100% site-ul de transfer corect pe WordPress la un alt domeniu si hosting - Blog Serghei Arsenteva

Am găsit dovedit absolut și 100% modalitate -Colaborarea de a muta site-uri sub Wordpress la un alt domeniu sau de găzduire. Toate se poate face rapid, și cel mai important - corect!

Eu stau de obicei, site-uri de WordPress CMS la un alt hosting este destul de des - (! Această lucrare) de 20 de ori pe lună. Și întotdeauna am crezut că fac un lucru bun: bine, mutat fișierele transferate bazei de date, a schimbat numele site-ului în fișierele și baza de date - și voila!

Dar nu toate atât de simplu. Odată, după următoarea mutare am oprit complet widget-uri de lucru - este afișată curba site-ului.

Am căutat pe Google și a găsit motivul pentru care - nu este suficient pentru a muta pur și simplu site-ul web. aveți nevoie, de asemenea, dreptul de a schimba denumirea sa bazat pe sintaxa bazelor de date moderne. Așa că am decis să împărtășesc modul lor de a transfera WordPress la un nou domeniu și de găzduire și cu cititorii.

WordPress Plugin-uri după transferul nu au câștigat

Anterior, am acționat în acest mod: a pus Xcloner plugin copiate cu ajutorul site-ului ca o arhivă (nu a fost în interiorul și la baza), și apoi pentru a transporta și de a instala un nou hosting sau un domeniu.

Dar, chiar și cu acest mod aparent dovedit, câteva din site-urile mele recente transportate incorect. când am instalat clienții lor pentru găzduirea.

Care-i problema?
M-am gândit imediat că, probabil, în cazul în plugin Xcloner.
Am încercat încă 5 bucăți de diferite plug-in-uri, cum ar fi liber și plătit Duplicator BackUp prieteni, și totuși nu-mi amintesc diferit la grămadă.

Peste tot era aceeași problemă - site-ul după transfer se uită strâmb. Nu ar avea toate elementele afișate în primul rând, widget-uri.

Am scuipat pe ins și a crezut că poartă mâinile vechi.

Eu stau WordPress manual

Prin urmare, în procesul de transfer de WordPress la un alt domeniu și găzduire în modul manual este de obicei compus din aceleași două etape:

1. transferarea fișierelor
  2. Se transferă baza de date

Acest lucru se face manual.

transferarea fișierelor

Este clar că fișierele de transfer în mai multe moduri. Am folosit pentru a face acest lucru prin protocol FTP (citit modul de lucru prin FTP aici). În acest caz, am copiat mai întâi fișierele pe computer, apoi deschideți accesul la al doilea hosting - și acolo stau deja fișiere de program WordPress.

Prin 3G conexiune de a face aceasta nu motiv, chiar luând în considerare faptul că ar trebui să îmi place să se extindă viteza de conectare (citit cum am făcut-o pe internet mobil).

Așa că am găsit o modalitate mai elegant.

Cele mai multe dintre clienții mei folosesc hosting panoul - ISP Manager, există o funcție de transfer a unui fișier direct de la o gazdă la alta - fără a trece prin calculatorul meu.

Așa că acum face acest lucru: backup pentru un întreg site WordPress pentru dvs. de găzduire și se transferă instantaneu într-un al doilea hosting prin același panou ISP.

Este nevoie de câteva secunde și nu mănâncă trafic.
O astfel de metodă suportă mai multe web hosting panoul de control (aici există mai multe informații despre ce fel de hosting, eu recomand).

Apoi, trebuie doar să dezarhivați arhiva într-un nou director de domeniu. Dacă nu știți cum să creați un domeniu și un dosar pentru el - adică, ești încă destul de verde în acest domeniu - trebuie doar să ceară gazda să facă acest lucru, nu am întâlnit nici gazdei normale, care ar fi refuzat cererea clientului său.

Dacă nu puteți utiliza panoul ISP, apoi continuați modul de modă veche prin FTP.

Ei bine, acum ați transferat fișierele.
Acum trebuie să se schimbe în wp-config.php fișier de configurare informații învechite și oferă un nou domeniu, care a fost mutat la WordPress site-ul.

Sunt toate primitive, vor fi demontate. Salvați modificările după wp-config.php și trece mai departe.

Transferul bazei de date

Dacă doriți să fie sigur 200% că toate articolele dvs., înregistrările și setările sunt copiate complet și corect, copiați manual baza de date direct de pe serverul gazdă.

