10 reguli, axiome autostopul la locul de muncă.
Amintiți-vă aveți nevoie de unul - sunt axiome în toate împrejurările, indiferent dacă vă place sau nu, totul depinde de timp. Dar, dacă adăugați un smidgen de credință, ei vor lucra un pic mai repede, poți avea încredere în mine.
Regula №1. Dacă există un drum, înseamnă că are un transport pe care le va conduce gratuit.
Aceasta implică, de obicei, doar două axiome:
- în cazul în care există un drum, înseamnă că are un transport pe care le va lua,
- în cazul în care există un drum, înseamnă că are un transport, care va conduce gratuit.
Să considerăm primul caz. Se întâmplă, să stea în unele pustiu timp de câteva ore, iar drumul este atât de lipsit de viață încât se pare că nu pleca de aici niciodată. Această situație a fost cu noi în Turcia, când am vrut să ajungem la Muntele Nemrut. care se află pe partea de sus a muntelui. Așezările de lângă unu la doi și a calculat greșit, de transport este aproape acolo. Un autostopist mi-a spus că el și un grup călătorit la Nemrut Dag două zile, petrece noaptea pe drumul spre margine, ca absolut nici un poputok. Locul în momentul în care nu a fost încă foarte turistic, dar autobuzele nu merg acolo, așa că nu știam dacă va pleca. Și ce crezi că a mers. În aceeași zi, pe autobuz la locul de muncă, care este doar pus în ordine atracția. Înapoi în jos gălbează cu același unchi.
Acum, al doilea caz - o autostradă largă, cu un număr foarte mare de mașini care pur și simplu nu se opresc, și acele unități care a încetinit pentru a cere bani. Această situație a fost cu noi în Azerbaidjan, unde locurile turistice pentru a satisface inima conducătorului auto este pur și simplu nerealist, există toate șoferii de taxi munca la negru, chiar dacă alb rece Lexus oprit în fața ta - este, de asemenea, un taxi. Și dacă vă decideți să se deplaseze pe jos, pentru câțiva kilometri, șoferii de taxi pe care le veți vedea vor fi special „tras“ în spatele tău, răzgândești. Acest lucru este bun în Azerbaidjan știu chiar și limba română, cât și în țările în care aveți probleme cu limba este necesar să învețe o frază în local „nu sunt bani“, pentru a evita posibilele probleme. Ca rezultat, am petrecut mult timp pentru a schimba atitudini și pentru a prinde o mașină normală, dar încă plecat.
Regula №2. Dacă mult timp nu se poate prinde masina, schimba pozitia.
La prima vedere, se pare că este evident pentru orice autostopiști, de ce scrie despre el. Cu toate acestea, există nuanțe. Această regulă se aplică chiar și în cazurile spetseficheskih când se pare că locul ales este perfect, masina merge în mod normal, autostopul este bun în țară, ar trebui să fie nici o problema. Dar, la naiba! Nimeni nu se oprește, deși izbucni, chiar și șoferii de taxi notorii stau în camera de zi, în splendida izolare, trec și mustață nu este suflare. Și au nevoie doar de a schimba poziția, puteți merge doar înainte sau înapoi la doar câțiva pași. Funny. Verifică-l! La început, și a fost amuzant, dar apoi am început să-l folosească.
Regula №3. Legea lui Murphy.
Apropo, unele legi pot fi utilizate pentru a reduce timpul altor legi. De exemplu, o lege bine-cunoscut de josnicie. Dacă printre voi sunt cei care fumeaza (eu sunt presupunând că astfel nu poartă, dar el a putut vedea cum funcționează, de fapt), atunci cu siguranță ei știu că, dacă o lungă perioadă de timp să stea la stația de autobuz și de autobuz încă nu, ai nevoie doar pentru a obține o țigară, o lumină, cum să se apropie de autobuz în conformitate cu legea josnicie. Și mai mult pe care doriți să fumeze, munca mai rapidă și mai precisă a legii.
