8 secrete machiaj neașteptat de genial Gwen Stefani, graziamagazine Journal

Când vine vorba de icoane de stil modern, ne gândim imediat la Gwen Stefani. Acest star rock Sassy a carui muzica ajunge întotdeauna la inimă în multe feluri servește ca un exemplu pentru noi. De aceea, este logic să asculte sfatul ei cu privire la modul de a alege fundamentul potrivit pentru fata si de ce decolorarea parului poate juca în favoarea ta.

8 secrete machiaj neașteptat de genial Gwen Stefani, graziamagazine Journal

Iluminat - cel mai important lucru în make-up

Când am ajuns în Anglia, nu a putut înțelege de ce machiajul nu arata aici. Realizate mai târziu: acoperirea britanic este foarte diferit de lumina din Los Angeles. De aceea nu se opresc în căutarea și întotdeauna să încercați ceva nou.

Nu este nimic mai bun decât un ruj rosu perfecta

Tot în mod constant mă întreabă: „Ce nuanță de roșu te iubesc cel mai mult?“ Nu port pe buze aceeași culoare. Îmi place să le amestecă, îmi place să experimenteze. În momentul de față sunt îndrăgostit de o nouă nuanță de ruj Revlon «Lava» - că undeva între roșu și roz.

Părul „ars“ are avantajele sale

Am admirat întotdeauna dive de la Hollywood. Cu inima se scufunda, m-am uitat la buclele lor de aur și gândit: „Cum reușesc să facă și să poarte aceste coafuri“ Când m-am ghemuit parul, parul nu are loc pentru o lungă perioadă de timp și sa uitat foarte trist. Secretul este că, odată ce decolorat părul pentru a menține forma mai buna. le va arde o dată - și doar o fac! Cu părul ca am fost în stare să facă mult mai mult decât atunci când au fost în stare curat.

Machiaj poate fi o armă secretă

Pentru spectacole pe scena întotdeauna am face singur machiaj în sine. Nu știu cum funcționează, dar în acele momente, mă simt ca și cum ar pune pe o deghizare înaintea feței de luptă. Dacă pe fata make-up, atunci, spectacolul trebuie să înceapă! Și nimic altceva!

Găsiți o bază care nu se teme de sudoare

Pe scenă, transpirația întotdeauna mai mult decât viața. În același timp, vreau să mă gândesc cum să transmită publicului sentimentele și emoțiile, mai degrabă decât cu privire la modul de a nu curgea cosmetice. Acesta este motivul pentru care fundamentul rezistent la apă va facilita în mare măsură viața ta.

Pentru a arata bine, nu trebuie să-și petreacă o avere.

Ai putea spune că am crescut în supermarket. Având o plimbare de-a lungul rândurilor cu machiaj, am visat că o zi toate acestea va fi a mea. Ceea ce îmi place Revlon: având calitatea de brand scump de cosmetice, produse ale acestei companii sunt destul de accesibile.

Numai practica va aduce rezultate bune

În tinerețea mea am lucrat ca make-up artist într-un mare centru comercial, în spatele tejghelei. Dar nimeni în mod special nu mi predau. machiaj arta a devenit pentru mine o călătorie în care am multe de învățat. Pentru o lungă perioadă de timp m-am făcut eu fac pentru că nimeni nu poate permite să se apropie de el. Mai târziu, când am devenit tot mai popular, am putea permite să lucreze cu bine-cunoscute make-up artisti, dar până în prezent nu pot avea încredere decât oamenii, în care, la # 8209; într-adevăr sigur.

Sprâncenele - acest lucru este cel mai greu machiaj

Sunt foarte pacient în chestiuni care se referă la frumusețea mea. Pot să petrec în scaunul de la frizer sau un cosmetician timp de câteva ore. Dar mi place să fac sprâncenele, deși nu neagă faptul că acestea sunt foarte importante! Și aceasta este una dintre cele mai proceduri laborioase și consumatoare de timp. Dar, bine, ca de sprâncene asieta și buzele vopsite suficient pentru a arata cel mai bun.

articole similare