Fitonyashki și băieți se potrivesc ne motivează pentru a merge la sala de sport, pentru că vrem să fim ca ei: sănătos și frumos. Dar sportul are și alte avantaje. Pro-uri nu sunt pe planul fizic.
1. Ajută la concentrarea
exerciții de concentrare a dezvolta în mod ciudat - o abilitate pe care le folosim în fiecare domeniu al vieții noastre. Nu poți face push-up-uri în același timp și să se gândească la planurile de viitor. Sarcina de putere trebuie să se concentreze asupra ei înșiși și să nu fie distras de trivia. Același principiu este necesar în lucrare.
2. ajuta la relaxarea
Alergare, yoga, sală de sport, orice activitate fizică este perfect te elibereaza de stres și vă permite să scape de gândurile rele. Sportul direcționează emoțiile noastre negative și oboseala mentală să-și exercite și apoi bang! Dispărea. Prin urmare, cursuri regulate ne ajuta să fie întotdeauna atât tonusul fizic și mental.
3. Obligă Ziua
De îndată ce ne-am lăsa de sport în viața noastră, toate celelalte lucruri încep să se alinieze în jurul valorii de formare. Prea leneș să se ridice din pat și să înceapă să lucreze? Să ne amintim că două ore pe care le exercită deja, din cauza altor lucruri trebuie să fie luate imediat, sau pur și simplu nu au timp.
4. Predă vedea adevărata esență a lucrurilor
Tocmai a început pregătire serioasă, puteți înțelege de ce sportivii ar trebui să păstreze forma lor excelentă, pentru a înțelege munca lor. Același lucru se aplică oricăror alte rezultate și realizări. Vedem numai aspectul, rezultatul muncii, dar cele mai multe nici nu cred despre a investi în munca ei.
5. Sportul învață perseverenta
Un alt plus este dezvoltarea caracterului. Sport, ca nimic altceva, să învețe să își atingă obiectivele și urmeze. Voi fi capabil să ridice această greutate? Voi fi capabil să ruleze un minut? Pot să-și piardă în greutate? Sportivul răspunde, „Da, eu pot!“
6. Există un sentiment tot mai mare de satisfacție este
Puțini oameni observa schimbarea, dar formarea dă sentimentul că ziua este trăită nu în zadar. Toate husky și reposta care se presupune a sublinia statutul și cald sentimentele noastre - nimic de praf electronice. De lucru și sport a da oamenilor un motiv pentru a fi cu adevărat mândri de tine.
7. Sport învață se bucure de mici
În multe domenii ale vieții noastre, nu observăm micile schimbări pozitive sau negative, și atât de des să ia decizii greșite. Sportul ne învață să observăm aceste schimbări și să se bucure de mici îmbunătățiri. Am ridicat o greutate mai mica? Bine. Ei au renunțat la o liră? Chiar mai bine. Goluri atinge treptat.
8. discipline sportive
Exercitiile regulate pe un plan strict nu sunt doar un obicei bun, dar, de asemenea, pentru a preda disciplina. Dar disciplina - este o regulă simplă: am nevoie pentru a face acest lucru, și voi face meu. O regulă bună pentru viață? Majoritatea oamenilor nu atinge obiectivele lor, pentru că este prea devreme să se îndepărteze. Ele nu sunt disciplinat.
9. Dezvoltarea încrederii în sine
Faptul că luați formă și îmbunătățirea aspectului natural îmbunătățește stima de sine. Și dacă o persoană apreciază și crede în el însuși, oamenii se referă la ea destul de diferit. L-au respect.
10. Ce te face mai fericit
Exercitarea literalmente te face mai fericit, pentru că datorită sarcinii în sânge devine dopamina - hormonul responsabil pentru fericire și plăcere. Sport = fericire.
11. Este mintea mai stabil
Există un detaliu în acest sport, care este mai important decât sănătatea, puterea și încrederea în sine. Este vorba despre stabilitate mentală. Pe parcursul multor exerciții atunci când puterea se scurge, vei simți durerea. Dar trebuie îndurat, pentru că în caz contrar nu va fi nici un rezultat. Capacitatea de a realiza dorit prin durere, probabil, cea mai importantă lecție pe care o putem da acest sport.