2 tehnicieni cum să găsească talentul - și determină lucrarea vieții lui

Acum ai două tehnici care vă vor ajuta să găsiți talentul și de a determina lucrarea vieții lui. Și, în cele din urmă vă spun o mică parabolă, care va inspira să găsească destinul său.

Tehnica 1 căutare talentului său - spune întotdeauna DA -

Uită-te la lamaie si miere. Sunt sigur că știi că tarta de lamaie si miere dulce. Dar cum. Doar o dată încercați-le, și papilele gustative ți-a dat informații.

Cu talentul toate la fel. Acesta este construit în tine de la naștere. Și în momentele de contact cu acesta este corpul și sufletul răspunde starea de spirit RIDICARE, bucurie, fericire, euforie și inspirație.

Pentru a tine toate în cele din urmă a devenit clar vă arăta toate de exemplul focului.

Într-un alt talent este, de asemenea, numit carisma. Și, de fapt, acesta este cazul. De îndată ce vă atingeți în realitate cu talentul său în interiorul tău ca un erupe flacără, schimbarea percepției realității, puteți uita totul și toată lumea în lume.

Prin urmare, sensul acestei tehnici este simplu - trebuie să încerci totul pentru a lua pe nimic și de a face, nu, nu ... Nu sta pe canapea și încercând să înțeleagă creier - aceasta mea sau nu?

Și doar du-te și încercați să-l pe gustul, adică, să se realizeze în speță.

Și apoi să analizeze sentimentele lor. Șef printre care este nivelul de energie internă.

În cazul în care crește instantaneu înseamnă că ești pe drumul cel bun. Dacă nu se întâmplă nimic, sau vice-versa starea ta de spirit cade - atunci acest lucru nu este cu siguranță talentul tău.

Pe celelalte semne ale talentului aici.

Talentul tau este cheia pentru locația, în cazul în care veți obține o sursă inepuizabilă de energie!

De fapt, găsirea talentul veți obține aproape sigur obosit si uita totul despre lene și apatie.

Punct foarte bună a acestei tehnici este prezentat în film - spune întotdeauna Da pentru Dzhimom Kerri în rolul principal. Uita-te si vei intelege totul singur.

Deci, uita-te pentru ceva care te va face în interiorul unei explozii atomice. Când se întâmplă acest lucru te inteleg ce este.

Scopul 2 Căutarea Vehicole în viață - trecerea completă din viață

Așa cum am spus, ai senzori și receptori încorporate care sunt activate instantaneu atunci când vin în contact cu talentul lor în realitate. Sunați-le ceea ce vor - intuiția sau vocea sufletului.

Dar pentru a auzi clar și să recunoască semnalele lor nu poate tine pentru 2 motive.

1. Niciodată nu sunt instruiți să recunoască vocea sufletului tău

2. Prea multe informații ajunge la creier de zi cu zi. Și prea multe informații în formă de experiență este deja acolo.

Toate aceste informații, cunoștințele și experiența bloca mintea, astfel încât să se înțeleagă și să găsească talentul lor devine aproape imposibil. Vocea sufletului pe fundalul acestui haos enorm de informații și gânduri care se învârt în creierul tău, pur și simplu prea slab.

Și de ajutor poate doar trece complet afară din viața reală.

Trebuie doar să fii singur cu tine. Fără a laptop-uri și telefoane mobile, cărți și alte informații, lăsați toate rudele și prietenii, și du-te în cazul în care nu este nimeni și nimic pentru a vă reaminti de viața curentă.

Și petrec acest timp în singurătate și tăcere, în cazul în care nu este nimeni și nimeni nu te poate deranja.

În general, locul de munca pentru un timp pentru a deveni un pustnic. Cred că ai auzit despre oameni foarte spirituali care au grijă de iluminare într-un loc în care nici un om nu a plecat înainte.

Cam același lucru trebuie să fie repetate și tu. Principiul 7 zile pentru prima dată, va fi suficient.

Din prima dată este posibil să nu funcționeze, dar o mulțime va deveni clar. De 2-3 ori ceva in interiorul tau se va rupe până la informațiile de sarcină și sufletul tău îți va spune unde să caute talentul.

Am înțeles că este dificil să pună în aplicare. Dar, dacă faci, vei fi capabil să găsească talentul său foarte repede.

Și pentru a motiva și inspira să găsiți talentul lui, să-ți spun o mică parabolă.

Acesta este sculptat pe mormântul unui episcop anglican din Anglia.

Când eram tânăr și liber și imaginația mea nu a cunoscut bariere, am visat de a schimba lumea.

Așa cum am maturizat și mai înțelept, am dat seama că lumea nu se schimbă. Apoi mi-am îngustat orizonturile mele și a decis să schimbe doar țara mea.

Dar, de asemenea, sa dovedit a fi dincolo de mine.

Când părul gri albite capul meu, am decis să fac o ultimă încercare disperată de a schimba, și chiar familia mea. Dar cei mai mulți oameni aproape de mine, din păcate, nu a cedat.

Abia acum am realizat pe patul de moarte:

Dacă eu aș fi schimbat, aș fi un exemplu pentru familia ei și ea poate să fi urmat exemplul. Desen puterea de încurajare și curajul lor, aș putea îmbunătăți, probabil, pe țara lor, și cine știe, poate pentru că am fost în stare să schimbe lumea.

Și, cel mai schimba prin punerea în aplicare a talentelor lor.

Aici, ghid pas cu pas de căutare și identificare a acestora

Deblocarea potențialului de 2.0 Acest curs va ajuta - - și care sunt obosit de viața de zi cu zi gri - Cine vrea să realizeze talentul său natural - care are o pasiune dorinta de a deveni de succes și fericit Cum să „ajungă la potențialul lor de 2.0“ va ajuta să determinați 2-3 de adevărat talent. Selectați talentul principal în acest moment. [...]

Upgrade de viață - Reboot Acest curs va ajuta pe cei - - care sunt obosit de viață altcuiva - nu-i - viața. - Cine vrea să maximizeze realizări în viață. - Cine are nevoie de mai mult timp, rezultate și finanțe. Ca „Upgrade Life - Reloaded“ te va ajuta in viata ta va fi de 2 ori mai productiv [...]

„Reguli de viață la 100“ Ai cinci rezultate puternice. incetini semnificativ procesele de îmbătrânire din corpul dumneavoastră; Pe parcursul lunii următoare deja arata mai tanara timp de 5-10 ani; Treziti rezervele latente ale corpului și să fie uimit de ceea ce ești cu adevărat capabil de a; Scapă de cele mai multe boli și pentru a preveni riscul de a unora noi; Salvați zeci de [...]

„Succesul profesor portabil“ Set de 70 de hărți mentale ajuta - + Cine vrea să se mute rapid de la cuvinte la acțiune. + Cine vrea să trăiască și să lucreze într-o stare de inspirație. + Cine vrea să obțină rezultate în fiecare zi. „Profesor de succes portabil“ este. 70 Mind Mapping Software-ul 8 zone majore ale vieții pas cu pas [...]

articole similare