Cel puțin 38 de persoane au fost ucise și mai mult de 150 sunt lipsesc în cutremur de magnitudine 6,2, care a avut loc în partea centrală a Italiei, la sud-est a orașului Perugia, potrivit autorităților italiene.
source = cel LIKE-A „> La 38 de persoane au fost ucise și mai mult de 150 sunt lipsesc în cutremur de magnitudine 6,2, care a avut loc în partea centrală a Italiei, la sud-est a orașului Perugia, potrivit autorităților italiene.
în urmă cu 12 luni
Un cutremur puternic a dus la distrugerea clădirilor din partea centrală a Italiei. Tremurul au fost simțit în capitală și în marile orașe.
Va prezentam 17 dintre cele mai dramatice momente și fapte despre cutremurul devastator din centrul Italiei.
Cutremurul de magnitudine 6.1 apare la 116 km nord-est de Roma, la o adâncime de 10 km.
Practic a distrus cel puțin un oraș - Amatrice.
Cele mai afectate comunități - Accumoli, Amatrice, Postul Mare și Arquata del Tronto. Acum, multe sate din această zonă a Italiei a fost împărțită în „înainte“ și „după“.
Numărul victimelor cutremurului în acest moment - 38 de persoane.
Vedere din oraș după cutremur Amatrice.
Fluctuațiile în suprafața pământului au fost resimțite în mai multe orașe din Italia centrală, inclusiv Roma și Bologna.
„Situația este dramatică. Mulți oameni sunt sub dărâmături. Cât de mulți sunt acolo, nu putem evalua, „- a declarat primarul orașului Accumoli, care este locuită de aproximativ 700 de persoane.
În Amatrice a distrus spitalul local, toți pacienții sunt plasați temporar în piața orașului.
Italia este într-o zonă seismică. Peninsula Italice, potrivit Institutului National de Geofizica si Vulcanologie din Italia, în fiecare an, există mai mult de 1 mii de cutremure ...
... dar din care doar o mică parte are ca rezultat distrugerea și pierderea de vieți omenești.
Conform datelor recente, aproximativ 150 de persoane sunt date disparute.
operațiune de salvare dificilă este faptul că multe dintre elementele zonelor afectate dificil de accesat.
La salvatorii lucrează scenă împreună cu echipa militare, poliția și voluntarii filialei regionale a „Crucea Roșie“.
„Pe de o parte întreg perete prăbușit, dar nu ma durut. Pe de altă parte, de asemenea, și zidul a căzut ... o foarte, foarte aproape de mine. Dar, din fericire, eu nu ma durut. Apoi, plafonul a căzut pe mine. Am avut timp doar pentru a acoperi capul cu o pernă. Și, din fericire, nu am lovit nimic, „- a spus un localnic reporteri Mariya Dzhianni.
„Pat începe, practic, sărind în sus și în jos și dintr-o parte a camerei la alta. Candelabrul a fost swinging. M-am ridicat și a scăzut imediat! Ne sunt situate la aproximativ 80 de kilometri de locul în care prejudiciul a fost cel mai mare. Dar chiar și aici, cutremurul a fost resimțit puternic „, - a declarat BBC Silvana Hembree, care a venit să viziteze mama ei în vârstă de 90 de ani.
grupuri de turiști din România a organizat în zona Amatrice, în cazul în care a existat un cutremur puternic nu ar trebui să fie, a spus șeful consilierului Agenției Federale de Turism Svetlana Sergeeva.
Cutremurul a avut loc la 03:36 ora locală, după cum reiese din acest ceas este acum pe turn.
articole similare