165 comentarii despre biglion la București, Chertanovo de Sud, degajari de cărămidă din stradă, 2,

Îmi place să salvați cu acest site

Sortiment mare de reduceri la diverse produse și servicii. Întotdeauna pre-citit comentarii ale acestor companii cupoane pentru serviciile pe care le-au cumpărat. Acesta ajută la economisirea de bani. cupoane utilizate în timpul liber, de divertisment și de livrare a produselor alimentare, nu au fost niciodată dezamăgit. Mai mult de jumătate din costul salvat într-o vizită la parcul acvatic, relaxare în Estate în celelalte Munții Altai. Acum cumpara regulat cupoane pentru livrare a produselor alimentare, a cumparat anterior în aceeași cafenea fără cupoane. Pe calitatea produselor alimentare a cumpărat cuponul sau nu are nici un efect.

Cumparata de mai multe ori cupoane pe Karting! Toate foarte mult, mai ales copiii mei!

Utilizați întotdeauna servicii Biglion site-ului, o acțiune competitivă, reduceri mari și o gamă variată de servicii. Ori de câte ori apar întrebări, pentru a primi un răspuns rapid și calificat!

Regulat am da mama mea un tratament de frumusețe! Întotdeauna frumos pentru a oferi cadouri celor dragi! Doar a primit o reducere pentru parcul acvatic! Toți au fost mulțumiți!

Apreciez Biglion pentru o gamă largă și de înaltă calitate a serviciilor oferite. Acest site vă permite să utilizați serviciile, care nu au putut permite să meargă la prețul întreg. Există întotdeauna o experiență minunat.

Am cumparat un cupon în stomatologie „Medicul de familie“, în orașul Ryazan, serviciul - ultrasunete dinți de curățare. Serviciul nu este în concordanță cu a declarat, în plus, încercând să se înmulțească pentru bani. Ei au spus că avea o carii profunde trebuie tratate și de a schimba garnitura existentă. Având în vedere că serviciul furnizat nu a lucrat pentru mine, la toate, nu sa grăbit. Mai mult decât atât, nimic nu ma deranjat. După ceva timp, am întrebat agenția guvernamentală, cere un prieten pentru un medic pentru a recomanda. Sa dovedit că nu a existat nici o carie. mai departe ›

Am cumpăra două cupoane, un cupon de plată nu efectuate, al doilea a avut loc în parte, pentru un motiv oarecare. Declarațiile nu reacționează, dezabonați-am transferat la departamentul, vor fi tratate, și așa mai departe cercul! De la banca mea de bani este plecat, ei sunt înscriși. Rezultatul: a pierdut 9 700 000 pe un cupon, și 4 pe de altă parte. Plecat în vacanță (((cumpărare de odihnă la Bigliona. A se evita contactul. Postat pe teren de Biglion și Departamentul pentru Protecția Consumatorului.

Biglion fura bani de la clienții lor! Câteva zile în urmă, m-am confruntat cu faptul că am primit o „scrisoare în lanț“, care contul meu pe Biglion amortizată banii pentru plata cuponului! Bani situată acolo înainte de câțiva ani! Cantitatea de un pic mai puțin de 1.000 de ruble. - acuzat în mod specific cauza penală nu a putut fi iniția! Customer Support Am fost refuzat o restituire, deoarece serviciul se presupune că a comis în totalitate, chiar dacă am sunat sprijin imediat! Apoi am cautat pe internet si am gasit un milion de comentarii. mai departe ›

Susțin ideea de a imprima toate recenziile atât bune și rele. După ce au citit comentarii foarte pozitive despre un salon de înfrumusețare Concept Beauty Salon de Denis Averianov, cu siguranță am prins zamanuhu și a cumpărat un cupon № 621918-6078-0419. atitudine foarte ciudat la oamenii din salon cu un cupon, o indiferență totală față de client. Sentimentul de persoana de clasa a doua nu a lăsat tot timpul petrecut acolo. Ca în cazul în care au forfecate și vopsite gratuit și nu pentru bani. Un negativ ar fi imprimate. mai departe ›

Aproximativ 4 ani a folosit serviciile de cupoane de la Biglion. Și un alt divorț pentru bani, foarte bine, și alte servicii. Ei nu verifica partenerii lor, principalul lucru pe care banii plătiți. Apoi a venit ziua când compania Biglion, a fost scuipat pe clienții lor. Unul mai mult, unul mai puțin. Mi sa întâmplat o situație neplăcută. Contul meu pe site-ul companiei a fost spart. Din cauza banilor din cont. Am primit un mesaj care a primit cupoane pentru servicii în alt oraș. I cu promptitudine. mai departe ›

Biglion nu lasa comentarii negative despre cupoane, lăsând doar comentarii bune, introducând astfel cumpărătorul pe căi greșite! Nu este prima dată când se confruntă cu acest lucru. Le Le Le!

