8 moduri de a pune în aplicare CAD - la domiciliu

Întotdeauna m-am dus să lucreze ca o vacanță. Aici sunt colegii mei, asociati, echipa de profesionisti inteligente și oameni extraordinari. Împreună am supraviețuit iernii greu. Solidaritatea în principal, am argumentat despre fleacuri, uneori, nu sunt de acord unii cu alții, cu pasiune a vorbit despre politică și politicieni. Deci, vin de primăvară ... Și printre noi nu există mai multe contradicții, ne-am uitat cu privire la orice diferențe. Ca unul noi toți repeta: „Nu lăsați război! Nu avem nevoie de a-și apăra „Echipa noastră - aceasta este întreaga Ucraina: locuitorii Lviv, Kharkiv, Simferopol, Herson, Kiev. I - un rus etnic, care este ideea cuiva era absurd, „calea grea de a experimenta toate deliciile Bandera și naționalism.“ Totuși, toate acestea nu a fost! Oamenii au înțelepciunea, înțelegerea și respectul profund pentru toate națiunile! Îmi place din toată inima Ucrainei, și ea îmi spune în schimb. Noi, goodhouse.com.ua echipa, încrezător că numai unitatea noastră, bunătatea și iubirea ne va conduce la pace și fericire!

Evenimentele din ultimele luni, care au zguduit țara, au făcut ajustări în viziunea noastră asupra lumii. Sa dovedit, lumea este atât de fragil, încât doar un singur cuvânt greșit sau cu fapta, zgîlțîie în fragmente mici, rănind inima și sufletul în sensul literal. Toată lupta pentru adevăr. Singura controversă pentru a împărți oamenii în tabere aflate în conflict, constă în faptul că fiecare are propria acest adevăr: cineva să se supună ordinelor, iar cineva vine de-a lungul dictatelor inimii. Deci, doriți ca noi să avem cât mai mult posibil pentru a combina obiectivele momente de bucurie și un motiv de mândrie pentru familie, prieteni, vecini, colegi și chiar străini, noi compatrioți. Ce spun acum femei - mame, soții, surori și fiice? Ei se roagă lui Dumnezeu ca în lume a fost în condiții de siguranță și de sunet! Pentru copii, soți și frați care nu au fost în picioare pe laturile opuse ale baricadelor, și să se bucure de succesul la locul de muncă și la școală. Și chiar a glumit, răsfățat și iubit. Pace vouă și familiilor voastre! Amintiți-vă, Ucraina - o națiune!

Ești ghinionist și împrejurimile dvs. este tipul care îi place să vorbească rahat toate? Aflați cum să se protejeze de grosolănia lui, iar viața ta va fi mult mai calm!

Bădărani - acestea sunt oameni speciali, care otrăvește existența noastră și strica sângele. Și pentru a face cu ei este foarte dificil: nu va fi la fel ca răspuns la o explozie de trei etaje limbaj obscen tiradă. Deci, cum vă ține în frâu CAD? Noi oferim câteva sfaturi practice!

metoda 1
lista neagră completă
Informați cealaltă parte pe care nu o să vorbești așa. Și într-adevăr începe să-l ignore! Dacă tot trebuie să comunice cu el - la locul de muncă sau la domiciliu - du-te la corespondența.

metoda 2
Simtul umorului
Orice persoană poate face haz de și a pus într-o poziție dificilă în ochii altora. Omul care a devenit un stoc râs, este de a pierde entuziasmul și într-o grabă de a fuziona rapid cu mulțimea. Bancul unui CAD - și-a pierdut toată încrederea în sine. Singura problemă: această metodă funcționează când obhamil public.

5 greșeli care complică viața ta

metoda 3
Calm, dar calm
Vorbeste cu CAD subliniat politicos și calm ca persoană să nu destul de normal psihic. Mai devreme sau mai târziu va cădea și fâșâit în spatele tău. Și în ochii altora vă va câștiga glorie persoană sverhvyderzhannogo.

metoda 4
numai constructivă
Știi foarte bine din experiență că nu modificați mitocanul, și încă mai trebuie să comunice cu el? Încercați o ureche surdă la remarcile sale mitocănesc, concentrându-se pe informațiile valoroase îți spune. Poți adăuga ceva de genul: „emoțiile tale nu mă interesează, să vorbim despre caz.“

proces 5
Cu ajutorul legii
În cazul în care sunca este puternic otrăvește viața și stick-ul pentru nici un motiv, puteți recurge la lege. De exemplu, vecinul hamovity poate încerca să țină în frâu, depunerea unei cereri divizionare. El este obligat să dețină vorbesc de învățământ cu el, care este, probabil, un pic se răcească CAD. Într-un vârf de cuțit, vă puteți da în judecată.

proces 6
Apel către simțuri
Dacă Hamit persoană foarte aproape de el ar trebui să transmită la o idee simplă, care lupta sa nu se îmbunătățește, ci mai degrabă se agravează relația ta. Aceasta poate ajuta la a vorbi despre sentimentele tale. Poate că ar trebui să de acord că el va turna negativ ca fiind ceva diferit. Ea nu ajută? În acest caz, ar trebui să se gândească serios la viitorul relatiei tale.

Cum să se facă distincția flatările compliment?

proces 7
grosolănie reciprocă
Să spunem că, nu cea mai bună recepție, dar unele bădărani înțelege numai. Cu toate acestea, nu ar trebui să fie conștienți de caracteristicile lor psiho-emoționale. Cum te-ai simți dacă ai începe să fii nepoliticos în schimb? În cazul în care exprimarea emoțiilor negative în acest fel vă va da relief sau bucurie, sănătate nepoliticos. Și dacă vă va aduce doar devastare și furie la mine, nu merită riscul.

metoda 8
Ajuta un prieten
Nu poți îmblânzi-te CAD? Cereți persoanei care l-a influențat să te ajute. Soțul să vorbească cu vecinul tău „bărbătesc“ sau director de frâu liber colegului. Există tipuri, care într-un sens oferă doar „conversație educațional“ o persoană mai puternică.

articole similare