Ușor de întreținere și disponibilitate zapchastey.Dinamika și forța de tracțiune a motorului (dar după EEPROM) este pus în iernile geroase În orice salon întotdeauna cald Strong Arm kuzovMyagkaya
izolație de calitate lkpShtatnaya teribil (a avut masina shumit în sine, efectul este mult mai bună) optice shit stabilite (instalate lentile cu xenon bi) nu inspiră încredere în roata din spate frână rulmenți obscenitati (atunci când conducerea cu o viteză de 130 kilometri pe oră este dificil de a opri) Rotting praguri
Pentru prețul, un vehicul excelent atât pentru muncă și de familie. Proezdil 150.000, nu a ratat, o dată pe an, de funcționare de prevenire, ulei de 1/10 000 km. Centurile 1/50 000 km. radiator de spălare, înlocuind antigel plin 1/75 000 km. - și va servi.
Pentru prețul, un vehicul excelent atât pentru muncă și de familie. Cu toate cele mai bune echipamente Lanos: Economie Motorul 1.5, ceea ce oferă aer condiționat, servodirecție, ascensoare electrice. întreținere low-cost.
Am avut un dezavantaj - aburirea de ferestre în ploaie, pentru eliminarea rapidă a aerului condiționat doar ajutat, dar în timpul iernii umed - aceasta este o problemă.
Potrivit autoturisme proprietate de 4 ani, exploatate sincer nu este suficient, în momentul vânzării rula fost doar 44,000. Am cumpărat nou în cabină pe Varshavke acum nu mai este acolo, din păcate. Design de masina este cunoscut tuturor, în umbră, și din unele unghiuri, chiar neplăcute. Cu toate acestea, în cabină, el era deja în kit-ul, și se uită bine pe fundalul nu obișnuit destul de rău. Motorul a fost același 1,5 8 supapă, cutia este aceeași - manual de viteză 5. Opțiuni SX (deși acestea nu sunt semnificativ diferite unele de altele), aer conditionat, geamuri electrice fata spate convenționale, de mână. De la dopov a fost încălzit scaunele din față, cu 3 moduri. Darul înmânat apoi cauciucurile de iarnă și xenon (!). Xenon natural, nu am pus-o în, dar anvelopa a fost bună - pirelli (nu poate aminti modelul). Nu a fost chiar la radio, dar eu personal cred că acest lucru este un plus în această mașină, deoarece dealerul va reduce triplu prețul, și, de fapt, poate fi radio și pentru a oferi ceea ce vrei. Dar vorbitorii au fost. Pentru șofer mai puțin pretențioase, și ca regulă astfel de mașini luate ca „workhorses“, care ar fi de ajuns. Le-am înlocuit în cele din urmă, pentru a pune prin distanțierele 16.5, cap set 4x6 spate a fost Sony - jucat tolerabil de bine pentru bugetul lor. Mai mult, de la modificari au fost in mod natural turnarea, ștanțare a mers pe timpul iernii. Apoi, a fost lumina, fabrica Osram a devenit caduc nu mult timp sa schimbat pe Breaker de noapte, a schimbat situația pentru o mai bună storonu.Iz modificări, cum ar fi totul. Acum, la masina: destul de grele, 1111 kg (TCP) la 86 CP este o sarcină mare. Dar aici vine într-o cutie cu pase scurte, și, ca rezultat a fost posibil să se meargă. 160 a cronometrat ceva de genul, atunci nu deloc, dar nu este elementul său. Transformă a avut loc ceva mai bine industriei auto interne. Dar frânele au fost mult mai bine decât alții ca el, Discurile fata, tobe spate. În general, pentru cei 44000. N-am reușit. Cu toate acestea, au existat școli mici, cum ar fi: nu se încadrează în cifra de afaceri a secolului XX, a trebuit să meargă la serviciu, am fost erori de citire, care nu au fost, curățate conectori și a reveni masina, suficient timp de 8-10 luni. Gabaritul de combustibil este, de asemenea, reacționează la schimbările imediat, dar este mai degrabă specificitatea modelului, nu în mod specific mașina mea. . 35 mii fluiera role de tensiune - o boală a copilăriei. Un alt dintre caracteristicile masinii trebuie remarcat suspensie foarte moale, din spate, pe denivelări a avut întotdeauna o șansă de a lovi bara de protecție. GUR a lucrat fără probleme, dar el are o valoare informativa la zero, cu toate că acest privykaesh.Nu asta e, probabil, tot ce pot scrie pe aceasta masina, nu judeca strict, exploatând puțin, și mai ales nimic peste 40,000. Cu o mașină nouă și nu se întâmplă.
Piese de schimb Confort Preț Preț
Motor slab pentru o astfel de masă este prea moale suspensie spate nu este plin de putere Consumul de combustibil
Ei bine, masina este foarte ușor de gestionat, confortabil (aer condiționat, tapițerie moale, în mod normal, o mulțime de spațiu, aragaz), o frumoasă, sprinturi rapide, de siguranță (centuri de siguranță, 2 airbag-uri frontale ale corpului mașinii robust).
