Vă atrag atenția asupra faptului că atunci când se lucrează cu o frânghie în oricare dintre clasele de mai sus, am folosi întotdeauna o brichetă pentru a arde mici sfaturi.
- Rope (culoarea și dimensiunea dorită)
- Molyneux
- Clasp cu ondulare
- Încheietoarea sub Keychain
- margele din lemn
- lipici
- foarfece
- brichetă
- clește
Vă atrag atenția asupra faptului că atunci când se lucrează cu o frânghie în oricare dintre clasele de mai sus, am folosi întotdeauna o brichetă pentru a arde mici sfaturi.
coarda manșetă
În această lecție vom învăța cum să se răsucească coarda, astfel încât rezultatul este o manșetă solidă. Am ales două nuanțe de turcoaz - culoarea care este potrivit pentru aproape orice fată, dar puteți alege orice culori luminoase și contrastante.
Pentru a începe, se taie șase bucăți de frânghie, astfel încât acestea ar putea înfășurați încheietura mâinii. Prizhgite capetele ușoare ale cablului și închizătoare securizat cu încrețituri.
Ia ata fir, atașați un capăt al unei frânghii și începe să se împletească următoarea brățară. plic, alternativ din fiecare bucată de frânghie de mai sus și mai jos. Când ați terminat, fixați firul și se adaugă elemente de fixare.
Ca rezultat, veți avea o manșetă frumoasă și durabil frânghie!
Zmeură brățară cu blocare pentru breloc
Pentru a face acest lucru, avem nevoie pentru a bloca brățara pe un breloc, o frânghie purpuriu strălucitor, lipici, ata fir de culori preferate.
Ia-o bucată de lungime frânghie de 40-45 cm, un capăt al firului în FOB inel, trage coarda și același capăt al firului pe a doua parte fob inel. Ori restul vârfului la centrul de brățară care rezultă și atașați-l cu adeziv așa cum se arată în fotografii. Wrap fir de lipire în puncte ata dentara brățară este gata!
Împletită cu șirag de mărgele
Aici, în plus față de frânghie și fir ata trebuie să cataramă și creț un șirag de mărgele mare de lemn.
Fixați coarda și ață de cusut în încuietoarea folosind lipici și răsuciți-le pe măsură ce le place mai mult. Încercați pentru a ridica un șirag de mărgele, care va sta strâns și să nu alunece atunci când poartă.
Aceasta bratara arata foarte natural si da romantismul imaginii.
plait împânzit
Ce zici facem o mică rebeliune? Nu mă deranjează? Atunci să facă o brățară strălucitoare „bătător la ochi“ cu știfturi!
Selectați coarda culorile cele mai incredibile și îndrăznețe, le taie în trei părți egale și se fixează cu o singură mână, cu adeziv sau elemente de fixare pentru fixarea. Rămâne liber să împletească spiralată și atașați cât mai multe vârfuri de metal și nituri, după cum vedeți este necesar. La sfârșitul celei de a doua parte a fixa de fixare.
înfășurat coarda
Această brățară este atât de simplu încât să puteți face acest lucru în doar câteva minute!
Ia-o bucată de frânghie groasă alb, atașați-l la cataramele de pe ambele părți și înveliți fire colorate ata. Pentru înfășurarea Ia fire mai diferite, apoi atașați-le la coarda folosind un adeziv convențional. Purtați cu plăcere!
Rețineți că mai mare și brățări dvs. mai diversă, mai luminoasă și mai interesant va arata încheieturi și imaginea în ansamblu. Deci, aruncați stereotipurile, experimentul și să fie irezistibil!
sursă