„Pentru stilul francez de rochie, astfel încât să vă rugăm ochi, aceasta înseamnă că este destul de indiferentă față de prietenii lor, familia și noi cunoștințe pentru a încerca să arate bine pentru ei.“
„Dacă o femeie într-o fustă, se inspiră aproape întotdeauna un om să dețină ușa pentru ea, ajutând cu bagajele, zâmbet și să se alăture în conversație.“
„Francezii este conștientă de faptul că orice om trage femeia care se pregătește excelent, capabil să distreze oaspeții și îi ajută să se simtă la altitudine.“
„Aveți dreptul la nestatornicia starea de spirit tine -. Este o femeie. - Ești un om -. Natura Pasional Dă-le dreptul de a fi o femeie, să fie schimbătoare, capricios și emoțional!“.
„Misterul francez este că omul ei știe că s-ar putea pierde femeia în orice moment.“
„Atunci când gătești pentru o persoană care vă place, vă arată că vă pasă de el și doriți să-l plac. Nimeni nu poate sta in fata asta!“
„Ca regulă, franțuzoaica cumpără trei sau patru chiloti, sutien unul adecvat, și se simte că atent îmbrăcat din cele mai intime părți ale toaletă.“
„Ei cred că este necesar să se bucure de viață și de dragostea lor. Francezii înțeleg că nici un om din lume nu va justifica toate speranțele lor și nu satisface toate nevoile.“
„Fiecare căsătorie, fiecare parteneriat -“ Secret Garden „Frantuzoaicele știu intuitiv acest lucru și să aibă grijă de căsătoria lor ca ușor și cu atenție pentru ca o grădină reală Ei cunosc anumite flori să înflorească în ce fel de sezon.“.
„Francezii înțeleg că de îndată ce unul aleasă va simți că a câștigat, va fi necesar să se ia toate măsurile pentru a restabili secretul și independența.“
„Este o schimbare reală în gândire: cred în propria lor frumusețe, începe să aibă grijă mai multe despre ei înșiși, mai bine cred despre tine, este mai bine să se îmbrace, să-și petreacă bani.“
„Există vreun om în viața ta sau nu, încep să trăiască ca și în cazul în care este deja plin de pasiune sunt enumerate în ordinea acasă, să păstreze o lumânare parfumată în frigider -. Spumoasa, purta întotdeauna haine frumoase Oh, și nu uitați să radă picioarele. ! "
„Franțuzoaica nu curăță porțelan lui scump în dulap, care rezervă numai pentru ocazii speciale pentru ei în fiecare zi -. Festivă, în fiecare zi. - posibilitatea de a se bucura de mâncare bună, prietenie, companie bună și conversație plină de viață“
„Noi merităm să avem în fiecare zi, calitatea și frumusețea: lucruri mai sofisticate ne-am bucura, cu atât mai mult începe să simtă că le merită.“
„Du-te la o comandă cafenea locală tine ceva gustos și doar să fie acolo Poate pentru tine nimeni nu va apropia și nu a vorbit, .. Dar acesta este doar începutul, iar în sine este faptul că ai ieșit și uita-te la bine acest lucru va spori sentimentul de încredere. "
„Ca o frantuzoaica nu spune dacă ea a încercat prea tare. De exemplu, ea selectează cu atenție un articol de îmbrăcăminte, care îi permite să se uite sexy, și“ stinge „restul. Ea poate purta o bluză candid cu o pereche de blugi sau o fusta din piele cu topom tricotate voluminos “.
„Tineret și Frumusețe pot estompa și se estompeze, dar mintea nu are nici o dată de expirare.“
„Permiteti-va sa schimbe decizia. - regândim Asculta-ti intuitia si usvoy profunda fel de logica, care aparține de drept nașterii unei femei.“
„Fii inteligent ca Franceză: citit cărți, du-te la filme, variaza de rutina de zi cu zi, de a învăța ceva nou.“
„Lăsând pragul de incertitudine doar dormitor, putem da și de a primi placere.“
„Nu nepriceput! Multe femei franceze a studiat baletul sau muzica nu pentru că au îndrăgit visul de a deveni dansatori sau muzicieni, ci pentru că aceste lecții le învață postura bună, și capacitatea de a tine si un fel de avantaj fizic, care va rămâne cu ei pentru viață se aplică “.
„Femeile franceze cred că a fi inteligent - sexual Ei dezvolta inteligenta lor, pentru că ei știu: Gol-cochetă ușor oameni plictisit.“.
„Daca esti tanar (sau prea tineri), nu arde poduri. Terminați relația într-un mod civilizat. Poate că această iubire tânără vreodată de folos. Menține o relație. Dacă sunteți o femeie cu experiență, pentru a reînnoi contactul cu foștii iubiți. Ține-ți ochii deschis și știu că fiecare om - un iubitor de potențial, și chiar dacă nu este așa, ar ajuta în continuare să vă îmbunătățiți stima de sine și încrederea în sine "