Conspirație pentru a proteja gradina
Înainte de plecarea sa din țară du-te în jurul casei, împrăștiind un pumn de sare de mare, spunând: „Nu există nici un progres în casa mea, orice Udaltsov zile șiret sau noapte. Bunul meu nu este dispar, nu va dispărea, praful nu va pleca. "
Același ritual și de a face în interiorul casei. Nici străin ar trebui să știe și să vedem cum ai pus această protecție. Consolidarea protecției casei poate, de asemenea, în acest fel. Aduna o grămadă de trei capete de usturoi, cu tulpini, trei ramuri de soc, trei crengute de sunătoare, și trei ramuri de ienupăr sau pin, legat cu o panglică roșie. Important în acest buchet - usturoi. Are efect protector foarte puternic pe orice negativ.
Conspirație pentru a proteja casa
Acesta este un ritual masculin rar - „piatra de protecție“, a Este folosit pentru a proteja casa. Acum, aproape uitat despre ea, dar în zilele de demult au folosit de multe ori. De obicei de protecție pune un om - proprietarul casei. Deci, ia pietruită, care poate transporta fara dificultate. Plimbă-te cu el în jurul casei, spunând: „Acest castel de piatră, în jurul valorii de pragul răului.“
Apoi, piatra este plasat la ușă, și l-au turnat un pahar de vin roșu cu cuvintele: „udare Blood, blocare casa. Cine va merge la casa hoțului, sângele lui să fie vărsat. "
Desigur, alte persoane nu știu despre această apărare. Se află piatra în sine și minciuni! Și ce rol, nimeni să nu își dă seama.
Conspirație pentru a proteja împotriva bolilor
Pentru aceasta ceremonie va trebui să părăsească țara icoana a Sf. Panteleimon, care nu a fost doar un mare vindecător, ci un apărător pe dușmani.
Citiți complot vineri, de trei ori în fiecare cameră, care ocolesc sensul acelor de ceasornic. Cuvinte precum „Sf, vino până vineri, lasa hoț în casa mea nu este râvnit. Dacă un hoț în casa mea va, lasă-l să se teamă să găsească. Stand cu sfinții să mă ajute. Stai în ușă, nu lasa hoț, speriat mustrări. Vineri, cultul Sfântului Panteleimon, poposchus sâmbătă, duminică se va ruga lui Dumnezeu. "
Firește, în conformitate cu promisiunea sâmbătă ar trebui să postească, și duminică pentru a merge la biserică și Place Saint Panteleimon trei lumânări, sa rugat: „Dumnezeu este în stare în sfinții Săi“
Conspirație pentru a proteja casa cu o flacără albastră
Dacă aveți o imaginație bine dezvoltat, puteți utiliza protecția casei în flăcări. Înainte de a efectua ritualul cere mental pentru ajutor de la îngerul tău păzitor.
Imaginați-vă o flacără albastră ce emană din index întinsă și degetul mijlociu de la mâna dreaptă. Du-te în jurul valorii de o singură cameră după altul, devenind centru și desen în aer, în fața tuturor ferestrelor și ușilor de pentagrama (steaua cu cinci colțuri), cele două degete. În același timp, spune „proteja casa de hoți, de la ruină și distruge! albastru de ardere cu flacără, va proteja credibil casa! "
Pentagram ar trebui să acopere întreaga ușă sau fereastra de deschidere, care începe și se termină în colțul din stânga jos. Se efectuează ritualul poate fi în orice zi în timpul zilei, până la ora 16:00.
Parcela de conservare de locuințe
Asigurarea siguranței stânga proprietate asupra iernii și de a ajuta acest ritual.
Devenind fața broaștei și ridicarea cheii, citiți următoarele șapte ori cuvintele: „Vino, Thief este inamicul, nu în casă, și în râpă. Du-te pe lângă casă, nu felul meu, nu meu pas, nu draga mea, nu la ușa mea, nu la castelul meu. Mână te hoț tău, ai lăsat în jos, îngerul tău păzitor, un hoț, se îndepărteze. În cazul în care casa mea merge în sine, probleme de-sclavie, hoțul, găsi! "
Conspirație pentru a proteja grădina de la un hoț
Se prepară crenguță uscată ienupăr, puțin plop scoarță, semințe de chimen și uscate elderberry. Toate aceste ingrediente prin măcinarea pisa și se amestecă în proporții egale.
Se toarnă amestecul rezultat într-o pungă de material albastru. Există, de asemenea, a pus trei pini cu cleme negre și trei cuie. Se pune amuleta deasupra grădinii centrale ușă, spunând: „Fiecare binevoitorii să vină, fiecare Dodgers la ușă au trecut, casa nu vine, mâinile lui nu trageți, buzunarele nu umple, saci și pungi nu stau, astfel încât pentru totdeauna și să fie“ .
Acum, casa ta este protejata de posibila penetrare a hoț. Dar, cum se spune, Dumnezeu ajută, dar, de asemenea, cei care se ajută.
amuletă de încredere pentru a proteja casele
Se pune amestecul de uscat mustului și menta St John într-un nou, nu a folosit niciodată o batistă și cravată cu grijă capetele cu o panglică stacojie trei noduri. farmec Hang în colțul din stânga sus al ușii din față din interior. condiție obligatorie pentru el să înceapă să lucreze - trebuie să trăiască în casă cu amuleta este nu mai puțin de o săptămână.