocat multe comentarii pozitive. Sper că acum am, de asemenea, nu va părăsi Tamili și va oferi ceva nou, distractiv și doar dreptul pentru vara !!

Inutil să spun că a fost un picnic - este o mare oportunitate de a aduce prietenele sau prietenii lor într-un singur loc la un moment dat. Picnic poate fi un loc de dragoste cu prietenii fratele le-a plăcut tipul-vecin sau stabilirea de relații cu prietena lui.

Doriți să organizați un picnic, care va fi amintit ca unul dintre cele mai importante ale verii? site-ul Parties-and-picnics.org vă va ajuta cu asta! Aici vei gasi nu numai idei interesante pentru decorarea un picnic, dar, de asemenea, tendințe de meniu, idei pentru concursuri si locuri minunate pentru picnic!

În vara aceea părinții noștri place foarte mult pentru a merge la grădină, dar puteți în lipsa părinților de a avea o petrecere. O solutie excelenta pentru o fată tânără va fi pyjama parte într-un cerc de prieteni apropiați. Aici vă puteți bucura de cele mai recente bârfă, mânca gustos, sau a vedea știri de cinematografiei mondiale!

Nu este un secret faptul că drumul pe mare - este o alternativă la o plajă de oraș murdar, este fantastic emoții și fotografii amuzante. Deci, de ce nu-și convinge părinții rulată la mare? Ia cel mai bun prieten și petrece o vacanță de neuitat lor unită „familie“.

Pe mare puteți aștepta pentru o mie de aventuri, inclusiv o poveste de dragoste de vacanță mare. Dacă ai noroc, te întâlnești cu un tip care vă va da farmecul valurilor și o plimbare de neuitat sub stele!

Dar, amintiți-vă că fiecare poveste de dragoste de vacanță are propriile sale reguli! Cu ei puteți citi în articolul meu. Sunt de acord a avertizat primejdia rea ​​:).

Desigur, de vară se trezește în noi gândurile și dorințele pe care nu am știut. De ce să nu fac acest lucru special vara pentru garderoba ta? Excelent razvlekalovka - efectuarea sau cumpararea îndrăznind tinuta!

Puteți utiliza sfaturile noastre de la alegerea moda. ea poate veni cu ceva snogsshibayuschee. Principalul lucru pe care tinuta a dus spre deliciul nu numai tu, ci și altele :).

Următorul punct de pe planul meu - este orice act curajos. Puteți face cunoștință cu cei pe care a avut mult timp cu ochii ei, parașutism și scufundări. Pentru prima dată să stea pe role, forfecare sau creste par, face manichiuri luminos topless, plajă sau a scăpa de lucrurile pe care le urasc in garderoba ta. Fii mai îndrăzneț și lumea se va părea mult mai irizată!

Fotografii de la apus de soare în apă (cu condiția ca aparatul de fotografiat acolo jos este un caz special), în apropierea lacului, fotografiere tematică în domeniu - totul depinde de imaginatia ta!

Nu există nici o posibilitate de a lua o plimbare cu un prieten? Și ce mama - nu o prietena, eu sunt sigur că veți găsi câteva idei pe Internet, iar mama mea vă va ajuta să-i dai seama!

Dar ce ar trebui să facem, indiferent de sezon în instanța de judecată stă. Pur și simplu de vară - e timpul pentru a timpului liber și o oportunitate reală de a începe un nou hobby. Acesta poate fi un tablou, colecționarea timbrelor sau în căutarea de noi coafuri. doresc să învețe să fie un make-up artist, florar sau fotograf.

Amintiți-vă, pentru acest lucru nu este nevoie de echipamente scumpe sau produse cosmetice. Este suficient pentru a avea dorinta. Sau poate vrei să devină un designer de moda? Cântă cântece? Efectuarea de margele cu mâinile?

Dar vara - acest lucru nu este doar timpul nu face nimic :). Este, de asemenea, un timp de plaje în cazul în care doriți întotdeauna să se uite la toate 100. De ce nu funcționează chiar acum?

Apropo, un excelent simulator de zbor pentru tine poate fi un :) normal de biciclete.

Deci, în concluzie, tot ce pot să vă sfătuiesc - mai drumeții. Ei fac picioarele noastre elastice, de sănătate - puternic și satura viața noastră cu noi experiențe.

Călătoresc în zone necunoscute ale orașului, pentru a vizita parcuri sau centre comerciale, depășind distanțe mari ca atare sau în compania prietenilor iubite :). Ascultați muzică, joacă în oraș, sau de a lua fotografii ale naturii - toate acestea vor face vara de neuitat!

articole similare