11 ani mireasa vechi de purtat direct pe nunta

Cuplu Papa se confruntă cu până la șase ani de închisoare pentru abuz sexual asupra minorilor

fată de 11 ani a devenit o mamă la momentul nunții sale. Kordeza Zhelyazkova a fost dus la spital, într-o rochie de mireasa si diadema. Acolo sa născut fiica, care a fost numit Violetta, rapoarte de RBC.

În timpul travaliului, a fost aproape de 19 de ani, soțul Zhelyazko Dimitrov, cu care sa întâlnit pe terenul de joacă al școlii sale Gypsy. Apoi, el a salvat-o de la agresori.

„Eu nu am de gând să se joace cu jucării - am acum o nouă taxă. E atât de frumos, iubesc foarte mult. Violetta - un copil, și eu, probabil timp să crească. În școală, nu voi merge înapoi, pentru că eu sunt acum mama“, - a spus el fetei a declarat reporterilor.

O elevă din orașul Sliven din Bulgaria a fost insarcinata la doar două săptămâni după ce ea a fost de 11 ani.

„Noi nu am avut educație sexuală, și nu știu cum să devină gravidă. Am mai întâi nu a fost un prieten, și nu am mai auzit de prezervative. Nu știam că am fost gravidă până la bunica mea nu acorde atenție la ceea ce am puternic recuperat. M-am gândit că am mânca prea multe hamburgeri „, - spune tânăra mamă.

Cuplu alăturat în căsătorie la nunta tradițională țigănească. Cu toate acestea, tânărul Papa, în conformitate cu legile din Bulgaria, se confruntă cu până la șase ani de închisoare pentru abuz sexual asupra minorilor.

Consultă și

Artistic „A murit o demnitate erou al revoluției, artistul Taras Bilchuk“ 14:21

Harkov „în spital Harkov livrat copilul cu o supradoză de“ 14:33

articole similare