În cazul nostru, de multe ori doar a lucrat cu mâncarea. De exemplu, suntem într-un drum lung, una după alta masina, gasirea nici un moment, chiar să mănânce. Și acum, când am avut în sfârșit un minut liber, am ajuns în rucsac (desfăcând capacul, dezlega nod, trăgând-o pungă de comestibile) este brusc în fața noastră încetinește masina pentru a oferi o plimbare. Chiar și o parte nu are nevoie să ridice.
Deci, după cum am spus, această lege ar putea încerca să utilizeze cu ușurință, combinând primele două reguli, pentru a prinde masina mai repede.
Regula №4. Dă - ia-l!
Drumul este de multe ori ceva de oferit complet gratuit, din inima. Când am Mila abia a început cu autostopul, cum „educat“ oamenii au refuzat oferta, ezitând sau gândindu-se că acest lucru este „nu este bine“. Până când nu a venit un moment în lucru (serviciu) anterior propus într-adevăr nevoie.
Un alt exemplu: în modul Mila a fost o mica problema cu dintele. Ajungând în Dogubeyazit (Turcia), ne-am întâlnit cu băieții-kurzi, printre ei a fost un dentist fată. Ea a sugerat Mile pentru „repararea“ liber dintele. Am fost de acord să accepte, după o excursie pe Ararat. dar apoi ea a uitat, și Mila nu a insistat, din cauza „modestie“ tipic. Ca urmare, el a lansat un dinte, iar acum tratamentul lui a venit la de două ori prețul.
Prin urmare, dragi prieteni, dacă sunteți în jurul valorii de ceva oferit din inimă, nu renunta, deoarece lumea crede că în momentul în care ai nevoie de ea. Doar nu trebuie confundat cu termeni cum ar fi „îndrăzneala“, „cerșit“ și „datoria“, calitatea acestei reguli nu funcționează.
Regula №5. În cazul în care calea pe care cineva a promis ceva și nu împlinit, atunci se va face un diferit pentru el.
Și aceasta este o axiomă foarte interesant. Dacă pe de altă parte am auzit pe undeva sau intuitiv ghicit că această lege a apărut din întâmplare. Și a început în Azerbaidjan. În general, azeri sunt oameni foarte amabili si primitori, dar există în mentalitatea lor este de lucru, cum ar fi „fereastra dressing verbal“. Noi nu doar se confruntă cu ceva de genul acest comportament azeră.
Întâlnești, devin prieteni, sunteți invitați să viziteze, bazându-se doar pe „modestia“ naturală și a refuzat. Și să luați și sunteți de acord. Opa! Și apoi, dintr-o dată noul tău prieten se evaporă într-o direcție necunoscută. Cu aceasta ne-am întâlnit nu numai în această țară, dar cel mai mult. Este o rușine că a fost pentru pervosti, calculat pe persoană, încredere, și este ... Cu toate acestea, nu dispera prea devreme, pentru că în cazul în care persoana pe care a promis să „viziteze“ și l-ați crezut, așteptând pe promisiunea, lumea vă va da, numai cu ajutorul altcuiva.
Jur că este! De exemplu, în Georgia, la granița au luat un azer, care a fost de gând să o nunta la rude. Iar mentalitatea obișnuită ne invita la vizita, în speranța că vom refuza. Dar am știut deja în acel moment că nu ar trebui să renunțe, dacă i se oferă, și au fost de acord să. Azer nu este de așteptat, iar destinația nu am condus. Landed undeva în mijlocul drumului și a spus, așteptați 5 minute, voi întreba rudele lor despre tine, și apoi reveniți în orice caz. Am stat timp de o oră, așa că nu a venit înapoi. În acest timp, parcare, ne-am întâlnit cu un georgian, care, după 5 minute de conversație cu noi, a luat acasă.