Ei bine, masina este foarte ușor de gestionat, confortabil (aer condiționat, tapițerie moale, în mod normal, o mulțime de spațiu, aragaz), o frumoasă, sprinturi rapide, de siguranță (centuri de siguranță, 2 airbag-uri frontale ale corpului mașinii robust) mănâncă foarte puțin benzină, gata să suporte o distanță lungă.
Detalii ar trebui să fie cumpărate în magazinele spetsealnokrutyh și scumpe, suspensia nu este întotdeauna atât de bine, săraci, părinții mei se plâng că nu este atât de mult de un drive-uri lungi, sclifosit.
masina excelenta din clasa sa, a fost de până la 21099, și despre care eu nu-mi aduc aminte de crab va cădea, zona de sub ele este sudată, Sheviku în vârstă de 10 de ani, organismul în stare bună, fără rugină. Exploatând atât iarna cât și vara. motor nepretențioasă, de tracțiune, de încredere, fabrica în orice îngheț în zona noastră. Toate timpurile se schimba discul de ambreiaj, rulment vyzhymnoy, curea de distribuție, stâlpi spate și lagăre din spate totul o dată. Recepția este încă nativ. Bit bare de protecție vopsea poobletala. În timpul iernii, masina nu este prea cald sticla, aburită pe vreme umedă. Uleiul de motor schimbare c / o 15000 km, și numai Castrol 10W / 40 n / sintetice.
reparații nu sunt complicate, dinamica buna, corp puternic.
sticla aburită, clearance-ul micuțe, dar de iarnă în cabină nu este fierbinte, slab de întâlnire.
masina mai dezgustător în cazul în care merge vreodată. mai rău clasic numai intern. Masina incomod pentru oamenii inalti, motorul este foarte lacom timp de 1,5 secunde. după 120 începe să WAG ca o femeie căzută. xs electrician ca pavaje. GUR lucru bun, dar este foarte usor de roata de pe pista poate juca o glumă crudă. Lanos mai ușor de a vinde, și să cumpere dvenashku același an, tot la fel va numai mai ușoară și mai plăcută.
singurul lucru care a fost plăcută în Lanos, este dimensiunea, masina se simte la milimetri în față și în spate
Întreaga mașină este un defect major, este mai ușor să se toarnă benzină și arde.
Numele ei este Cherry. Odată ce ne-am întâlnit cu ea, așa că a devenit în curând prieteni. Aproape că nu se sparge în jos, consumabile, cum ar fi curelei de distribuție, plăcuțe de frână și sistemul de evacuare nu schet.U este foarte moale, iar cutia de viteze de direcție. Pedala Sensibilă. Ea stă bine pe drum, să nu atârne în toate direcțiile. În ea, și mine cu înălțimea mea este 164 și soțul meu aproape 190 sta confortabil. la piesele ei sunt foarte ieftine, chiar și acum, într-un astfel de curs. Și toate au în stoc. Nu este nevoie să comandați ceva, așteptați, apoi din nou pentru a merge ridica. În interior, deși, și toate minimalist, dar destul de decent. Și este foarte convenabil că există un container în cazul în care orice polozhit.Ona cu siguranță, nu un Ferrari, si nu este potrivit pentru oameni dornici de viteza, dar foarte agil. Noi nu suntem rezidenți speciale de vară, dar în fiecare an, suntem atacuri, și așa mai departe prin câmp pe o murdărie încărcat cu clearance-ul lui trece minunate. Nu-mi amintesc ce în portbagaj, care nu este se amesteca, este dimensiunea foarte decent. Am ales între ea și Lifan 320 m (el a aparut pur si simplu) .Dar cu care am consultat, toți au încercat să mă convingă, săpunuri nu iau în nici un caz, bunuri de larg consum, și le mulțumesc foarte mult. Când a fost pe Lifang recenzii murazhki am fugit peste corp. Nu știam astfel de probleme să știu. 7 ani, numai uleiul și filtrele sa schimbat în el. După 8 ani, desigur, aparatul are nevoie deja mai multă atenție la ei înșiși, dar cred că, cu o ingrijire adecvata este încă la fel de mult probegaet.Eto mașină foarte bună și de încredere. Ușor de utilizat. Este potrivit pentru persoanele cu un stil de conducere calm.
cutie de viteze moale și volan. Pedala Sensibilă. Bine este așezat pe drum. Piese de ieftine. Fiabil.
La viteze mai mari de 100 nu este foarte confortabil.
