El a primit o diplomă de licență în Universitatea de Stat de Management. În ceea ce privește corupția. Eu și toți prietenii mei sunt toate clasificările și examene la fiecare 4 ani, ei înșiși au trecut nu plătesc. Am fost în grup și pe cei care au cumpărat întreaga sesiune, dar nu a absolvit. Prietenul meu a sosit și SUM asupra bugetului prin cineva din partea de sus (da mită) și magistraturii este acum alimentat în același mod. Potrivit PREDARE: 4 ani de bine, 30 la suta au fost puternice, undeva în medie 50 și 20 pur și simplu dezgustător. Dacă joci pentru yy echipa națională în orice sport, și apoi ridicat. mai departe ›
Fiul meu în acest an a mers la Universitatea de Stat de Management. Organizarea cu succes a societății beneficiare nu trebuie să re-scriere. Vreau să scriu câteva cuvinte despre primele zile ale fiului meu în sumă. Primul lucru care ma frapat a fost faptul că primul an de întâlnire a avut loc înainte de începerea procesului de învățare. Nu a fost o întâlnire plictisitoare sau „sâmbătă“ și întâlnire supervizori bine organizată în aer liber, cu competiții și concursuri în cazul în care copiii pot face cunoștință. Revedeți fiul Citat: „E mai bine decât bal la școală!“. Venind cu. mai departe ›
Bună ziua. Fiica mea nu a fost încă studiat la Universitatea de Stat de Management, dar numai primite. Pot spune imediat că pentru mine este foarte importantă prima impresie a Comitetului de Admitere. Totul a fost organizat la cel mai înalt nivel. Am proprii manageri de top ai companiei holding și sunt în măsură să evalueze orice acțiune din punct de vedere al organizației competente :) candidații mulțimea ondulau cu mumii mad (ca mine), și tati, mai ales cei care nu au scris examenul - acesta este un public foarte dificil! Întotdeauna o mulțime de aceleași probleme și erori. mai departe ›
Pe Internet există o mulțime de comentarii SUM, și adăugați propria dvs.) Îmi place universitatea mea. Da, există tampoane, unele preda enervant, dar unde altundeva? Apoi da cunoștințe reale, nu doar extrase din registrele contabile ale clasa a treia. Vrei să înveți? Vă va oferi cunoștințele maximă, iar dacă nu - problemele tale. Primirea de specialitate Manager pe programul a crescut, Brit este foarte fericit cu alegerea, odată ce o rezervă: forțat să meargă în Anglia, nimeni nu forțe) Mai mult decât atât, universitatea este o posibilitate absolut reala. mai departe ›
Stimați participanți ai Forumului! Am de gând pentru anul viitor pentru a intra gradul de master în direcția USM - Management. Poate că cineva a trecut deja o astfel de formare. Este posibil pentru a obține toate cunoștințele menționate la site-ul web al Universității. Voi fi bucuros să aud toate opiniile voastre - Pro și Contra. Vă mulțumim anticipat.
Am absolvit liceul cu o medalie de aur! Visat de a merge la Mesi, dar care au fost o dată în SUM, am decis că voi veni doar aici! Fericit cu alegerea noastră! profesori Excelent! (Multi au lucrat anterior în companii și au experiență, și, prin urmare, poate fi mare pentru a împărtăși cu noi cunoștințe). Clasele sunt de multe ori a avut loc într-o formă de divertisment (joc), care stimulează dorința de cunoaștere! Executie diverse proiecte și apoi apărarea lor în fața unui public destul de mare permite să dezvolte abilitățile de vorbire publice. mai departe ›
Vreau să reamintesc tuturor școală de finisare, deveniți adulți care se vor găsi drumul lor. Nu am studiat la alte universități, dar după absolvirea liceului cu onoruri, a intrat la Universitatea de Stat de Management în Information Systems Institute (Departamentul). Institutul meu este mult mai complexă decât altele: curs de matematica, aproximativ 70% din proiectare și programare, iar restul - aceleași elemente ca și celelalte instituții: management, finanțe, logistică, psihologie, sociologie, limbi străine (2 ani), etc. Când .. . mai departe ›
Dacă doriți, veți afla chiar și la o școală profesională, iar în cazul în care nu există nici o dorință și dorința de educație, chiar și în Hogwarts veți fi un zero complet. De asemenea, aici. Există mai multe resurse de la care să atragă informații, practici și cunoștințe. Și tu poți „scor“ pentru toți, și doar prost să stea afară din vechime 5, 6 ani. Plimbare în sumă! Și chiar dacă dintr-o dată, nu-ți place, cel puțin, brand-ul, care se află pe buzele tuturor.
