Ce știi despre bărbați? Dacă ți sa spus să scrie un eseu sau o poveste de spus despre acest subiect, cel mai probabil, ar fi cea mai lungă dintre toate povești imaginare. Și totuși, în ciuda experienței noastre, există încă multe lucruri pe care tocmai l-am să învețe. Așa că haideți să nu ezita și începe să învețe acum!
1. Nu toți perverși mari și persoanele anxioase, gata să muște orice fusta, pe care noi credem. Uneori ne uităm chiar și la femeile care nu pot, nu ce să se gândească la ele.
2. Orice ai spune, fostul tău prieten - un idiot. Altfel, de ce ar fi plecat?
3. Uneori ne place, de asemenea, atunci când te sărut și ne îmbrățișează. Da, da, ne place sensibilitate uneori, lucrul cel mai important - nu exagera!
4. Nu te certa cu noi atunci când noi numim frumos. În caz contrar, ne oprim pur și simplu face asta.
5. Nu ne tratează cu lipsă de respect, pentru că o avea efecte inverse, și să răspundă. Într-un fel, atunci când este convenabil, putem aminti de tine.
6. Știm că ești destul, este unul dintre motivele pentru care ne întâlnim.
7. Nu-mi spune în detaliu despre lunar meu. Ne sperie.
8. Dacă aveți crampe și ne întrebăm ce sa întâmplat, pur și simplu ne spun că acestea sunt zilele lunii și nimic mai mult. Nu există detalii, pentru numele lui Dumnezeu!
9. Dacă ne-a placut cu adevarat te așa cum suntem, să ne convingă că mustața noastră, barba sau perciuni arata cool.
10. Nu am bărbierit picioarele lui. Treci peste asta.
11. Nu ne cere să facem machiaj. Asta e doar greșit. Acest om nu va face niciodată așa ceva.
12. Nu ne anexați pariu, pentru că dacă nu o spun spune unul dintre prietenii tăi.
13. Când vă spunem că nu ești gras, crede-ne. Altfel ne înceta să credem în ea.
14. Noi absolut nu-mi pasă de Backstreet Boys, NSYNC, 98 de grade, sau se pare ca orice alt tip.
15. Doar pentru că tu crezi că sunt întotdeauna dreptate, aceasta nu înseamnă că nu trebuie să-mi cer scuze atunci când faci ceva „greșit“.
Alena Krasnova, soția Nikity Presnyakova: părinți, aspectul și obiceiurile proaste (FOTO)
Revenind la țărmurile sale native: Mila Kunis și Ashton Kutcher a vizitat Cernăuți (FOTO)
News show businessVera Brezhnev de odihnă în Italia tinuta de brand italian: cantareata a lăudat fusta de 16 mii grivne
News show businessAndreya Malahova soția a supraviețuit avortului spontan: cuvântul psihic pentru copil nu au fost confirmate
News show businessRețeaua a primit fotografie gol Enn Heteuey: 18+ cu atenție IMAGINI!
Longread News show business News show businessAcesta a fost învățat de ce Keyt Middlton nu va da autografe
alimenteFreeze în timpul iernii: piper