Un alt exemplu în Uzbekistan, am fost în mișcare spre Samarkand. Un băiat, ne-a luat, și de echitatie nu este acolo, a decis să ajute. El a numit prietenul lui, care este, de asemenea, merge la Samarkand, dar după o oră, și a aranjat cu el că el a luat doi turiști într-o locație specificată. Am așteptat o jumătate de oră pe acesta, pe cale de a re-intra în drumul spre vot, atunci când am fost abordați de trei străini uzbeci și a întrebat unde mergem. Se pare băieții, de asemenea, ne-am deplasat la Samarkand și ne-am decis să vomit.
Dupa cum se poate vedea, legea în acest caz, defalcări în aceeași zi.
Regula №6. Pământul este rotund ea!
Sau mi-ar fi numit acest lucru: „Fa altora ceea ce doriți să le facă pentru tine.“ Nu este nevoie să ofenseze gratuit oamenii care te întâlnesc pe drum, pentru că aceiași oameni vă puteți întâlni din nou și pentru a ajuta.
Acesta este cazul, am fost în valea Ihlara (Turcia). Am Mila a mers pe una dintre căile, vorbind unul cu altul, atunci când trece printr-un tânăr turc, auzind întrebarea noastră, a cerut într-un pur românesc „unde?“. Dulce, obosit de atenție excesivă Turks la cald a decis că el a vrut să-și arate și a fost gata să-i răspundă într-un mod nepoliticos, dar sa răzgândit în timp. Și ce sa întâmplat? La ieșirea din vale, când nu știam ce pentru a obține de la locul ne-am ciocnit accidental cu foarte flăcăul, care a oferit o plimbare cu mașina lui. Crezi că ar vrea să ajute, în cazul în care situația inițial sa dovedit în mod diferit?
Regula №7. În orice gard există o gaură.
Legea se aplică în principal atracțiile care au o suprafață foarte mare, și sunt adesea situate sub cerul liber. Dar, chiar și în spații închise pot găsi o „ușa din spate“. Aceste pasaje sunt, de exemplu catedrala din Aya Sofia Istanbul sau Khan Shed în Saki (Azerbaijan). Personal, am găsit o gaură chiar și într-un gard obișnuit în Elista. Deci, dacă aveți orice gard, te sfătuiesc să se plimbe în jurul perimetrului său, există cu siguranță o „gaură secretă“;).
Regula №8. Mai rău de spus despre o țară (națiune), astfel încât oamenii primitori si buni acolo.
Dar această axiomă nu mai este detectată prima Hitch. Oamenii sunt creaturi care iubesc tot felul de povesti, mai ales acele locuri unde nu erau ei înșiși. Ce se poate face, de a trăi o plictisitor, trebuie să mă distra cu povești, imaginație bine dezvoltat.
Foarte des se aude comentarii negative sau jenante despre națiuni vecine. De exemplu, în Uzbekistan tadjici rău, și în Tadjikistan - uzbecă. Kurzii se tem Turcia și savura poveștile „Ali Baba“. Armenii azerii nu favorizează clar din ce motive, și azeri Genocid. Aici sunt doar mulți nu știu că eu, ca turist, nu aparțin nici la una, nici alta, eu nu sunt un terorist, nu un ucigaș, un hoț, nu o mită-taker, și chiar lucrătorii oaspeți. De ce să-mi în țară ar trebui să fie tratate prost? Mă duc să viziteze, pentru a vedea, oamenii să se întâlnească, am intenții bune.
Și mai amuzant de toate, că poveștile cele mai teribile spuse de cei care s-au nu au fost în acea țară, care comentarii neonorantă și nu a comunicat cu reprezentanții săi locali. Sau un alt model comun: multe, desigur, călătoria furschiki comunica numai cu anumite „autorități“ și apoi trage concluzia că toți oamenii sunt. Ce altceva este acolo pentru a argumenta?
Regula №9. Cu cât investiți (punct de vedere financiar, fizic, mental), cu atât mai mult te.
