30 intrări neașteptate în jurnalul școlar, chiar și părinții care amuzate
Întotdeauna a crezut că profesia de cadru didactic - nu este doar o profesie, ci o vocație. La urma urmei, nu toată lumea este în măsură să lucreze pentru salarii mici ca Sukhomlinsky da inima ta în întregime copiilor, sacrifica sănătatea și nervii lor. Sunt de acord pe un port al entuziasmului nu merge departe. Acesta folosește un principiu diferit. Primul lucru pe care să-și iubească copiii, și profesia lor.
Profesor - este un hobby și un mod de viață. Nu poți trăi o zi fără a încerca să învețe ceva nou și împărtăși cunoștințele și experiența lor cu generația mai tânără.
Am decis să nu să compună ode de laudă, ci doar pregătit o selecție distractiv de 30 de intrări în jurnalele școlare neașteptate, care amuzate părinții chiar. Da, profesorii un simț al umorului nu ține!
Ceea ce nu a făcut pentru a merge la bord.
Dar băiatul încă la școală știe scopul său!
Aparent, prost hrăniți în cantinele noastre școlare.
Zoo mutat și animalele au rămas.
Probabil inspirat de filmul „Pay It Forward“.
Doar fizica ia totul la inimă.
Ei bine, atunci, dimpotrivă, am făcut un compliment!
Acel moment ciudat atunci când profesorul nu cunoaște sexul copilului.
Tu ar ști ce mirosurile impetuos în toaletele școlare!
Ran la baricade!
Nu este greu un student care va îndrăzni să nege directorului.
Același sentiment atunci când studentul trăiește mai variată decât a ta.
Și apoi Instagramchik.
Vei fi cineva? A cui sclav, întreb eu?!
Talentul antreprenorial din leagăn.
Atunci cine a scris-o?!
Poate că este practica o dieta alimente crude.
Avangarda în sânge și muci.
Sper că în limba engleză?
În orice situație neclară rula fără țintă!
Cred că părinții nu sunt mîngîie capul copilului ei de-a lungul jurnale. Dragi profesori, personalul nostru editorial dorește răbdarea, entuziasm, creativitate și o mulțime de genii recunoscător. Permiteți accesul la aceste înregistrări amuzante cu prietenii lor.