7 Lectii din frumusetea Rosie Huntington-Whiteley

Frumusețe și fata inteligent Jason Steytema și „înger“ Victoria Secret. proiectant de propria linie de lenjerie și participant constant al campaniei de caritate - totul despre ea, despre Huntington-Whiteley Rosie. Modelul în vârstă de 29 de ani, admite că el nu poate tolera dieta și în mod regulat ia libertăți sub formă de burgeri și Diet Coke. El iubește câinii și găsește un somn mai bun de investiții sănătos în frumusețe. Dezvăluie Top 5 secrete de o frumusețe blondă fermecătoare.

de îngrijire a pielii

„Ai grija de pielea ta. Nu are nici un sens să cheltui bani pe machiaj, dacă nu investesc într-un sănătos și pânză pentru machiaj. Alege alimentele care va lucra pentru tine. Îmi place serul activ. La momentul respectiv, acest lucru înseamnă că de la iS clinica a schimbat literalmente meu piele. "

despre ambalare

„După ce am tăiat părul, nu-mi pasă prea mult despre instalarea. În schimb, am fost ușor uscat părul după spălare, și apoi a pus pe rădăcinile unor sampon uscat Moroccanoil, pentru a da bucle textura.“

Despre cosmetician

„Eu încerc să renunțe la machiaj complet atunci când nu pentru a trage, dar chiar și atunci când lucrez, aleg produsele care îmi plac în viața de zi cu zi, si arata destul de natural, printre ele - .. Mascara Baby Doll de Yves Saint Laurent si bronzer Chanel Soleil“.

Pe excursii

„Eu călătoresc atât de mult încât întotdeauna să ia cu ei numai acele produse care vor da cele mai rapide rezultate. Deci, am folosi intotdeauna o crema si anticearcan stick din colectia mea Rosie pentru Autograf, lyuminayzer și mijloace pentru buze si obraji de SMR, pudră compactă si rujul la umbra indian Rose de Tom Ford“.

„În mod normal, aleg tonul o nuanta mai inchisa pe, pentru că îmi place când o persoană care se potrivesc cu culoarea corpului meu. Dar, în același timp, încerc să păstreze față de soare, pentru a le proteja de efectele nocive ale razelor UV.“

Despre frumusete-rutină

„Dacă vorbim despre ceea ce fac în fiecare dimineață, acesta va fi spălat și aplicarea anticearcan Clé De Peau Eye. Concealer are nevoie. pentru a ascunde cercurile intunecate, și, uneori, e tot machiajul. Îmi place, de asemenea, pentru a pune un fard de obraz crema pic pe pometi La Prairie dimineața, pielea este ușoară până seara. "

Despre îngrijirea părului

„Este important pentru mine să aibă grijă de părul a fost rapid si usor. Uneori le-am uscat seara, am pus sau să facă un agent nutritiv, iar apoi ridica într-un coc, PIN-ul în sus ace, și du-te la culcare. A doua zi dimineață a produs perfect liber liber. Ceea ce, dacă aveți timp, puteți da volum suplimentar cu ajutorul forcepsului. Dar când nu am timp, atunci eu pot merge undeva cu părul crud, vrac sau adunat într-un coc strâns la spate. "

articole similare