Dar toate acestea, am scris, și acum vreau să fac din greșelile de bază pe care pionierii)) De fapt, este uimitor cum, după prima călătorie, am reușit să vină în a doua călătorie - atât de mare, datorită prietenilor mei de la Odessa. cu care m-am întâlnit în ultima zi a șederii dumneavoastră în Ibiza, m-au spodvigli pentru a merge pentru anul următor.
1.Osnovnye începător greșeală - să fie ghidat pentru a vizita cluburile, nu partidele. Este necesar să ne amintim regula de aur a insulei - „! Du-te la petrecere și nu la club“ Același club - este complet două cluburi diferite în diferite zile ale săptămânii. Party - o petreceri tematice, club - un loc de joacă. Sub iluminat tema aleasă, design de sunet, și, desigur - partea Dizhe.
Deci, ea a reușit să-mi ajungă la o petrecere fata, tocmai pentru că am vrut să merg la Privilege)) Acele povești nebune ale odată populare cluburi din Ibiza spulberat o mulțime îmbrăcată travestiți dans și ringul de dans pe jumătate goală)) plus muzică pop la boot))
2.Oshibka, evitând, care pot îmbunătăți semnificativ calitatea restul - nu înțeleg ce fel de muzica iti place. De fapt, dacă nu sunteți un iubitor de muzică, este destul de dificil de a înțelege diversitatea zonelor de muzica electronica te poate scufunda în jos, în suflet))
M-am dus cu starea de spirit „la dans» 🙂 Sa dovedit că sub psy-trance oameni știu cât de mare dans 🙂, dar mi-a plăcut, de asemenea, „muzica de club» 😉 dar nimic care toată muzica din Ibiza - Club)) În general, este de dorit să vizita lumii muzicale a insulei un mic cadou, în ce direcție vă evocă emoții.
Destul de accident, am dat seama că îmi place, probabil, techno, când sfatul celor de la Moscova, mi-a adus la DC-10 la Paradise. Cu asta, au spus - „vom merge, dar ar fi mai bine să nu merg. - este mult mai greu“ „Trebuie să mergem“ - M-am gândit, iar acest lucru a fost pentru mine întredeschis ușa în lumea muzicii techno, și a pus planuri bazele pentru sezonul viitor.
3.Tretya eroare cu privire la cele două anterioare - nu pentru a studia gama. Formația - este o listă de DJ-ii care vor juca la petrecere. Aceasta este, desigur, da - pentru a studia și de a înțelege gama pe orice DJ în valoare de un du-te - este o scufundare adânc în Ibiza))
Dar eu cred, pentru prima dată, aceasta nu poate fi necesar, mai ales dacă nu aveți de gând să se scufunde în lumea rave cu capul lui), dar totuși, crește probabilitatea să rămână în admirație a insulei get-togethers.
Mai mult o eroare de același subiect - realizat pe populara. Așa că, m-am dus să mă dracu 'Sunt faimos cu David Guetta, ca acest partid este foarte raspiarili, astfel încât nu numai că este acolo, iar biletul costa 80 de euro. Unde a fost creierul meu?!)))
În general, să înceapă în părțile Orient folosind calendarul parte sau Calendar Ibiza, citiți despre fiecare parte. Sense pentru a scrie aici despre partidele care nu le văd - ele pot dura mai multe sezoane la rând, și se pot schimba in fiecare sezon.
Apoi, uite cine joacă în datele dvs., citiți despre aceste DJ-ii, sau chiar a asculta - sau la mixcloud SoundCloud adesea răspândit seturi direct de pe scena.
Dar trebuie să ținem cont de faptul că unele partide răspândit gama pentru o zi, dar de obicei sunt rezidenți care joacă acolo de fiecare dată. Dar unele partide nu sunt nici măcar în valoare de o vizită de dragul gama, dar pentru atmosfera, muzica va fi întotdeauna despre aceeași direcție.
4. În plus față de gama (gama) există taymtebl (tabelul de timp) - este calendarul DJ-ii) Deci, nu se concentreze pe taymteybl - de asemenea, o greșeală) Deci, este posibil să se cumpere într-o intrare timpurie de preț promoțional, și headlineri va crește doar 4-5 pm), desigur, există o șansă de a asculta pe altcineva, dar mai întâi, prima parte în cluburile de obicei, mai goale, și în al doilea rând, să aibă suficientă putere să aștepte pentru capul de afis, și chiar să danseze?!
