De ce o raritate femeie bucătar?
„Am luat doi ani practicile culinare din Franța. Eu spun exact cum Orice ai fost un profesionist, în Franța, niciodată nu zaymosh post-bucătar într-o bucătărie profesională. Acolo timp de secole sceptice se pregătească pentru talentul de sex feminin. Și această atitudine a fost reflectat chiar și în limba. «Le cuisinier» - «Chef“ este conjugat în genul feminin. Dar cuvântul «Le Chef» - «Chef“ există numai în genul masculin. Nu contează dacă gătești cel mai bun ratatouille sau Julienne, plasați bucătarul-șef nu se poate vedea! Și aceasta în ciuda faptului că multe feluri de mâncare franceze sunt numite după femei.
Deveniți o femeie bucătar împiedică bărbați prejudecăți. Nu este clar în cazul în care opinia predominantă cum ar fi „sensibilitatea la gustul femeilor este mult mai mic decât cel al bărbaților“ sau „femei mai puțin abilități de management dezvoltate, mai degrabă decât bărbații,“ din motive evidente, este convenabil situat în mintea părții de gătit a populației masculine a planetei.
Și de ce nu femeile-in-sef? De ce nu toată planeta este nebun despre fotbal feminin? Și toate pentru că un om o dată a decis, deși este prerogativa lor de a se pronunța pe teren, stadion și bucătărie. Problema nu este faptul că femeile nu știu cum să gătească, dar faptul că ei nu dau. Ghici cine nu dă!
Dacă te uiți la rating de cele mai bune restaurante din lume, dintr-o sută de nume de bucătari lor, poate unul sau doi vor fi femei. Aceasta este o explicație - complexul de motive istorice și psihologice.
Break „bucătărie“ cortina Doar femeile care au să muncească din greu pentru a dovedi aceasta. Sau undeva în lume, pentru a deschide restaurant și o femeie pentru a câștiga stele Michelin pentru talentul femeilor a început să scrie și să vorbească. Trebuie să fi dificil să bată partea masculină a planetei.
Mulți nu știu că oamenii din bucătărie - despoți. Ei erau încă pe echipa, ei doresc ca totul să lucreze ca niște roboți! lulls lor o singură idee stereotipe care se gateste mai bine decât femeile. Și totuși, ei cred că femeile cuceri lumea afacerilor, găsirea unui limbaj comun cu echipa. Un om va fi unul pe unul cu un aragaz și o podea frumoasă cu profesioniști în cele mai bune bucătării din lume.
Gătitul a fost sclavia pentru femei, închisoare și obligația acestora. Apoi, femeia a reușit să se elibereze. Apoi bucătăria a venit omul pentru care acest proces a devenit o profesie, de învățare și mândrie. Și astăzi, atunci când pregătește un om - este admirabil, dar când același fel de mâncare face o femeie - este perceput ca fiind normal și de rutină.
Gătit - este o pasiune, creativitate, munca grea! Trebuie avut în vedere că o femeie este distras de copii și soț, și un om este liber de obligații casnice. Numai mulți rândul său, un ochi orb la faptul că, de exemplu, chirurgie și politică - nu mai puțin de locuri de muncă complicate, care necesită concentrare completă. Deci, există femei președinți și bucătăria lor nu este permis! Paradox.