Este imposibil de a fi un bun lider, fără cunoștințe de el însuși.
Această cunoaștere de sine este baza caracterului puternic, ne oferă capacitatea de a conduce cu dăruire, sinceritate, deschidere și încredere. Aceasta explică succesul nostru și eșecurile noastre. Când vom obține o imagine mai clară despre ei înșiși, devine clar modul în care alte persoane pot compensa slăbiciunile noastre ca lideri.
Deci, întrebarea este cum putem cultiva și de a dezvolta capacitatea de auto-cunoaștere. Pentru a face acest lucru, există mai multe moduri. Mai jos am lista de cinci, din punctul meu de vedere, cele mai eficiente.
Meditează. Da, medita. Cei mai mulți oameni știu deja că meditația - practica de a îmbunătăți gradul de conștientizare a momentului prezent. Cele mai multe dintre formele sale începe cu concentrare pe respirație și în afară, fără probleme de înțelegere a acestor procese. Abordarea opțională în mod oficial, acest tip de „Focus a fost“ poate veni ca urmare a perioadelor regulate de suspendare din zori și reflecție. Personal, încerc să devin mai conștienți de acest moment, doar dedicându câteva secunde concentrându-se pe respirație, de multe ori pe timp de noapte, și, uneori, printr-unul din multe disponibile pentru această aplicație. În timpul acestor reflecții, și eu mă întreb câteva întrebări, cum ar fi:
Dar, în experiența mea, cea mai comună formă de „meditație“ - este efectuarea de sarcini aparent de rutină care evocă un anumit nivel terapeutic al păcii - cum ar fi spălatul vaselor, care lucrează în grădină, precum și speranța fiului meu, care studiază de desen la Muzeul Arte Frumoase din Boston în dimineața sâmbătă. În timp ce el este în clasă, eu sunt un record personal.
Notați planurile cheie și prioritățile. Una dintre cele mai bune moduri de a auto-cunoaștere - pentru a înregistra.