Fura bani pentru o lungă perioadă de timp situată pe cont

Pentru a doua oară este situația: Continui echilibrul meu o anumită sumă, nu este utilizat imediat. Am tot dreptul. Ei bine, am protejat (?) Parola dintr-un cont personal. La un moment neașteptat (după mult timp de neutilizare a site-ului) primesc o notificare cu privire la achiziționarea de „I“ a unui cupon pe o anumită cotă. Desi eu nu cred să cumpere nimic. Prima dată a fost servicii cosmetice. „Mary J flori mall“ Acum, acest lucru este un buchet de 51 de trandafiri de companie. Ultima dată, la cererea banii mei. mai departe ›

I-am cumpărat pentru „Biglione“ cupon pentru imprimarea pe o pernă, listare 825 ruble. Incorect adus aminte data până la care puteți utiliza cuponul. suport de contact, a descris întreaga situație, completați formularul. După 2 min. Raspuns: Perioada de cupon de activare a expirat, banii nu pot fi returnate. Încă o dată, eu cer să înțeleagă situația și să returneze banii, cu atât mai mult că „Biglion“, în general, orice costuri nu au fost suportate. Răspunsul: primul mesaj este duplicat. dezamăgire completă (toată noaptea a ales fotografii!). mai departe ›

Să nu doar scrie comentarii și se plâng la Serviciul Federal pentru o astfel de birou Sharashkina ca „Biglion“. Da, nu publică comentarii negative decât în ​​mod deliberat noi consumatori, ieftin și astăzi am fugit din nou într-un coșmar pentru o mulțime de bani. Cât de mult mai pot tolera minciuni. Aceasta este o încălcare a drepturilor noastre în calitate de consumatori. Dacă există o secțiune cu comentarii, să le publice toate sau eliminate această secțiune, la toate, și vom căuta comentarii oneste pe site-uri independente! Astăzi, eu sunt. mai departe ›

A comandat o lamă de ras a venit complet prost! Biglion refuză să returneze banii, t. Pentru a. Folosit un cupon. Desigur, pentru a utiliza, am primit bunurile, mărfurile sunt de calitate proastă. Vanzatorii Zulubnev Așot Nikolavvich și Nicholas a refuzat să se întoarcă banii pe care le-au, așa cum se pare că argumentul două de fier: 1) Rezoluția 55, care are o listă de bunuri care nu fac obiectul să se întoarcă. Băieți, este vorba despre bunuri de bună calitate. 2) ne vor rade (fără com). Nicholas și Ashot - escroci, ei știu despre ea. mai departe ›

Nu este pentru prima dată a avut posibilitatea de a cumpăra cupoane on-line, dar recent, nu este cupoane, și o fraudă. Partenerii Bigliona nu își îndeplinesc obligațiile în totalitate, serviciile sunt furnizate parțial sau de a face oricum. Soția mea a făcut gene de laminare. În locul acestei proceduri a fost supusă unei biozavivka convenționale, după care genele au început să se năruie. Personal cumparat un cupon în loc de o listă de servicii specificate în cuponul am făcut doar 10% din acestea, ia spus celuilalt pentru o taxă. Biglionu oricum. mai departe ›

Îmi place să salvați cu acest site

Sortiment mare de reduceri la diverse produse și servicii. Întotdeauna pre-citit comentarii ale acestor companii cupoane pentru serviciile pe care le-au cumpărat. Acesta ajută la economisirea de bani. cupoane utilizate în timpul liber, de divertisment și de livrare a produselor alimentare, nu au fost niciodată dezamăgit. Mai mult de jumătate din costul salvat într-o vizită la parcul acvatic, relaxare în Estate în celelalte Munții Altai. Acum cumpara regulat cupoane pentru livrare a produselor alimentare, a cumparat anterior în aceeași cafenea fără cupoane. Pe calitatea produselor alimentare a cumpărat cuponul sau nu are nici un efect.

A comandat o lamă de ras a venit complet prost! Biglion refuză să returneze banii, t. Pentru a. Folosit un cupon. Desigur, pentru a utiliza, am primit bunurile, mărfurile sunt de calitate proastă. Vanzatorii Zulubnev Așot Nikolavvich și Nicholas a refuzat să se întoarcă banii pe care le-au, așa cum se pare că argumentul două de fier: 1) Rezoluția 55, care are o listă de bunuri care nu fac obiectul să se întoarcă. Băieți, este vorba despre bunuri de bună calitate. 2) ne vor rade (fără com). Nicholas și Ashot - escroci, ei știu despre ea. mai departe ›

Nu este pentru prima dată a avut posibilitatea de a cumpăra cupoane on-line, dar recent, nu este cupoane, și o fraudă. Partenerii Bigliona nu își îndeplinesc obligațiile în totalitate, serviciile sunt furnizate parțial sau de a face oricum. Soția mea a făcut gene de laminare. În locul acestei proceduri a fost supusă unei biozavivka convenționale, după care genele au început să se năruie. Personal cumparat un cupon în loc de o listă de servicii specificate în cuponul am făcut doar 10% din acestea, ia spus celuilalt pentru o taxă. Biglionu oricum. mai departe ›

articole similare