Tânăra mireasă a fost dus la spital, în linie dreaptă de la ceremonia de nunta. mireasa de 11 de ani, nici nu a avut timp să se schimbe în rochie albă și scoateți diadema. Noul soț a fost prezent la nașterea fiicei sale. Pat numit Violeta.
viitorul Soțul ei în vârstă de 11 ani, Kordeza întâlnit pe terenul de joacă. în vârstă de 19 de ani, Zhelyazko Dimitrov a salvat fata de agresori. Faptul că o relație poate duce la sarcina, elevă spune că nu știa. Potrivit ei, ei nu au efectuat încă cursuri de educație sexuală.
„Am început nu a fost un prieten, și nu am mai auzit de prezervative, nu știu am fost gravidă până la bunica mea nu a acordat atenție faptului că am revenit puternic m-am gândit că am mânca prea multe hamburgeri ..“ - el a recunoscut ea News of the World.
După ce sa constatat că fata este pe cale de a deveni o mamă, și sa decis să joace nunta tradițională țigănească. Cu toate acestea Zhelyazko, în conformitate cu legile din Bulgaria, se confruntă cu până la șase ani de închisoare pentru abuz sexual asupra minorilor, scrie Mignews.
Kordeza este gata să crească. Ea este foarte mândru de fiica lui frumoasă. „Eu nu am de gând să se joace cu jucării - am acum o nouă taxă - spune ea -.. În școală nu mă întorc, pentru că eu sunt acum mama“
Înainte de a ajunge în spatele roții, vom învăța să conducă o mașină. O altă întrebare - cine, cum și în ce formă ar trebui să educe adolescenții într-un astfel de subiect delicat. Educația sexuală a fost o parte necesară a multor culturi antice, iar acest lucru a fost făcut de către oameni speciali - preoții, bătrânii. Și în școlile de azi sunt adesea disciplina predate de profesori, cum ar fi biologia.
Foarte adesea întrebări intime adolescent va merge nu numai la profesor - chiar și pe Papa cu mama sa! Prin urmare, nevoia de personal instruit profesional, care ar lucra cu adolescenți onest, „nu prostii“, privind condițiile anonimatul. În acest sens, bine da exemplul experienței franceze.
În Franța, statistica sarcinii adolescente nu este șocant, spre deosebire de limba engleză. Acolo, la fel ca în toate țările europene, există, în primul rând, programele de educație specială și filme de televiziune, care sunt finanțate de guvern. Ei au dezvoltat un centru special de la Ministerul Sănătății.
În al doilea rând, un canal foarte important este Internetul, iar francezii l folosească cu înțelepciune. Rețeaua globală asigură anonimatul unui adolescent. Face minorii au întrebări standard cu privire la viața intimă, și pe ele - răspunsuri competente gata la anumite site-uri.
Dacă cineva are întrebări rămân, el poate apela specialiști gratuit. Există centre care oferă acest tip de asistență. Și măsuri de urgență - la fel, de exemplu, distribuirea de prezervative - sunt puțin probabil să se schimbe situația în bine. Și cel mai important - vorbim despre viata sexuala, este important să ne amintim că acesta este -. O parte foarte importantă și cea mai dificilă a vieții sale private, care este indisolubil legată de spiritualitate "