5. Nu planifica o petrecere - în general cele mai preferate începători greșeală. mai ales având în vedere amploarea și lipsa de predictibilitate a sufletului rus - „Vino starea de spirit în cazul în care și atunci când vrem» 🙂 Și astfel puteți economisi foarte mult de putere și pentru a obține numărul mare de partide se răcească și DJ-ii, în cazul în care pre-compun tusokov plan. Chiar dacă patronii insulei, care au un plan clar de petrecere într-o excursie, ajunge la insula - este coborâtă în conducta, atmosfera prea magic acolo))
Dar mai bine să aibă cel puțin un mic reper de petrecere, astfel încât să nu deșeuri puterea prețioase pe inutile, iar în timpul rămas - (! Unexpected) pauză 🙂
6. În acest sens, există un alt favorit incepatori greseala - nu se relaxeze)) Desigur, Ibiza - insula de energie ireală, și tot ceea ce contribuie la apariția sa, dar ... Este necesar să se aibă în vedere ciclul de energie legea naturii)))) Dacă sunteți acum o mulțime de efort și foarte rece, apoi la un moment dat, forțele vor fi și va fi foarte rău. Ibiza functioneaza impecabil, ce nu ați alimentat. Ar fi păcat dacă legea va fi acoperit la momentul nepotrivit)) Prin urmare, este important să ne amintim că aveți nevoie la normal, dormi, mânca și să se relaxeze.
Nu încerca să acopere totul dintr-o dată, tot nu va funcționa)) Mai bine să vină din nou. Și așa dependent de această insulă ...
7. O altă eroare care au venit peste mine - o mulțime de odihnă 🙂 am fost mod atât de neobișnuit de partide care, după prima petrecere la Space, nu am putut merge nicăieri la fel de mult ca trei zile, deși am avut doar timp de 6 zile. Slăbiciune, somnoros, și aici este necesar să se ia și du-te pentru a merge la petrecere, aproape ca un loc de muncă. Abia mai târziu am învățat cum să facă față cu ea, și că acest caz este o abilitate, dar oricum asta e punctul de basculare, atunci când este necesar să reziste până la partid, sau să stea pe un ceas cu alarmă, după o noapte de somn - trebuie să supraviețuiască! Ar trebui să se înțeleagă pentru ce toate))) Și veți înțelege doar atunci când încercați și de a găsi propria lui. Deci, vă rugăm să aveți răbdare 😉
8.Brat stradă oribile vânzătorii-marocani. Ei sunt acolo, pe fiecare colț, și tentația de a afla ce este ei de vânzare - mare. De asemenea, este probabil să strice impresia ta magia insulei - este minim, dar, de asemenea, să strice vacanta. Deci, dacă vrei să știi, și ce este ei de vânzare - numai prin surse dovedite, numai pe instrucțiuni clare.
9.Posetit Ibiza de călătorie pentru o zi - pentru totdeauna dezamăgit în insulă. Iată cum poți simți atmosfera unui oraș, a rămas acolo pentru a călători? Nimic.
10.Dumat că Ibiza - este doar muzica si petreceri. Când am zburat la Ibiza, pentru prima dată, chiar am intrat în Wikipedia, și a aflat că apare acest Insulele Baleare aparținând Spaniei. Asta mi-e faptul că mulți oameni nu se gândesc la faptul că Ibiza - acesta este cel mai frumos loc al planetei.
Prima excursie m-am uitat la mica insulă, dar chiar și atunci vechea cetate, un loc de întâlnire apusuri Café del Mar - a făcut o impresie asupra mea. Și în următoarea călătorie insula a fost deschis cu astfel de părți, care doreau o casă mică în cazul în care sa retras))
În general, dacă evitați aceste greșeli - vacanța pe insula poate fi o calitate memorabil și extrem de ridicat. acesta este locul unde doriți întotdeauna să vină înapoi, în colțul Pământului, pe care îl știi este garantat să fie bun - Ibiza pentru mine.