Pentru a face acest lucru, du-te în hosting panoul de control web, selectați serviciul PhpMyAdmin (software-ul pentru gestionarea bazelor de date), introduceți numele de utilizator și parola din baza de date (de exemplu, în același fișier wp-config.php) și atunci când ajunge în interiorul - pur și simplu exporta baza de date necesară, vă obține un fișier în format SQL.

Acum vom face un nou hosting același lucru - du-te la PhpMyAdmin, introduceți numele de utilizator și parola de la baza de date proaspete proaspăt creat și pentru a importa nostru SQL-l arhiva.

Toate - acum baza de date vechi este pe un nou hosting.

Și acum - cel mai important lucru.

momentul secret!

Nuance, care nu știam, și din cauza care, după trecerea la un nou hosting si domeniu am unele site-uri sub WordPress pur și simplu nu au câștigat.

S17 - înseamnă că, în adresa URL - 17 caractere.

Deci, ce? Stând cu un calculator și se calculează lungimea noilor domenii și linii? Desigur, toate acestea pot fi automatizate și simplificate.

Da, l-am face cu un script special «Safe Search și înlocuire pe baza de date cu serializate». Este într-adevăr un program magic prin care rapid și cu acuratețe înlocuirea domeniului vechi la noua bază de date în site-ul de transfer. Atunci când acest script este de a face în spatele tău toată munca plictisitoare - calculează numărul de caractere sunt înlocuite cu siruri de caractere și adăugați-le exact acolo unde doriți noua bază de date.

descărcare fișier

Deci, instalați și deschideți script-ul? După lansarea, veți vedea ceva de genul acest ecran:

100% site-ul de transfer corect pe WordPress la un alt domeniu si hosting - Blog Serghei Arsenteva

Programul pentru a lucra cu WordPress, deci și parola de conectare la baza de date va avea configurația în sine, tot ceea ce ai nevoie - este de a introduce în primul câmp al numelui vechi de domeniu (în cazul în care site-ul transferat), al doilea câmp - un nou nume de domeniu (care se transferă site-ul) și faceți clic Run live.

Procesul a început! El este lucid, arată imediat în cazul în care și ce tabel în baza de date conține valoarea veche a domeniului, și dacă totul sa schimbat cu succes.

Gata! Acum reîncărca pagina CTRL + F5, și dacă ați făcut totul corect și cu atenție, site-ul va fi transferat către noul domeniu și găzduire fără probleme.

Și, în sfârșit, mai mult de un super-simplu mod de a!

Pentru a pune în aplicare va avea nevoie de acces la panoul de administrare și conectați Velvet Blues Actualizare adrese URL.

Acest plug-in este cel mai convenabil pentru a pune înainte de a transfera sistemul de WordPress (cum se instala plug-in-uri pentru WordPress), și după transfer pentru a merge la panoul de administrare și selectați opțiunile dorite în setările.

Pentru a ajunge la setările:

La parter am selecta toate casetele de a schimba ori de câte ori este posibil.

Asta e, apoi apăsați - pentru butonul ACTUALIZĂRI URL-uri și link-urile vechi din baza de date vor fi înlocuite cu altele noi.

Această metodă de transfer, de asemenea, lucrări de mare ca programul precedent, verificat pe mai multe site-uri - toate clar.

Apropo, nu-mi place să efectueze site-urile manual, astfel încât acum trece la o testare pe scară largă a diferitelor plug-in-uri pentru WordPress este de a migra la un alt gazdă sau domeniu. Până în prezent, tot ce am incercat - nu ma satisface 100%, în fiecare au existat unele comune.

Deci, înregistrați-vă pentru actualizări, atunci când am găsit o adevărată variantă de clasa muncitoare - pune pe blog.

Vă recomandăm lectură:

Serghei Buna ziua.
Fii atent la utilizatori, ha lokalhoste atunci când creează ceva pe WordPress
un fișier este creat

RewriteEngine on
RewriteBase / 3 / base1 / r1 / wordpress /
RewriteRule ^ indicele \ .php $ - [L]
RewriteCond%! -f
RewriteCond%! -d
RewriteRule. /3/base1/r1/wordpress/index.php [L]

și după cum se poate observa din ea, dacă am trece la găzduirea, și tot drumul și de a face site-ul nu va funcționa. Conform regulilor fișier, astfel

RewriteEngine on
RewriteBase /
RewriteRule ^ indicele \ .php $ - [L]
RewriteCond%! -f
RewriteCond%! -d
RewriteRule. /index.php [L]

Am fost purtat cu traduceri, deoarece acest fișier.
Domnul să acorde o atenție și nu uitați să editați fișierul. Și apoi, după transfer, de lucru va fi nimic.

articole similare