Găsiți și să cumpere un sutien pentru unsprezece fete dovedit a fi incredibil de dificil. Îmi place să comunice cu ea.
Momentul în care zâmbitor copilul meu, vesel și prietenos, a devenit un fruct înțepător de castan, am ratat-o. Fata a ascuns într-o coajă înțepător, și trageți-l căile obișnuite era imposibil. Nu știam cum să-l abordeze.
Undeva în lume există părinți ai căror copii sunt minunate și întotdeauna ascultător. Da, da, știi, uneori, eu te invidiez. Și eu - „fata-castan.“ Barb. Și am un castan, doar pouvesistee și ghimpi spirituale.
Momentul a venit atunci când ciocniri amenința să devină fără sfârșit. Așa că am decis să devină un cercetător, o vrăjitoare. Deoarece castan mici angajate exclusiv în auto-cunoaștere. Este în creștere și sonde din lume.
Singurul Secretul se constată că nu tezaurului mânie dreaptă ascunse și părintele nu este supărat. Train-te să se bucure de pași mici.
Aici sunt rezultatele experimentului meu, și cinci moduri simple care pot îmbunătăți comunicarea cu meu adolescent-spin.
1. Colaborăm
Am început cu mici vorbesc și întrebări despre importanța pentru mine și pentru fiica mea. De exemplu: „Ghici ce sa întâmplat cu mine azi“ sau „Care a fost cel mai bun lucru din ziua ta?“ Este important de a alege un moment de confortabil atunci când „spin“ nu este ocupat cu treburile casnice.Și e mai bine să nu întreb: „Cum a fost ziua?“, Riscând ca răspuns groh neinteligibilă sau „normal“. Prima dată când am fost lista mikrobesed: ce să vorbească.
2. I-am spus că o iubesc foarte mult!
Pur și simplu, „Te iubesc“ în fiecare noapte înainte de a merge la culcare. Sau în dimineața înainte de școală. Am trimite mesaje, și, uneori, ascunde o notă și bomboane de ciocolată sub pernă. Surprinzător, modul în care au aceste cuvinte magice, dacă le spun în mod regulat.
3. Știu unde este
Pentru a nu transforma într-o cioară cawed deasupra capului teen martirizat, vom discuta despre granițele și regulile de bază ale familiei. Am venit cu cuvinte cod secret pentru diferite ocazii. De exemplu, atunci când fiica mea plictisit la o petrecere și ea mă cheamă cu o întrebare despre lămâi - înseamnă că trebuie să merg pentru ea să vină.
Eu spun că eu sunt mereu acolo și gata să ajute, indiferent ce se întâmplă. Eu nu vina dacă ai văzut dintr-o dată ceva ce nu am place mult! (Da, supertrudno să ia și să păstreze tăcerea să rămână tăcut, fără o grimasă de neplăcere pe fața lui - .. chiar mai greu). Antrenează răbdare și încredere! Noi discutăm situația în a doua zi, când totul se calmeaza (da, mai ales, spun eu).
În cele mai multe cazuri, nu au adolescenți încuiat în camera lor pe timp de noapte, și părinții. Cu apeluri și mesaje este de asemenea important să nu exagerați: N-ar fi plăcut apelurile și mesajele de la fiecare zece minute. Deși încă nu. Mai ales atunci când sunt la întâlnire.
4. Ne petrecem timp împreună și sărbători realizările sale
Am câștigat cinci într-un sfert (sau trei)? Vom sărbători! Și apoi vom juca împreună în consolă. (Nu este atât de dificil doar două luni de chin -. Și am învățat să joace.) Este recomandabil să se planifice ziua, așa că este mai ușor să se facă fără pauze incomode.
5. Sunt ghidat de regula pe care am învățat de la mama mea, doar un pic mai actualizat
„Este folosit pentru a fi faptul că părinții își iubesc copiii, iar copiii respectați părinții lor. Dar se pare că, dacă părinții respectă copiii, copiii iubesc părinții lor!“.
Nu este prea dificil, nu?
Și ultimul drum secret: pentru a cere iertare.
Pentru real! Imbratisati-și cere iertare. După cel mai mic argument.
Eu încă mare, în față și experimentele deja un rezultat mare: noi doi cu fiica sa te distrezi! Și noi suntem aproape. Chiar și piei maro.
Într-adevăr ma ajutat să studieze jucăriile ei, le tot ce știu! De la dinozauri la ultimul. Cine sunt ei, în cazul în care, unele firme care pentru animale de companie și așa mai departe. Am venit cu povești despre ei și a stat de vorbă de ce astăzi grele într-o stare proasta. Și acum discutăm știri de jocuri, lac de unghii, cinema, ajută reciproc pentru a picta ... sunt de lucru cu privire la tehnicile de aikido)))
Să fie al șaselea element de 🙂
în vârstă de 14 de ani, One Erika a recunoscut că ea pur și simplu trist
și are nevoie de fondul de sprijin. Deci, avem o cutie de fier din cookie-uri cu eticheta „Relief Fund“, care a apărut surprize timp otvremeni - ursi jeleu sau viermi, un tatuaj pe limbă sau lac de unghii.
Oh, ce idee super-Duper! Puteți împrumuta?)) Avem doar până la „nota adevărului.“
Vă mulțumim! Mi se pare că este dificil să se aplice în mod direct, pentru că amândoi sunteți fete ... dar ceva este în mod clar răspunde, în special cu privire la respectarea duios. Tim 5 mai mult, dar am observat că există o opțiune interesantă pentru a stabili un contact. Cuvintele „nu știu“ o dată brusc părea să ne facă aliați. Se poate spune de drum, despre structura lumii, despre comportamentul uman. Uneori este posibil să se reflecte împreună, și, uneori, este imposibil, dar, de asemenea, deja împreună.
Mă bucur că pot găsi, și un băiat pentru tata cel puțin un pic mai util).
Despre băieții știu doar locuri secrete în cazul în care cele mai multe dintre acesti baieti pot otvesti- poizuchat mondial)
De asemenea, am un 5 ani, așa că vreau să adaug că, după „nu știu“ trebuie să meargă „dar să aflăm împreună!“)) și apoi puteți pur și simplu „nu știu, lasă-mă în pace, atunci vom vorbi.“
Teona, minunat! Ascunde note și bomboane) Eu, de asemenea, într-un fel, „spin“, este dificil, uneori cu ea, dar toate experimentele noastre!