5 lucruri pe care le uita atunci când decretul

Decretul - aceasta nu este doar o vacanță pentru îngrijirea copilului, dar, de asemenea, un moment de mare schimbare. Ce schimbări în viața ta?

Toci, păr, machiaj

Vezi pe aspectul mohorâtă de fete in mini-piele strans cu eleganta make-up, care trec pe lângă tine pe stradă, tocuri tsokaya si voal înfășurătoare de parfum franțuzesc. Vii acasă, Ted dulap, încercați pe rochie de ceremonie - bine, dacă ai reușit să stoarcă - și ascunde-l înapoi la vremuri mai bune. Blugi și adidași, svitshoty - practic, confortabil, dar unfeminine și non-sexuale! Despre make-up si nu vorbesc - bine, dacă este capabil să se spele în dimineața și nu noaptea târziu. Par - un clasic pentru toate mamele tinere fascicul trist.

Încercați un pic pentru a schimba imaginea - aceleași blugi se potrivesc perfect în stilul casual, doar să completeze ei pulover vechi nu cu un desen animat pe piept, iar svitshotom original, cu imprimeu trendy, eco-corp și Lofer sau adidași. Un fascicul este acum în tendința - cu el a luat act de multe stele de pe covorul rosu. Și frumoasă, și confortabil!

Pat, perna, vis dulce

Ce să fac? Dormi! Sleeping copil - du-te cu ea și tu. O oră pe zi de odihnă seara vă va permite să fie blând și afectuos mama și soția lui, și furie nu se uzeze. Și feluri de mâncare nespălate poate aștepta.

Cărți, filme, hobby-uri

Aici există deja nimic de făcut - trebuie să recunoaștem, de data aceasta aproape plecat. Ai două luni doresc să termine treaba în timpul sarcinii broderie, dar mâinile lui nu au ajuns. Rămâne doar să aibă răbdare și să aștepte - în vârstă copilul, mai minutele gratuite și va trebui să apară.

Ca o opțiune - un audiobook. Ascultați-le în timp ce mersul pe jos, cu un cărucior sau în timp ce mica ta entuziasm sculptarea plăcinte noroi.

Filme, vin și piesele de domino

Asta este, se stinge. Tu cu disperare gelos prieten care într-o rețea socială a postat fotografii de la vizita la premiera thriller-ul aclamat. Uneori te duci cu prietenii într-o cafenea, după ce a umplut sacul cu chilotei de schimb si suzete. Ca rezultat, în timp ce toate se bucură de un pahar de Prosecco, executați într-o „cameră pentru Mamele“ - pentru a alimenta, schimba hainele - și dor de toate cele mai recente bârfe.

Aranja o întâlnire cu prietenii ei în aer curat - până când copilul doarme în cărucior sau într-o praștie, puteți face o plimbare în parc și a discuta știri. Invita-ti prietenii la casa lui - în cazul în care tu și copilul se va simți confortabil. Cu toate acestea, este recunoscut faptul că nu toți sunt dispuși să sacrifice timpul lor, dar un prieten adevărat întotdeauna „să înțeleagă și să ierte.“

Cariera, bani, dezvoltare personala

Chiar dacă cărțile salariale soțul stocate în siguranță în geantă și nu există constrângeri financiare, este încă faptul că, un fost șef al departamentului, stai acasă și nu contribuie la bugetul familiei, deprimant. Lucrul chat în votsape unde amintirea vremurilor vechi a scăzut în fierbere viața reală - termene, rapoarte, interes, tranzacție. Și ai dinți, și strigă, „noi caca“ ... Simti care degradeaza: întreaga lumea ta a scăzut la copil și de scutec.

Dacă sufletul cere, să încerce să lucreze. Crede-mă, în decretul este destul de real: este posibil să se coace prăjituri la comanda, scrie articole, să se angajeze în raportarea financiară - totul depinde de abilitățile dumneavoastră. Să fie un pic de bani, dar va fi capabil să scape de rutina de zi cu zi.

Și, în sfârșit, cel mai important secret: după încheierea decretului, în prima sa zi, începe cu disperare să dor de acele zile vechi, când stăteam acasă cu copilul dumneavoastră - pentru scârțâit, râzând, firimituri pe podea. Deci, începe să se bucure de o zi, fiind o mama - este minunat!

Am patru copii și eu sunt a doua oară în decret. In timp ce timp pentru cumpărături și filme (uita-te la domiciliu). Produse alimentare o dată pe săptămână Auchan. pentru copii mai mari să ia un brand dovedit Voychek magazin online. Pantofi desigur sezonului trebuie să aleagă de 4 ori pe an pentru fiecare. Și Sportmaster! Și cafe-pizzerie cu întreaga familie. și pe rapoartele și nu-mi dor. La gândul ei - spasmele glazik

Da, multe mame uită de sine este un fapt, și inclusiv eu la un moment dat ritm cu o jachetă de culoare fascicul de blugi ridicol ca vesevshaya bolohon, nu a făcut în krosovkahtno fericit grooming pe străzi, am fost pe toba care ma trec frumos divitsy rasfufyrinye și atunci când copilul devine mai în vârstă începe să se schimbe modul lor, bine după ce toate sunt de acord că primele câteva luni de foarte zabyvaeshb despre toate astea

Abordarea clasică - învățarea din cărți. Da, ei sunt, de asemenea nevoie și de ajutor în multe feluri. Dar, în cazul limbilor străine, există mai multe opțiuni interesante.
4

Munca, de îngrijire a copilului, curățenie, cina - în acest vârtej este foarte dificil de pus deoparte o oră „pentru suflet.“ Se pare că pentru a se dezvolta suficient pentru a doar 20 de minute talentele lor.
3

Elena, salut și când aerogrill remiză va sau am nevoie pentru a rozvanit detstranu?

și am fost adesea bolnavi la sosire, imediat muci și gât. Deci, acum a început să se pregătească în avans imunitatea, primăvara se spală Morenazalom imuno nas, iar vara a mers în Turcia, nici Sneezy nu a fost.

Maria sâmbătă la 22:04

Olya, soțul tău calculează în avans riscurile, astfel încât comportamentul său este absolut clar. Dă naștere la o mașină mai ușor ca niciodată copil. Locuiți într-un apartament închiriat, iar dacă soțul tău nu își asumă responsabilitatea pentru familia în sine, ar trebui să se gândească la faptul că apartamentul poate aprecia, se poate vinde la locul de muncă poate fi întreruperi ale veniturilor și mult mai mult de un instabil astăzi. El este conștient că, dacă faci ceea direct care emoțiile necesită cabana nu înțeleg atunci când cumpărați. Spune-mi tu. poate în apartamentul altcuiva pentru a crea confortul care ar putea fi create, care trăiesc în cuibul familia lui? Cred că răspunsul este nu, ca orice femeie sensibilă și să sprijine soțul ei nu vor rostogoli bani în întreprindere neprofitabilă pentru îmbunătățirea acasă altcuiva. Din păcate, în cazul în care femeile vzbrendilo dau naștere la copii, este starea emoțională este dificil de a raționaliza. Ei bine, atunci îmi pare rău. Deci, nu numai de pui, care cu soțul plin de planificare hren.Togda regret doar vocea noastră este decisivă în astfel de chestiuni. nimeni nu întreabă, hai, câștiga, Gorban fără odihnă pe mare, și alte facilități. Nu se întreba de ce pe bănci în curte numai bunica? Da, pentru că ei sunt bunicii lor putrezesc aici, pentru ca kooky și consecințele acestora.

Urmăriți progresul sarcinii în calendar personal

articole similare