Shavrole-Lanos prima mea masina, a cumpărat în cabină, o nouă reducere la ambele uchebnuyu.Za a fost nici o problema de 6 ani! Am doar ulei, filtre, de multe ori du-te la Karelia. spațiu spațios, bagaje mari, scaunele din spate ori în jos. pe drum se comportă bine
Pentru studii și în fiecare zi, o mașină de încredere, din material plastic în cabină este buna, capacitate de pasageri 5 persoane care nu în fund, corpul puternic, nu folie, a căzut în kuvet în alta-o adâncitură mică pe usa-toate surprins au fost portbagajul spațios, cărucior + include fiecare detaliu fara probleme cu privire la piese de schimb și de întreținere-nedorgo, există întotdeauna viteza maximă de 150, nu mai încercat)
Ploaia puternic transpiratie nu sticla este foarte convenabil, stoicii laterale reduc vizibilitatea în viraje, izolare la 100 km rău, foarte zgomotos, spot evacuare slab pentru înlocuire după 4 ani de funcționare, după 6 ani de înlocuire suspensie akkamulyator a fost o problemă de cabluri sub scaunul conducătorului auto, a mers pe un bug-uri corp, ambele aripi -under de înlocuire (găuri skoznye), praguri prea ruginite. curgea radiator de înlocuire și problema devine cecul lanosov- constant (am data de achiziție), precum și să vândă și chiar mila, da synu- trebuie să învețe))
Masina cumparat pentru - ca într-un taxi „pobombit“. I-am cumpărat în salon cu mașini de kilometraj. La momentul achiziției, kilometraj a fost de 43,000 km. Dar masina este atât de mult încât a devenit un păcat să o omoare. Am condus încă 70 000 km. Admirația calitățile de consum. Nimic din acest moment a căzut sau rupt, așa cum se întâmplă de multe ori cu mașinile noastre. Planta, ca un ceas, în orice vreme. Pentru unele doar drumurile nu am mers pe ea! cal Lucky și nu wince!
Valoare pentru bani fenomenal. piese de schimb ieftine. Reparații - o simplă sumă mică. Scaun solid - Am cântărește 150 kg și nu rupt încă nimic. Suspensie neubivaemaya. rapoarte de transmisie excelente ale cutiei. Motor. Ce să scrie despre asta - Opel, chiar și în Africa. Uleiul nu mănâncă, trage bine, din nou, este pus în orice vreme.
Motorul ar putea fi mai puternic, cai 15-20. Mașina completă nu este foarte încrezător capacitatea de alpinism în treptele superioare. Protecția motorului după pășunat nămeți sau umflături cutate și începe să taie la țeava de eșapament. Mai mult, probabil (Pentru pret!), Nu-mi amintesc. Este că consumul de benzină prea mare, în opinia mea. În orașul de aproximativ 9-10 litri, pe drumul de 6-7 litri la 100 km.
impresii generale ale masinii sunt bune - aparatul nu este pretențios, privit sub capota timp de 5 ani de funcționare, în 2 cazuri: înlocuirea consumabilelor și a uleiurilor pentru serviciul akkumulyatora.Vybiral acest automobil între egali, dar pentru mai puțini bani obtinerea de aer conditionat, sonde, și eticheta GUR „Chevrolet“ de pe capotă. Dacă credeți că în acest caz nostru „Kalina“ și „Înainte“, sunt sigur că, „Lanos“, în plus mare! Pentru agitația de zi cu zi și agitația orașului - o mașină mare, mai ales dacă luăm în considerare mișcarea de la punctul A la punctul B, excelent „popovoz“. Pentru pista, desigur, nu este o rachetă, dar 86 kabyl prea rău, astfel încât oamenii obișnuiți să vă sfătuiască uite, bine, pe care le puteți cumpăra în continuare pentru bani? Totul depinde de tine. Alege. A se vedea. Cumpără.
Fiabilitatea motorului, fără îndoială - Opel dovedit, care rulează în direct, groapă trece pe URA.Shumoizolyatsiya - medie, dar mai bine decât mașinile interne, consumul de combustibil - un clar 8-9 litri in oras cu konditsionerom.Samoe important - eticheta de preț pe piese de schimb, toate ieftin , bugetul auto. În mod alternativ, industria auto interne - cel mai mult la aceasta. O opțiune excelentă pentru începători.
Calitatea de vopsea fabrica, de îngrijire trebuie să fie luate în timp util să nuanță skoly.Rezonator tobei de eșapament - folie, deja am 40 000 km.
* Masina de joasa si piese de schimb preț * servicii necostisitoare * Achiziționarea de cele mai bune VAZ în valoare egală * de asamblare noastre proaste, golurile în mod normal * Comfort pentru joasă
* Calitatea de metal - poate inflori la partea de jos a arcadelor spate * calitate la prețuri accesibile - nu Audi * Puține locuri de mare * micuțe în comparație cu Grant * Gerul de peste -15 la viteza de personal soba rece
uleiului de motor nu este mâncare și iarna, la 30 de grade, motorul nu a ratat cu lansarea, ambreiajul nu sa schimbat, doar tija kpp- înlocuit (nu dorobotki în articulații), suspensia nu se rupe, viraje masina detine drum, un scaun confortabil din spate, portbagajul nu este un mod mic
Este depășită moral și tehnic (Opel Cadet) după 6 ani, au existat urme de coroziune în locurile de fixare cu lacăt