5 motive pentru a decide pentru a trimite un copil la tabără

Intr-un articol anterior am vorbit cu tine despre modul de a alege tabăra potrivită pentru copilul dumneavoastră. De data asta vreau să-ți spun ce tabără poate fi util.

Camp are întotdeauna un program strict. De fiecare minut din timpul copilul în tabără ocupat cu ceva: vis, de încărcare, camere, jocuri, concerte de seară sau discotecă de curățare. Cu asta, totul se întâmplă în același timp, timp de 21 de zile. Și acest lucru este suficient timp pentru a genera obiceiuri.

Prin urmare, ai nevoie doar de ceva timp pentru a menține același ritm ca în tabără, și atunci copilul va cădea cu ușurință adormit și se trezesc la momentul potrivit, să fie sănătos nu este doar o noapte, dar un pui de somn după-amiază. Dacă sunteți, desigur, credeți că acest lucru este necesar.

În orice caz, obiceiul de a petrece 15 minute în spălarea și 15 minute pentru a încărca în fiecare dimineață exact va beneficia copilul dumneavoastră și îl va salva pe parcursul întregului an școlar.

Desigur, lagărul - este întotdeauna oameni noi, prieteni noi, și poate chiar prima simpatie sau dragoste. La tabără, copiii învață nu numai să comunice, dar, de asemenea, să trăiască unul cu celălalt pe același teritoriu: pentru a partaja dulapuri, dulapuri, baie. Mai ales util va fi pentru copiii care nu au frați și surori.

Concubinajul să învețe să împartă, să negocieze, să cedeze undeva, iar undeva să-și afirme drepturile lor. Și dacă școala puteți transfera de la o prietenă, cu care a avut o cădere afară, camerele din schimbarea taberei este puțin probabilă. Acest lucru înseamnă că trebuie să pună în sus, de a negocia și de a găsi modalități de cum să trăiască, că tot ce a fost confortabil.

Dacă ați citit articolul anterior al meu, și selectați tabăra corectă, cu consilieri buni și competenți, nu aveți nevoie să vă faceți griji pentru copil. Toate conflictele, care nu se pot rezolva copiii, ei vor ajuta la rezolvarea consilierilor.

Una dintre sarcinile de lideri - fac o echipa de prietenos. În tabără, există o mulțime de activități sportive contradictorialității: evenimente, concursuri de amatori, d-ră și Mister Camp și multe altele. La sfârșitul schimbare este determinată de cea mai buna echipa care sa arătat cel mai mult în viața taberei.

În plus, tabăra promovează independența și responsabilitatea. Incepand cu pat curat, în bucătărie și ceas recepție, spălare și finisare lucruri și ordine în dulapuri.

Unii părinți dau un copil lenjerie de corp la fel de mult ca schimbarea de zile. Imaginați-vă, el va aduce la starea casei sale? Este mai bine să-l dea la o pulbere de săpun și clothespins.

Și dacă sunteți îngrijorat de faptul că el ar uita sa se spele, cere consilier pentru a verifica copilul. Mai ales pentru că există câteva zile în unele dintre taberele din săptămâna, când toată lumea în tabăra organizată spală lucrurile lor.

În plus, copilul va fi de trei săptămâni fără tine. Și el va trebui să învețe să facă fără ajutorul și grija ta. Crede-mă, el se poate ocupa cu multe - dacă nu, el ar suna și să ceară sfatul, sau să-l determine la prieteni și consilieri.

În tabără, există mai multe tipuri de spectacole de amatori, cercuri și, uneori, chiar și educaționale. Prin urmare, nu fi surprins dacă după tabără copilul vrea să meargă la o școală de dans sau un grup de teatru, și poate începe să scrie poezie sau vopsea va fi. Sau poate că o face perfect? Apoi, el va aduce acasă o grămadă de premii și partidul său va câștiga.

De multe ori, în noua situație timiditatea dispare de până atunci. La urma urmei, băieții din echipa nu știu copilul, și totuși nimeni nu a atârnat etichete, cum ar fi „nu ai nici o voce“ sau „ești teribil de dans.“ Deci, de multe ori copiii îndrăznesc să încerce ceva ce nu ar fi încercat în setarea școală obișnuită, dar în cele din urmă se dovedește că acestea sunt chiar în măsură să cânte, să danseze, sau venind cu glume.

