7 semne că soțul tău nefericit în căsătorie - site-ul pentru suflet

Pentru a evita acest lucru, soțul ar trebui să fie în măsură să aprecieze eforturile soțului ei, chiar dacă ar putea, ceva nu de mult de lucru.

„Problema este că mulți oameni se simt soțiile lor observa numai cele rele. Iar atunci când simt că ei pur și simplu nu se poate „câștiga“, acestea nu mai sunt chiar încearcă. "

2. El se rostogolește ochii de fiecare dată când cere să mergi împreună cu tine, ca un cuplu. Fie ca este vorba o nunta sau petrecere a unui prieten, o vacanță la locul de muncă - bărbați nu le place atunci când soțiile lor târât de-a lungul unor astfel de evenimente prea des. Dacă el vă cere să-l lase în pace pentru seara, așa au făcut.

3. El se plânge că soția lui whines în mod constant. De obicei, problema este că l-ai cere să faci ceva, dar ea se strange. Și tu sunt în mod constant întrebați „Ce este? Ai făcut deja? Am întrebat, „etc. Dacă el spune că ești whining, ceea ce înseamnă că este enervant, atunci ai nevoie pentru a schimba abordarea. Întreabă-mă într-un alt mod, de exemplu: „Este important pentru mine când mă pot aștepta că va fi făcut? Poate ai nevoie să întrebi pe altcineva? "

4. El a fost amânată la locul de muncă. Uneori ai nevoie de ea pentru a lucra, dar dacă funcționează tot timpul: în seara, la sfârșit de săptămână, în vacanță - astfel încât el poate folosi lucrarea ca o scuză convenabilă pentru a evita pierderea de timp cu familia.

5. Se pare ca în cazul în care este pedepsit pentru a fi comise în trecut. Dacă ai fi fost din ea înainte de a problemei - lăsați-l în trecut, nu sa mai întors la el. Dacă ar fi doar pocăit și a cerut iertare pentru o afacere, și l-ai ierta, nu continuă să pedepsească și vina.

7. Este nevoie de departe de conversații importante. De obicei, femeile ridica toate problemele importante în mijlocul unui argument care a început deja. Dar oamenii - crearea unui spirit diferit. Ei trebuie doar să scape și să se gândească singuri problema. Și atunci el va fi gata să vorbească. Doar da timp și sunt de acord că veți discuta asta mai târziu.

articole similare