5 cele mai bune fructe pentru pierderea în greutate!

Fructele conțin o mulțime de zahăr și de a stimula pofta de mancare, asa ca tin dieta multe le evita. Și pentru un motiv bun: sunt fructe care ajuta la pierderea in greutate si combaterea obezității. Cu excepția cazului, desigur, să le aleagă în mod corect. Va oferim ia aminte la lovit parada din cele mai bune fructe pentru pierderea in greutate!

Dieta fructe Rating-

El are unul dintre cel mai scăzut indice glicemic printre fructe - zahăr grapefruit se absoarbe lent, și conține un minim de calorii. Bogate în fibre, așa că acizi grași saturați bune. „Grapefruit snacking bun, dacă într-adevăr vrei să mănânci după cină. - sugerează Marina Apletaeva, dietetician Medical Center, "Emerald". - Mulți încă nu mănâncă ".

În formă brută poftei, ca în mere acizi din fructe provoacă producerea de acid clorhidric în stomac. Soluția este de a coace mere: în acest fel, ele creează un sentiment de sațietate pentru o lungă și nu irita stomacul. Produsul ideal pentru micul dejun sau o gustare la locul de muncă. Rapid puteți coace un măr în cuptorul cu microunde, se adaugă puțină apă.

Ca grapefruit conține o mulțime de fibre dietetice și nu prea mult zahăr de fructe. Orange - gustare sanatoasa non-nutritiv, este mai bine să mănânce separat de alte produse. Una dintre cele mai bune surse de vitamina C.

Există un mit care ananas arde de grăsime în organism. „Acest fruct tropical contine o varietate de enzime care facilitează procesul de digestie, - spune Marina Apletaeva. - Dacă combina în feluri de mâncare cu alimente grase, grasimile sunt digerate mai lent și mai puțin probabil ca surplusul va fi amânată în organism. Dar a spune ca excesul de greutate este ars datorită ananas, nu este adevărat ".

Banana fată pe o dieta este considerată aproape rău ca un dușman: a amidonoase si zahar si bogate in calorii ... Și totuși este un înlocuitor excelent pentru o masă, de exemplu, dacă sunteți pe drum sau dacă l-ați uitat acasă un prânz sănătos. Perechea de banane mijlocii nu mai mult de 250 kcal și 1-2 g de grăsime. Banana, spre deosebire de cele mai multe fructe crude, non-iritant pentru sistemul digestiv. La fel ca mărul, are o multime de fibre. Dacă aveți nevoie de o gustare înainte de un antrenament intens, o banana - cea mai bună alegere. Deși, desigur, să le abuzeze pe o dieta nu este necesară.

descărcare de fructe

Aranjați zile de repaus alimentar fructe Marina Apletaeva nu sfătuiți: „Toate aceleași fructe conțin o mulțime de zahăr, acesta suprasarcini pancreasul și stimulează glucoza valuri în sânge.“ Una dintre puținele opțiuni acceptabile dacă nu se poate aștepta să-și piardă câteva kilograme în plus la un eveniment important, - grapefruit, portocale sau mere coapte în combinație cu alte produse lactate fermentate, cum ar fi brânza. chefir sau iaurt.

Cum de a alege fructe pentru pierderea în greutate

Cel mai bine este de a înțelege ca foodists prime de fructe. Fructele sunt baza de dieta lor, astfel încât alegerea ei se potrivesc foarte bine. L-am întrebat Serghei Dobrozdravina, șeful Școlii din Moscova de alimente crude, organizatorul cele mai mari evenimente pentru foodists prime din România - Festivalul syroednoy de bucătărie și Vserumynskogo offline, medici foodists prime și vegetarieni - pentru a împărtăși experiențele lor.

- Cumpara fructe la piețele de la furnizorii de ferme mici. Supermarket-urile au nevoie de alimentare neîntreruptă zilnic, astfel încât doar lucra la fermele mari, și nu există nici o scală elimină substanțele chimice. „Evit produsele din Olanda, Israel și Argentina - în aceste țări fructul este crescut cu utilizarea unor cantități mari de substanțe chimice, - spune Serghei. - Încerc să găsesc fructele de sezon din Kuban, Caucaz, Uzbekistan, Tadjikistan, Abhazia ".

- Alege un fruct de formă neregulată. .. defecte Chervotochinok tip, pete maro, etc „Smooth, lucios, perfect uniform în culoare, foarte mare, fără semințe (de exemplu, curmale sau pere) este probabil să conțină multe impurități dăunătoare - Sergey a explicat. - În plus, spre deosebire de fructe naturale, nu au aproape nici un miros, nu strica gustul de săptămâni și au un material plastic“.

- Fii atent la maturitate. „Din Thailanda pentru a ne transporta banane necoapte, pepene galben, mango“, - spune Serghei. - În magazinele care nu au timp să se coacă, iar fructele necoapte nu este atât de util ".

- Empiric determina cel mai bun pentru ei înșiși. „De exemplu, eu cumpăr mere ucraineană și moldovenească, tangerine - marocan și abhaz, struguri - stafide verzi din Uzbekistan“, - spune Serghei.

- Asigurați-vă prietenii cu vânzătorii. „Eu folosesc o tehnică simplă, - spune Serghei. - M-am dus la vânzător, a cărui față îmi place, și eu spun: „Tu să-mi 2 săptămâni în urmă atât de delicioase mere vândute și atât de mare, fiind îmbarcate, ne-am în fiecare zi a adus aminte“ Este foarte motivant, vânzătorul vede încearcă să găsească cele mai bune un om în mine și sau el avertizează: „În acest moment, pepenele este rău, este mai bine să nu ia ...“ ".

Xenia, Buna ziua. Ați putea explica cuvintele lui Marina Apletaevoy despre ananas „Acest fruct tropical contine o varietate de enzime care facilitează procesul de digestie, - spune Marina Apletaeva. - Dacă combina în feluri de mâncare cu alimente grase, grasimile sunt digerate mai lent și mai puțin probabil ca excedentul va fi amânată în organism ". În cazul în care enzimele conținute în ananas (se pare că aproximativ bromelaină), facilitează procesul digestiv, cum poate grăsime este absorbit lent?

Buna Leonid) Da, vorbim despre Bromelaina și alte substanțe de enzimă din ananas. Vă mulțumim pentru întrebarea dvs., este important. Aceasta este ceea ce a spus Marina Apletaeva: „Aceste substanțe facilitează procesul digestiv, în sensul că produsul alimentar este mai bine absorbit în special grăsimile nu sunt absorbite rapid (atât crește riscul de grăsime în depozitul de grăsime), și se trece toate etapele de reciclare, împărțite în vitamine, oligoelemente. etc Deci, mai degrabă de a spune digerat mai lent și mai bine. Dacă aveți o digestie slabă a alimentelor grase și a metabolismului grăsimilor este perturbată excesul de grăsime pot fi depozitate în organism "

articole similare