Am studiat la al 2-lea an, Finanțe și credit „și vreau să spun un singur lucru - este doar ceva) Nu asculta mincinoși, nu studenții din universitatea mea suntem cu toții la cel mai înalt nivel de pregătire, avem o excelentă și minciună nu au nevoie să ceară dur, chiar și pentru 1!.! vor esua poate fi expulzat. Aici proști. Studiu de greu și foarte interesant.
M-am dus la RANHiGS 2 cursuri de stat și de guvern municipale și toți acești doi ani, am aruncat un gol din viața ta. Aici, în USM este predat pe fond și să ofere cunoștințe lumea reală, spre deosebire de zdrențe, care nu educă, t. Pentru a. Profesorii lor fac nu știu cu adevărat! Să presupunem că m-am dus cu bugetul pentru șal, este încă în valoare de ea! Aflați mai greu și mai interesant, așa cum ar trebui să fie în cea mai bună universitate a Oficiului.
Eu personal ca SUM profesori calificați, care sunt întotdeauna (!) (Daca înúiv doriti) va ajuta, explica, învață și spune. Uneori trebuie să vină după ore, în cazul în care nu se înțelege ceva, profesorul va oferi timp, atâta timp cât ați înțeles. Dacă nu doriți să învețe, este problema studentului, desigur, nimeni nu rulează în jurul valorii de aici nu. Personal, Departamentul meu este încercarea de a alege întotdeauna profesori buni (am dezamăgit de câteva ori, ei bine, până acum fără acest lucru). Dar aici. mai departe ›
Bună ziua tuturor! Aș dori să spun câteva cuvinte frumoase despre universitatea mea! Există atât de multe posibilități, puteți găsi întotdeauna ceva pentru toată lumea. Există o varietate de evenimente, forumuri, expoziții și prezentări. În general, nu există nici plictisitoare. În ceea ce privește cadrele didactice, apoi cu ei, cred că am fost foarte norocoși. Foarte pozitiv și blajin, în ciuda faptului că exigente. Prin modul în care eu sunt un departament de guvernanță corporativă. Fiecare experiență mare, care sunt fericiți să împărtășească. Ca regulă generală. mai departe ›
La Departamentul de profesori „guvernanță corporativă“ sunt foarte serioase cu privire la activitatea sa. Eu încerc să dau cât mai multe informații și spune situația din experiența personală, care este util pentru a învăța și de studenți. Singurul studiu de 4 ani la o teorie, iar apoi are doar o practică oficială, respectiv, în esență, acest lucru nu este clar, ceea ce fac absolvenții acestui departament. La fel ca în toate instituțiile din cadrul Universității de Stat de Management are plusuri și minusuri, dar eu încă mai găsesc mai multe aspecte pozitive.
Sunt foarte bucuros că am studia în SUM! Nu cred nici o poveste despre luare de mită și fraudă. Lovely, în curs de dezvoltare liceu. Nu am avut niciodată atât de distractiv pe perechi. Cei care spun că suma nu dă cunoștințe, este fundamental greșită. USM oferă bază sooo solid teoretic. Întrebarea este în continuare studentului însuși a fost implicat în auto-dezvoltare (aceasta nu este o școală, după toate!) Și SUM Sunt recunoscător. Într-adevăr învățat multe despre viață, chiar și în interiorul acestor ziduri. Vreau să fac aici este în continuare cea de a doua cea mai mare pe lege.
Vreau anul viitor să intre în SUM la departamentul de logistică. Voi fi capabil să fac pe un buget, dacă nu participa la curs, dar fac meditații?
Bine ai venit! Aș dori să știu dacă în universitatea ta de a se angaja în mod individual cu profesorul, pentru admitere la universitate? Dacă da, care poate fi contactat la tel. personal. Multumesc anticipat.
Bine ai venit! Am o educație colegiu, studiind în Armenia. 4 ani, un cetățean din România. Vreau să introduceți universitatea ta, departamentul de corespondență. Spune-mi, te rog, sunt necesare ce documente, și dacă aveți cursurile de formare?
Fiica mea studiază în liceu, în liceu, ea vrea să meargă pe un buget. Aș dori să știu ce ar trebui să fie realizarea, certificatul și evaluare la examene. Pentru a se înscrie în buget?