Municipal ginecologică Spitalul № 1 (fostul spital Romanov) a fost în 1984 a transformat dintr-un număr de maternitate 1. În prezent, spitalul a efectuat tratamentul bolilor ginecologice, inclusiv proceduri chirurgicale, endoscopice (inclusiv infertilitate).
Indicații de orientare m. Electrozavodskaya, troleibuzul 32 pentru a opri Popov de călătorie, m. Sokolniki, troleibuzul 32 pentru a opri Popov călătorie.
Cabinete medicale 1 Spitalul ginecologică
Îmi amintesc cu căldură zilele petrecute în spital. A fost o operațiune planificată. Îngrijorat, m-am îngrijorat cum totul merge. Dar, de la admitere la descărcarea de gestiune, și, în plus față de atenție, îngrijire, sentimente sincere pentru starea ta să fac publice taxele nu videla.Ni, cu condiția ca toate medicamentele necesare, ultrasunete face de două ori atunci când primesc și vypiske.Menya condus Bodrova Svetlana Vladimirovna foarte mare medic, știind munca lor, un acut simț starea de spirit și bol.Ya foarte mulțumit de rezultatul tratamentului. Datorită ei și echipa de medici care funcționează cu mine, mi-am revenit ușor și rapid dupa ce medicii operatsii.Vse frecventează biroul doilea genekologicheskom e pe podea foarte prietenos, atent, kompenentnye, și doar o femeie frumoasă și inteligentă. Acest lucru este valabil și pentru asistente medicale si asistente medicale, prin eforturile lor sunt efectuate toate procedura nedureroasa în timp util, camera, toalete, dusuri sunt curate, deși, iar condițiile sunt foarte skromnye.Pitanie mai mult decât acceptabil, toate felurile de mâncare sunt delicioase
servit pe o frumoasă tarelkah.Vsegda mânca fiert fierbinte de apă și ceai. Transmitere aduce doamnelor foarte prietenos, dacă vedeți că ridicarea grele, ridicați cu un lift. Vă mulțumim și arcul scăzut.
Aș dori să mulțumesc personalului spitalului. Toată lumea a fost politicos, atent, chiar și afectuos. Atitudinea într-adevăr nu se poate plânge. Spitalul curat, deși condițiile sunt foarte modeste, dar suportabilă. Dining este destul de acceptabil, în general, atmosfera este medici prietenos, atent. După mai multe comentarii negative, tot personalul este în mod clar încearcă să le facă nu mai. Această facilitate municipală trebuie să fie făcut pe această ofertă, dar de lucru există oameni buni și profesioniști. Mulțumesc din nou. Vă doresc tuturor multă sănătate.
Curat, repararea, confort