Pe această axiomă vă va spune orice miliardar de succes și om de afaceri. Și nu funcționează numai cu bani. Ce crezi, de ce atât de mulți oameni bogați din lume sunt angajate în caritate? Sau sunt sponsorizarea proiecte la scară largă? Da, pentru că ei știu cum legea (Axioma) viață.
Suntem, de asemenea, un exemplu bun întâlnite doar în autostopul. Și noi am investit nu numai bani, asigurați-vă că este suficient, dacă te uiți la oricare din bugetul nostru lunar. Dar este întotdeauna mai bine să se uite la situația ca un exemplu. Remarcăm că, dacă vom petrece o zi pe bilete, produse alimentare, transport, mai mare decât sa calculat, în aceeași zi, putem trata o cină gratuită, invita persoane sau la cină. Da, amintiți-vă chiar teribil coborârea costisitoare fizic în canion Ihlara, nu am aștepta ca, după această mâinile și picioarele tremurânde vor umbla mei. Și în aceeași seară, ne aflăm într-o vizită la turcii (care au avut loc o singură dată în partea de vest a Turciei).
Sau în Uzbekistan din alimente locale a câștigat un stomac deranjat, așa că nu am folosit cortul în această țară, petrece noaptea la cineva la o petrecere. Desigur, în țările primitoare este mult mai ușor de obținut decât, de exemplu, în aceeași Bosnia și Herțegovina. Dar nu uitați că orice regulă se aplică numai într-un anumit stat este mai bine și mai rapid, așa cum voi explica mai jos.
Regula №10. Fii optimist și reuși!
Cred că nu are sens să spunem că pozitiv atrage pozitive și negative -, respectiv, de o sută de ori a scris despre el pe blog. De câte ori, va veni cu Mila pe drum într-o stare proasta, astfel încât nici o mașină nu vrea să se oprească. Și dacă se oprește, nu efectuează un șofer. Vino peste orice „Schumacher“ cel mai bun caz, și cel mai rău caz - prieten, cu care nu vor fi colectate problemele. Prin urmare, înainte de „Stop“, încercăm să se ocupe de Mila în conflictul dintre noi, și numai apoi cu gânduri curate du-te pentru a satisface soarta.
Dacă sunteți în dezvoltarea personală, atunci această regulă ar trebui să fie extrem de important pentru tine. Acest lucru este indicat de toate învățăturile ezoterice și spirituale: Transerfing. Simoron, ezoterice practici, yoga, etc. În teorie, această regulă ar trebui să fie pus în primul rând, pentru că este, în opinia mea baza pentru toate celelalte. Dar, este foarte de dorit să se completeze lista cu ceva pozitiv. Deci, să fie optimist, prieteni, și tot ce primești, indiferent de ceea ce faci în această viață.
Multipoiskoviki Aviasales și Skyscanner cauta bilete pentru toate companiile aeriene. Optim să se uite la aceeași direcție de atât, și să cumpere în cazul în care este mai ieftin. Aflați secretele și pentru a găsi bilete de avion ieftine.
TURURI pentru prețul ZBOR?
Este posibil! Cu motoarele de căutare și circuite level.travel VipGeo. Ofertele Hot pentru toți operatorii de turism, ușor de găsit și de cumpărare.
LOCUINȚE PENTRU CĂLĂTORIE
Roomguru - găsirea celor mai bune preturi la toate sistemele majore de rezervare. economii maxime pentru locuințe. Consultați sfaturi - cum să găsească locuințe la prețuri accesibile.
Cherehapa - compararea și selectarea celor mai bune condiții de securitate pentru călătoria sa la cele mai mari companii de asigurare. Politicile în funcție de tarifele actuale ale companiilor de asigurări și chiar mai ieftin!
Bine ai venit!
mulțumesc
De asemenea, puteți lista o modestă „vă mulțumesc“ pentru portofelele noastre: