21 sfaturi de călătorie pentru începători

Tânărul american Eric Kim, întorcându-se de la 30tidnevnogo independent de călătorie în Europa, împărtășit observațiile sale, care sunt sfaturi foarte valoroase pentru cei care sunt doar de planificare pentru a explora noi orizonturi.

21 sfaturi de călătorie pentru începători

1. lumină de călătorie.
Nu este nimic mai rău decât să se mute cu greutatea umerilor atunci când doriți doar să se bucure de moment.

2. Salvați, dar asigurați-vă să vă răsfățați ocazional.
Nu este necesar să se arunce 20 $ pe masă, dar din când în când nu cruța bani pentru ea să se bucure de bucătăria locală.

3. Discutați cu limba locală.
Poate că sunteți îngrijorat de faptul că cuvintele mutilate într-o limbă străină și să fie criticați, cu toate acestea, lucrurile sunt destul de opusul. Oamenilor le place atunci când străinii să încerce să înțeleagă cultura lor, și reacționează la foarte cald - indiferent cât de monstruos accentul tau.

4. Planul, dar nu prea mult.
Când călătoriți, este frumos să fie sigur că va fi cu siguranță un acoperiș deasupra capului în timpul nopții. Pe de altă parte, spontaneitatea - una dintre componentele cele mai interesante de călătorie. Când ajunge la un nou loc, doar Ia-o hartă și pune în jurul despre cele mai bune obiective turistice locale. Lăsați restul pentru soarta.

5. Nu-ți fie teamă.
Frica - asta e ceea ce face ca oamenii să călătorească în primul rând. Pe drumul de a călători în mintea umană există mii de întrebări, „Ce se întâmplă dacă ...“. "
Ce se întâmplă dacă am alerga afară de bani? „“ Ce se întâmplă dacă am jefuit «» Ce se întâmplă dacă nu se bucură de călătorie. " Într-o anumită măsură, aceste preocupări au dreptul la existență, dar cele mai multe cazuri teribile care au avut loc cu călătorii, de fapt, mass-media pur și simplu exagerate. Mulți oameni mor niciodată pentru că a părăsit o dată țara sa. Nu vrei să-l regret pe patul de moarte? Deci, aduna curaj și du-te spre aventură!

6. Asigurați-vă prieteni.
Când m-am aruncat în amintirea călătoriilor sale, cele mai bune amintirile mele nu sunt locuri pe care le-am văzut, dar cu oameni pe care sa întâmplat să întâlnesc. Fa-ti timp pentru a face prieteni cu alți turiști sau localnici. N-am încetat să fie uimit de cât de mult am crescut, de învățare mai multe despre asemănările și deosebirile dintre oameni.

7. Este mai bine să-și petreacă mai mult timp în locuri mai mici, pe care le vizitați mai multe locuri în mai puțin timp.
Travel - este extrem de obositor. Când sunteți pe drum, va dat rareori posibilitatea de a sta jos și trag răsuflarea. Deci, atunci când călătoresc, este mai bine să cruțe energie și permiteți-vă cum să se simtă mediul înconjurător, mai degrabă decât să depună eforturi pentru a vedea cât mai mult posibil. Acesta din urmă vă va duce la oboseală, care la rândul său se va transforma călătoria într-o rutină în loc de plăcere.

8. Restul în mod corespunzător.
Dacă nu vă permite suficient timp de odihnă pentru a călători, vei fi nefericit. Este mai bine pentru a începe a doua zi mai târziu și să facă mai puține lucruri decât să se trezească sau înainte de zori, când încă nu au energie pentru a efectua intregul program.

9. Cheile.
Când călătoriți, vei deveni o mașină pentru arderea caloriilor. Nu ezitați să umple corect stomac în timpul unei călătorii și nu vă faceți griji cu privire la fleacuri, cum ar fi zahăr sau grăsimi. Chiar dacă consuma o cantitate monstruoasă de alimente, va fi în continuare o bună șansă de a merge acasă mult mai subțire.

10. Voi pune într-un rucsac bun.
Da, este adevărat că rucsac dreapta vă poate costa mai mult de o sută de dolari, dar cel mai probabil, acesta va fi într-adevăr în valoare de bani. rucsac de înaltă calitate ar trebui să fie rezistentă la apă, cu cusături robuste și fermoare și confortabil pentru partea din spate. Dacă doriți să salvați, atunci cel mai probabil, spatele te va urî pentru această decizie.

