1, 6 vizualizări Akl și opinii ale proprietarilor

Postat de asplat

În ciuda asigurărilor din fostul proprietar, eu sunt, de asemenea, primul lucru pe care a schimbat întreaga bălegarul (cu excepția tormozuhi până când tolera) filtru. Stânga pentru a schimba curelele (doar în cazul) și bateria (unele hrean din fostul proprietar nu a fost 61A și 56A). Releaser mort. Odată cu înlocuirea tulburelii, filtru și 4900r Releaser. Castrol umplut. Nu a atins încă sonda. Dar nu atât de mult timp în urmă citit undeva că una dintre caracteristica AKL este că, atunci când completați uleiul maxim al motorului în motor, acesta „produce“ o jumătate de rapid, atunci nivelul de (jumătate) nu a căzut până la următoarea înlocuire. Iată-mă, după ce a citit un astfel de interesant și a vrut să știe ce o astfel de fiară AKL și ce mă aștept de la el.

Iată-mă la ultimul schimb de ulei ușor într-o stupoare! în aceeași zi, când a decis să schimbe uleiul pe un viraj ascutit ars de ulei poate, bine, cred că schimbarea uleiului în seara și, în același timp, a se vedea că există! Care a fost surpriza mea când am fuzionat cu motoarele în cazul în care 2,5 litri de ulei - în ciuda faptului că este necesară 4,5 litri. Ultima am verificat nivelul la care partea din spate de mii. 6-7 a fost normal. În general, m-am gândit la început că nu tot uleiul scurs, chiar și primele mufele din față, apoi înapoi, și nu mai mult. așa că va monitoriza nivelul.

Adăugată pe site de Gray

În primul rând pe aceste motoare nu pot conduce ca un nebun, iar al doilea să monitorizeze mai îndeaproape motorul.

Și cum să „conducă“ Eu de obicei 3-4 mii. Viteza de așteptare, iar 4 este de a depăși, și viteza maximă de 120-130 km. Che Chiar alungare că 2 litri de petrol a mâncat timp de 5 mii de kilometri

Postat de Dimian

Și cum să „conducă“ Eu de obicei 3-4 mii. Viteza de așteptare, iar 4 este de a depăși, și viteza maximă de 120-130 km. Che Chiar alungare că 2 litri de petrol a mâncat timp de 5 mii de kilometri

Nu știu cum să vă spun despre alungare sebya.Do Oktahi a fost VAZ-14ya impulsul ei ar ridica la 6000 rpm, iar uleiul nu este guzzled de înlocuire pentru a înlocui doar culoarea uleiului schimbat și toate, dar atunci când a achiziționat Oktahu a călătorit aproape aceeași cifră de afaceri ar ridica numai nu mai mare de 5000, dar numai în timpul accelerării, iar viteza nu a experimentat mai mult de 110 km! Dacă nu merge în condiții de siguranță mai mare de 4500 rpm, consumul de ulei este normal!

Cum să nu se răcească Pământul este pătrat!

Postat de Dimian

Iată-mă la ultimul schimb de ulei ușor într-o stupoare! în aceeași zi, când a decis să schimbe uleiul pe un viraj ascutit ars de ulei poate, bine, cred că schimbarea uleiului în seara și, în același timp, a se vedea că există! Care a fost surpriza mea când am fuzionat cu motoarele în cazul în care 2,5 litri de ulei - în ciuda faptului că este necesară 4,5 litri. Ultima am verificat nivelul la care partea din spate de mii. 6-7 a fost normal. În general, m-am gândit la început că nu tot uleiul scurs, chiar și primele mufele din față, apoi înapoi, și nu mai mult. așa că va monitoriza nivelul.

Cred că în această epocă a mașinii, este un consum destul de normal. La urma urmei, pentru mașini „aged“ :) recomanda schimbarea uleiului după 8000 km Și pentru nivelul, trebuie să fie de acord să urmeze. Când tata-handed meu de golf, după câteva zile aprinse oiler. Imaginează-ți surpriza mea când am văzut că motorul nu are practic nici un ulei. Am fost în speranța că el a urmarit la mașina de scris.

articole similare