In aceasta toamna pe ecranele de televiziune va fi lansat pentru al cincilea sezon al popularului serial de televiziune Optzeci. Va oferim 5 lucruri interesante despre această serie foarte nostalgic al ultimilor ani.
Fapt №1 - rolul principal într-un vecin
În rolul de protagonist al seriei Vani anilor optzeci Smirnova regizorul a văzut Aleksandra Yakina. dar pentru a satisface actorul și regizorul nu putea dura foarte mult timp.
„Sa dovedit că rolul eșantionului Vanea îndreptat primele trei sezoane Fedor Stukov a vrut să mă invite la ea, dar nu a putut găsi - priznaetsyaAleksandr Yakin. - Mai târziu sa dovedit că am trăit în aceeași casă, la o intrare, dar pe etaje diferite (!). Apoi, o zi el a fost de mers pe jos în câine curte, și am fost doar într-o grabă pentru a merge acasă. Așa că ne confruntăm la ușă. Soarta!“.
Fapt №2 - rochiile mamei mele în cadrul
Actrita Natalia Zemtsova (Inga Borodin), în curs de pregătire pentru rolul, nu doar citit o mulțime din 1980 pe Internet, vizionarea de filme, videoclipuri muzicale și reviste de moda, dar chiar și găsit în lucrurile acasă mansardă la acel moment, unele dintre care mama a permis actriței să ia cu platforma.
„Mama a permis nu numai să măsoare, dar, de asemenea, să ia toate hainele tale preferate la setul anilor optzeci. O mare parte, într-adevăr, la îndemână, și telespectatorii vor putea vedea Inga în aceste haine „-! Govoritnatalya Zemtsova.
Fapt №3 - peisajul și natura
Aproape toate scenele naturale si interioare au fost filmate Minsk. De-a lungul toate cele patru anotimpuri ale echipajului din seria de mai multe ori a călătorit în capitala Belarusului. Străzi, grinzi, case de cultură, care apar în cadru - este absolut real.
Iar pentru unele scene pe motive de BelarusFilm create special de decor: de exemplu, pentru a trage o serie dedicată de formare militară Wani și cercei, a fost construit o tabără militară!
Apropo, apartamentul lui Vania - un decor în studiourile de film, dar să crezi în ea la început nu a vrut chiar ei înșiși actorii!
„Este greu de crezut că apartamentul de personajul meu - nu este real, este construit, acesta este un pavilion, dar cum se pare! - govoritMariya Aronov. -Remember când am venit în ea, ea a fost uimit de cât de multă atenție la detalii, fiecare doily, fiecare pături de fibre de pe canapea. "
Fapt №4 - detalii ale epocii
În plus, seturi credibile și locații fiecare serie eighties aglomerat părți și artefacte ale epocii: autobuze galbene Liaz TV „Ruby“ galoși „Skorokhod“, și chiar bere în borcan de trei litri!
„Când am lucrat în teatru-studio“ timp „, ne-am dus la Nizhny Tagil și a cumpărat bere în pachete, - spune Alexander Polovtsev. - Două sau trei ori pentru a face acest lucru, atunci ne-am saturat de a rula în jurul valorii, am cumpărat o găleată de plastic, gol marcat în bere și sa dus la hotel pentru a bea. Deci, eu pot spune că, în acest proiect sunt toate foarte asemănătoare cu adevărul și sa apropiat de ani în cauză ".
Numărul Realitate 5 - imagine în cadru
Potrivit complot din seria anilor optzeci Vanya Smirnov protagonistul de fotografii și chiar și deschide un magazin. Pe platoul de filmare al seriei a arătat că actorul Alexander Yakin prea pasionat de fotografie.
„După ce prietenii mei și trei dintre noi închiriat un apartament, un om care lucrează ca un cameraman și fotograf și un pic mi-a inițiat în acest subiect. Am câteva camere. Unul dintre ei - foarte bine, dar aproape că nu le folosesc. Sunt interesat de fotografie, atunci când doar a fost achiziționat, cu toate acestea, este acum abandonată, „- spune Alexander Yakin.
materiale pe această temă