3 motive pentru a nu posta imagini ale copiilor în rețelele sociale

În epoca tehnologiei mobile este dificil să ne imaginăm viața fără rețele sociale. Am răspândit în mod regulat în bandă fotografiile lor, care arată în jurul valorii de o coafura noua. rochie sau o vedere la mare de la fereastra hotelului. În ceea ce pentru părinți, de multe decora cu migala pagini în rețelele sociale imagini ale copiilor săi. Psihologul Inga Admiralskaya va spune dacă nu este periculos, iar mame celebre vor împărtăși experiențele lor.

De ce am pus poze pentru copii

Luând copilul pe mâinile tale, sunt atinse: ceea ce este el frumos! Vreau să opresc fiecare moment frumos și de a împărtăși fericirea cu lumea. Op! - douăzeci de fotografii astăzi apar pe pagina dvs. în rețeaua socială. Ei văd nu numai rude, ci toți abonații. Un copil crește, și o zi se întâmplă ca ceva amuzant, interesant, amuzant. Chiar dacă nu a fost ceva trist sau înfricoșător, ai un motiv să-l împărtășească - și de a primi feedback-ul, de sprijin, consiliere și avize. Husky în cele din urmă. Ar trebui să spun toate detaliile fiecărui eveniment din viața unui copil? Nu te dus - are cel puțin trei motive.

1 Riscul de a deveni „mama defilat“

Cu ajutorul unui copil a obține un sentiment de auto-valoare, atractiv, de succes. Prin postarea unui videoclip despre modul în care copilul pentru prima dată, vede o pisică sau încearcă să gust o felie de lamaie, coo, zâmbet, te convingi tu însuți și alții că viața ta este plin de evenimente luminoase și distractive. Răspunsul mai indiferentă a publicului - mai rapid o dorință sinceră de a păstra amintiri frumoase poate lua o bancheta din spate. Dar, în loc de aceasta este nevoie în fiecare zi, pentru a oferi un material interesant pentru abonați.

Pentru a evita acest lucru, să păstreze un simț al proporției. De îndată ce te prind pe tine dorința de a vedea cât de multe îi place să construiască o nouă fotografie, se opri. Testează-te: Ești mâine nimic nu se poate scrie și nu se răspândesc? Petrece timp liber cu copilul - este important pentru el.

2 Încălcarea copilului limite personale

Va copilul matur plăcerea de a descoperi că oamenii greșit știu despre asta atât de mult? Se pare că cineva s-ar putea râde la modul în care a stăpânit potul ciudat. Sau mama discută în mod activ secretele fiului său - de exemplu, modul în care a căzut în dragoste. În plus, rețeaua care este fotografiata în timp ce dormea, a mâncat sau nu au știut ce este îndepărtat. Copilul poate simți că viața lui este invadat de cel mai apropiat, care, teoretic, ar trebui să-i ofere sprijin și protecție.

3 de securitate completa - este o iluzie

În rețelele sociale, dacă vă stau în companie bună - sunteți pe pagina ta, printre prieteni. Deci, poate fi destul de sincer, spune și arată același lucru și prietenele la întâlnirea. Aici, de exemplu, fotografii drăguț copil, care este scăldat gol. Stop! Sunteți conștienți de faptul că cineva are o astfel de fotografie poate provoca foarte diferite emoții? Acest lucru poate fi descărcat și stocate pe un alt computer?

Orice informație cu caracter personal către public doar pentru un cerc închis de prieteni apropiați care au încredere.

opinii ale experților

Larissa Surkov, un psiholog, un blogger (406 mii. Abonații Instagram)

Pe masura ce copilul creste, este important să se ia în considerare opinia sa, deoarece este o personalitate distinctă. Am un subiect în blog unde scriu despre experienta mea cu mulți copii. Când este vorba de copiii mai mari, voi cere părerea lor. Sunt convins că numai în cazul în care o relație de încredere poate fi o familie fericită.

Ksenia Borodina, un lider de proiect TV "Dom-2" pe TNT (5, 6 milioane de euro. Abonații Instagram)

Am posta poze cu copiii lor. pentru că un număr foarte mare de abonați, interesate. Desigur, printre cei care au semnat pe Instagram meu, o mulțime de dușmani. Dar se întâmplă în orice persoană publică. Cred că fiecare om stabilește el însuși limite și reguli care stau în rețelele sociale, și care - nu. De exemplu, nu am răspândit încă fotografii, care arată fața fiica mea cea mică Thea.

În plus, fiecare dintre noi vrea să-și imagineze copilul a fost frumos - încerc să arăt doar acele imagini în cazul în care copiii mei au dovedit bine. Desigur, n-am pune în fotografie web, care fetele mele gol. Acesta este un tabu absolut! Cred că un număr de regulă toate părinte sensibil lui. Dar totuși, poate că, în posturile lor nu au nevoie de mult pentru a lăuda, pentru a trata copiii cu adorație oarbă.

articole similare