17 Declarații de penetrare Sergeya Esenina

El a plecat de la a fi un băiat sat, heruvim la celebrul scandalagiu și matershinnika România. La spectacole cowgirl cu ochi, citit ceva despre plăcerile simple ale vieții rurale, fete cor squealed: „Darling Esenin!“ Togo, devreme Esenina Maiakovski numit „țăran decorativ“ prea banal, nesincere, și poemele sale - „ulei de lampă reînviat.“ Dar „da liberiene cocoși-piepteni“ ocupat pentru scurt timp poetul. Și îngerul ia lăsat un pic: a scris versuri obscene pe peretele Mănăstirii Patimilor, și prin divizarea pictograma ar putea îneca samovar ei, ar putea cu ușurință și luminat de lămpi cu ulei.

Comportamentul său a găsit întotdeauna provocator, șocant, șocant. Poeziile sale - o pagină specială a poeziei ruse. Esenina nu poate fi condus în limitele înguste ale mișcărilor literare ale începutul secolului XX, este - în sine, rebel, pasionat, cu mare suflet rusesc larg deschisă. Poate de aceea poezia Sergeya Esenina nu lasă pe nimeni indiferent: ea, fie dragoste sau refuză să accepte și să înțeleagă.

Marketium a făcut o selecție a declarațiilor cele mai remarcabile ale acestui geniu.

17 Declarații de penetrare Sergeya Esenina

• Dragoste - este de înot, este necesar să se scufunde, fie cu un cap, sau nu merg în apă. Dacă vă plimbați de-a lungul țărmului în apă, apoi doar stropite prin pulverizare și vă va fi rece și furios.
  • Cine a iubit, astfel încât el nu poate iubi,
    Cine ars nu va podozhzhosh.
  • Dacă înainte am fost bătut în față,
    Acum acoperit în suflet sânge.
  • În inima ridicol, m-am implicat,
    Am crezut prostește luat ...
  • Nu am fost niciodată pe Bosfor,
Nu întrebați despre asta.
Am văzut în ochii tăi marea,
Foc aprins albastru.
  • lucru complet de prisos acel suflet. Cu tristețe, frică, dar încep să învețe să le spun le fixa, Esenin, sufletul lui, este la fel de neplăcut ca pantalonii descheiată.
  • Necesitatea de a trăi mai bine, trebuie să trăim mai ușor
    Luând tot ce este în lume.
  • Da, mi-a plăcut o fată în alb,
    Dar acum îmi place în albastru.
  • Dacă atingi pasiunea în oameni,
    Asta, desigur, nu vei găsi adevărul.
  • Kohl pentru a arde, așa că arde de ardere.
  • Eu nu mint niciodată inima.
  • Ei nu au putut spune un cuvânt sau gura,
    Să gloanțele spun arme.
  • Poetul trebuie să se gândească la moarte atât de acut simt viața.
  • Viața este - inseala cu feeric melancolie.
  • Dacă sufletul vylyubit la partea de jos,
    Inima va fi o bucată de aur.
  • Din dragoste nu au nevoie de cauțiune.
  • Dacă nu a fost iad și rai,
    Ei s-ar fi inventat omul însuși.
  • Array ([0] => 77 [1] => 84)

Marketium - pozitiv, inspirație și de viață hacking

Faceți clic pe Ca, →
    pentru a obține o mai bună
    posturi pe Facebook.

articole similare