11. Faceți fotografii, dar nu tot timpul.
Dacă sunteți în deplasare pentru prima dată, este probabil veți dori să captura fiecare detaliu, care se va întâlni pe drum. Deși aduce înapoi dintr-o călătorie de o mulțime de amintiri - este minunat, este important să se bucure într-adevăr călătoria, în loc de a încerca să-i documenteze în fiecare secundă. Sunt lucruri pe care am bucura mai mult, fără un aparat de fotografiat în mână.

12. călătoresc singuri.
Mulți spun că acest lucru este cel mai bun mod de a călători. Nu e doar că va avea timp pentru a le înțelege; printre altele, va trebui doar să se familiarizeze cu alte persoane. Fiind departe de casă și să se simtă străin anonim - un sentiment suprarealist că toată lumea trebuie să experimenteze cel puțin o dată. Poate cele mai izbitoare momente ale conștiinței, m-am simțit în acele săptămâni, atunci când unul a călătorit.

13. Călătorii cu alta.
În ciuda declarației anterioare, să călătorească cu un prieten (sau doi prieteni) - este prea mare. Vei avea amintiri care aparțin doar voi doi, și că va fi capabil de a împărtăși pentru o lungă perioadă de timp după încheierea călătoriei. În plus față de acest lucru, este benefic din punct de vedere financiar: de fapt, veți împărți cheltuielile pentru locuințe, produse alimentare și alte cheltuieli. Și ai toate șansele posibile să se apropie și să rămână prieteni buni pentru tot restul vieții!

14. Tine un jurnal.
Eu personal sunt foarte fericit acum, care aderă la această regulă. Lăsați-i în timp ce călătoresc este de multe ori parea o corvoada de a scrie și nu a fost ușor - abilitatea de a parcurge blog-ul și se arunca cu capul în amintiri în valoare de ea! În plus, nu există nici o modalitate mai bună de a prinde respirația după o zi lungă decât să scrie gândurile, sentimentele și aventuri cu experiență.

15. Pentru a călători, nu trebuie să fie bogat.
Cu toate că în timpul primei sale călătorii am fost doar un student, eu încă nu se va lăsa situația sa financiară mă împiedică să văd lumea. Vrei să călătorești? Răsfățați-vă în unele lucruri, să ia în datorii pentru a câștiga bani în plus. În final, o excursie independentă - nu e prea scump. Dacă într-adevăr doriți să călătorească - în orice caz, pe care o va face.

16. Muzeul epuizante atât fizic cât și mental.
Nu, nu încerc să vă descurajeze de la vizitarea muzeelor, mai ales atunci când vine vorba de Europa. În Europa, există cele mai bune muzee din lume, cu cele mai mari capodopere din istorie. Dar, cu toate acestea, drumeții consumatoare de o mulțime de timp și energie, printre elementele înghețate. Încercați să examineze mai mult de un muzeu de o zi - este prea îndrăzneț. Da, și chiar și un muzeu, dacă aveți în jurul valorii de toate expunerii sale, acesta poate fi prea departe.

17. Ori pista bătut.
Da, desigur, destinațiile tradiționale pot fi foarte frumos, dar cele mai frumoase locuri pe care i-am putut vedea nu au fost obiective turistice nerăsucite, ci mai degrabă pietre ascunse, pe care am dat peste intuitiv. Deci, nu încercați tot timpul să se plimbe printre locuri populare, si lasa curiozitatea ta te duce la aleile misterioase, poduri peste pasaje ciudate și neexplorate. Expand un copil el însuși.

18. Permiteți-vă să pierdeți faptul că nu sunteți interesat
Nu te forta sa faci ceea ce nu interesează. De exemplu, dacă vă aflați într-un loc vizibil, și nu te atinge, nimeni nu te obligă să fii acolo! Ceea ce pentru alții - o comoară pentru tine ar putea fi ceva cufundata: e în regulă.

19. Nu ezitați să cereți ajutor.
Să recunoaștem: în timpul călătoriei, riscați să pierdeți mai des decât o dată. În loc de a fi nevoie să vă faceți griji că veți fi etichetata drept „un turist pierdut“, picătură mândria și cere ajutor. Este uimitor cum oamenii fericiti pot ajuta pe alții!

20. zâmbet
Nu contează dacă vă vorbesc cu managerul de la pensiune sau cu trecătorii de pe stradă la întâmplare - zâmbet cât mai des posibil. Când zâmbești, începe imediat să se uite în jurul valorii de mai plăcut, ceea ce ar putea duce la o conversație interesantă sau o cunoștință. Vei fi surprins de cât de departe se poate face un simplu zâmbet la un străin pe stradă!

articole similare