Ei bine, probabil, cea mai importantă sarcină a taberei - este de vindecare și de recreere. În primul rând, produsele alimentare de 5-6 ori pe zi, în același timp de încărcare, de tratare a apei sau de munte de aer, sport și somn după cină - toate în beneficiul copilului dumneavoastră.

În plus, lipsa de televiziune, Internet si Playstation (desigur, dacă nu-l să o dea lungul) vor beneficia nu numai viziune, ci și starea generală de sănătate și mintea copilului dumneavoastră.

Și cel mai interesant este faptul că tabăra - nu este doar o vacanță pentru copii, dar, de asemenea, pentru tine, de asemenea. Chiar dacă tu și soțul tău să rămână în oraș și du-te la locul de muncă, vă puteți dedica serile și nopțile lor împreună. Aranja o cină romantică, du-te la filme sau la o dată la locul unde ați întâlnit prima dată, sărutat, declarație de dragoste.

Nu există nici o rușine în restul copiilor, deoarece revitalizează raportul de separare și crește dragostea. În trei săptămâni, tu și copilul sa plictisit, si vei fi cu siguranta ceva de a împărtăși unii cu alții după întâlnire.

Bucurați-vă de vacanta ta tu și copilul tău!

Dacă doriți ca această vară a fost interesantă și plină de bucurie pentru întreaga familie, atunci ai nevoie doar pentru a face o investigație specială a psihologic „un suflet. Cum să pregătească o vară de familie visele lor“

Psiholog, Familie psihologie perinatală - București

Sunt de acord că toate acestea sunt importante.
Ea a mers la tabără de vară de 10 ani consecutivi, cu mare placere.
Dar nu toți tabăra pentru copii. " O astfel de acolo suferă, plictisit, plânge, nu fac prieteni.
- În opinia mea, pentru astfel de copii este o tabără de tortură, și, desigur, acest prejudiciu. Am astfel de clienți. Acest unchii și mătușile adulți care nu pot merge în turul pachet de vacanță, pentru că le amintește în tabără.
Cu toate acestea, trebuie să te uiți la copil și să decidă dacă beneficiul vacanta sau sa nu-l.

Larisa Evgenevna Muhlynina

Psiholog, terapeut Gestalt - Ekaterinburg

Sunt de acord, de vacanță variat în cercul de colegi este foarte util pentru sănătatea și dezvoltarea copiilor. Acum, o mulțime de propuneri pentru a dezvolta un „psiho-pedagogice“ activități de petrecere a timpului liber pentru copii de toate vârstele. Este important de a alege un program de special pentru copilul dumneavoastră că el a plăcut. Există chiar și un program de vară pentru „geniu calculator“, în cazul în care ei învață să programeze, de a crea clipuri video și alte înțelepciune, în timp ce intriga este țesut într-o mulțime de activitate și de aer proaspăt))).

Psiholog, Familie psihologie perinatală - București

Larisa Evgenevna Muhlynina a scris (a):
Este important de a alege un program de special pentru copilul dumneavoastră că el a plăcut.

Asta e într-adevăr cel mai important lucru - „care ar fi ca“))

Nesterova Larisa Vasilevna

Psiholog, Consultant Online - Omsk

Titov (Ereshko) Olga a scris (a):
5 motive pentru a decide de a trimite un copil la tabără

Vizionarea unui copil și se uită la unele tabără.

Prima dată când strămoșii mei au încercat să mă trimită la tabără după clasa a treia. Împreună cu Kostya, acum, la lichidul de răcire. deja decedat. Am fost acolo, în general, zachmyrili. Am zachmyril bratelnika. Și o săptămână mai târziu, am fugit. Împreună cu fratele său. Panică și scandalul a fost teribil. Și toată luna, și au lovit strămoșii mei pe care i-am acuzat, „25 de ruble alipit“. Dar, după clasa a 8-a, este o altă tabără - a fost doar o mare! Acolo am CAM întâi a spălat hainele. În chiuvetă. apă rece și săpun. Și el a fost foarte bucuros că m-am! CAM ceva ce pot face. Mai târziu, din păcate, a fost călcat în picioare fără milă. Aceleași strămoșii mei.

Titova (Ereshko) Olga

Psiholog, Consultant - Kiev (Ucraina)

articole similare