Stimați clienți, nu încerca să dea vina tot pe gărzile ei servil oameni în cel mai adevărat sens, au un director de securitate pentru Radjabov Rinat, din care emană instrucțiunile de debilitate și dacă cineva și ar trebui să fie schimbat, aceasta este singura lui. Administratorii (gărzi) de rețea Douglas Rivoli transporta mat. responsabil pentru fiecare element lipsă. Și cu salariul lui Penny deficit de plătit, împreună cu restul personalului magazinului. Asta este, oamenii păstrează pentru imbecili. Putrezire pește din cap!
Eyeing cadouri pentru personalul companiei noastre. Când ieși dintr-un agent de pază neglijent, al cărui nume, din păcate, nu-mi amintesc .... începând cu B, un om de aproximativ 50, blocând calea de ieșire, agresiv ma îndreptat să treacă între porțile și zidul printr-un pasaj îngust. indignarea mea a fost răspuns, că avem contoare, dar nu a primit nimic în magazin. Nu este clar ce ordinul dat la protecția magazinului, dar comportamentul scandalos de paza si nepoliticos. În 80% din magazine au contoare de teren, dar „de crawling“. mai departe ›
Am lucrat în Douglas! Acesta este un coșmar complet, corect, că cineva a scris mai sus, pierderea sănătății și subminează nervos acestuia. Sistem! La spital nu poate ieși, și dacă acesta a venit apoi să fie curățate și creierul le face! Atitudinea față de angajații Umilitor de directorul acestui magazin! Acest comportament a fost, acum îmi amintesc chiar amuzant! Observați modul în care trase de câini, atunci când văd că vine la un client bogat, consultanți de vânzări sunt gata roadere reciproc, nu-l ezita pentru el. mai departe ›
M-am dus prima și ultima dată în Douglas. La intrare am scârțâit un lucru. În acest moment mi-a zburat și trei paznici aglomerat în jurul meu, administratorul, Serghei a luat geanta mea cu cuvintele „Tu chițăi. Ce ai acolo?“. Ca urmare, aceste trei paznici aproape eviscerat geanta mea, trăgând toate lucrurile personale chiar la intrare, se pare că mâncarea nu este sacul. Am început verificarea haine. În general, până când am fost forțat să se dezbrace la lenjerie intimă, m-am decis să plec. Încă indignată și mai mult în aceasta. mai departe ›
Crema Cumparata La prairie 9 m. P. Am inceput sa folosesc recent a descoperit că a expirat. Sunt șocat, pentru că eu sunt un client permanent al rețelei, timp de 5 ani (soldul de pe card de club în jurul valorii de 150 de mii. Frecați.) Și niciodată nu a verificat data de expirare! Foarte frustrant!
Administrator-paza nu este chiar normal! De îndată ce am intrat în magazin, garda Serghei a început să meargă în spatele meu, am aproape călcat pe picior! Aceasta a fost sentimentul că eu sunt un hoț! Neplăcut la oroarea! El ma examinat din toate părțile, că nu am luat ceasul după ce a apucat-o și examinat.
A lucrat destul de mult în rețea Douglas, consultant, make-up artist în Europa (ani în cazul în care un an și jumătate). La început, totul a mers bine. echipă bună. Yana Vladimirovna (în continuare păstrat raportul căldură) Cu toate acestea, am rămas în această industrie, din cauza buna comunicare cu echipa. Din moment ce am in spatele nici o experiență mică în această industrie, se deplasează la Moscova, în diferite sectoare comerciale (produse cosmetice saloane) A fost unul dintre cele mai bune magazine (după standardele mele). Dar când a început să te pui în magazin. mai departe ›
Am lucrat în calitate de consultant în cosmetice trei ani, în diferite rețele de lucru și apoi am distribuit în rețea Douglas, iar coșmarul a început să lucreze ca dracu '. Mai ales magazinele europene și Schukinskiy DUGLAS. In timpul orelor de program, aveți dreptul la doar o oră pentru prânz și trei ieșiri pe minut 10-ty și toate. Securitate, cea mai mare parte plictisitoare, aspră, nu imputate. Și cap Natalia E. Pike cu subordonații săi Vitey Uvarovym (și în același timp.) Imagined ei înșiși stăpâni ai lumii. Oameni buni! Există o altă rețea normală în cazul în care puteți lucra.
Nu cumpără certificate de cadou în Douglas. Noi de la locul de muncă prezentate la 5000 p. puteti cheltui doar dintr-o dată, în alte magazine, este posibil să vină și să petreacă ceva timp treptat. Pe carduri cadou nu pot cumpăra bunuri pentru care există o reducere.