Când am ales compania pentru ocuparea forței de muncă, marturisesc, Belle nu a fost nici pe listă. În primul rând datorită fondului de piață: în vara de acțiuni a scăzut de 2 ori, echipa împrăștiate, haos total, cota de piață a motorului de căutare este în scădere rapidă.
În mod ironic, în loc de a reuși (în opinia piață) companii din victoria mea electorală încă Rambler, chiar și cu un pachet de compensare mai mici pentru a oferi. Deci, de ce:
Desigur, eu imediat conștient de faptul că mi bekgraund bazat pe Internet-media și educație managerială și financiară proaspăt primit, în plus față de prima tehnic, numai distantly corelat cu tehnologia de căutare, unitate de matematică, algoritmi de rang, și așa mai departe. Cu toate acestea, până la sfârșitul săptămânii toate devin, treptat, se încadrează în imaginea de ansamblu, și cred că în 1-2 luni vor intra în corzi.
Și astfel atmosfera din companie (în parte, pe care a cunoscut), foarte confortabil, dar specificitatea este dublu, un fel de amestec de măsurat, calm și cu unitatea, care este, probabil, din cauza lângă proiectele de livrare pe termen. Și de la lansarea proiectelor pictate până la sfârșitul anului, unitatea nu va lua.
Șapte mituri despre Rambler
Înainte de a merge la Belle-am vorbit cu el „veterani“ și au auzit atât pozitive, cât și negative. Negativ, în experiența mea, și în conformitate cu vechile cronometre Rambler de lucru, este în mare măsură un mit care „plantat“ sau angajații lezați sau unor episoade istorice din viața societății. Deci, după cum se pare din exterior și că într-adevăr este:
Șapte mituri despre Rambler