10 greseli pe care oamenii de succes nu fac un stil de dublu, viata

Cu toții facem greșeli, dar numai cei care sunt capabili să învețe din greșelile lor, ajunge la un real succes.

El a ajuns la concluzia că, în viață și de afaceri, există anumite momente de „iluminare“, după care oamenii nu se vor întoarce la viața lor. Această „înțelegere“ le schimba pentru totdeauna și ajută să înțelegem cel mai important lucru. Cloud spune:

„Mulți ani în urmă, ca urmare a unor decizii de afaceri extrem de nepricepuți, pe care le-am primit, am avut o conversație interesantă cu mentorul meu. Modul de greu, am învățat o lecție de viață valoroasă și instructorul a decis să mă liniștească: „Uită-te la partea pozitivă din nou învățat lecția pe calea cea grea, niciodată nu va merge înapoi în trecut. Niciodată nu s-ar repeta această greșeală. "

Apoi am început să mă întreb, după care momentele principale de înțelegere trebuie să fie supuse oameni de succes pentru a atinge succesul în cariera lor, relațiile personale și în viață, în general? Am implicat în studiu serios al subiectului și-a dedicat mulți ani. "

Deși viața personală și cariera ne pot învăța multe lecții, Dr. Cloud identificat 10-cheie „momente de adevăr“, prin care fiecare persoană de succes, de a învăța o lecție dată și niciodată nu vin înapoi la acest lucru.

Astfel, oamenii de succes niciodată.

1. Nu încercați să repete din nou ceea ce deja au eșuat

Fie că este vorba de muncă sau o relație care a culminat, din motive obiective, nu încercați să intre în același râu de două ori, și se așteaptă ca această dată rezultatul va fi diferit în cazul în care nici un caz, nici tu însuți nu s-au schimbat.

2. Nu încercați să fie cei care nu sunt

Orice ai face, trebuie sa ti pui, „De ce fac acest lucru? Ti-am venit la acest lucru? Are o perspectivă pe termen lung?“. Dacă ați răspuns negativ la cel puțin una dintre aceste întrebări - ei bine, atunci trebuie să aibă un motiv foarte bine că, în ciuda a tot, să continue a face ceea ce faci.

3. Nu încercați să schimbați cealaltă persoană

Odată ce ați înțeles că nu poți face ca cealaltă persoană să facă ceea ce vrei, poți să-i dea libertate - inclusiv libertatea de a-și asume responsabilitatea pentru propriile acțiuni. Un altele gratuite, va fi capabil să câștige libertatea pentru el însuși.

4. Nu încercați să vă rog pe toți

Când îți dai seama că este imposibil să fie pe placul tuturor, veți începe să trăiască mai conștient - și să depună eforturi pentru a te numai cei care merită cu adevărat.

5. Nici o pasăre este selectat în mână în loc de două în tufiș

Chiar dacă oamenii de succes să înțeleagă că pentru a atinge obiectivul prețuite le va necesita grele, dar încă un efort limitat în timp, nu se teme de ei, pentru că ei știu că este cel mai dificil pas le va aduce succesul dorit pe termen lung. Acest principiu distinge oamenii de succes de succes - atât în ​​carieră și în viața sa personală.

6. Nu cred în existența unui ideal

Oamenii prin natura implică toate „extraordinare“, dacă obiectele materiale sau a altor persoane. Perfecțiunea ne fascinează, și trebuie să ne străduim pentru ea. Noi trebuie să ajungă la oameni care au atins excelenta in profesia lor, angaja numai angajați mai înaltă performanță, prieteni, și să îndeplinească cele mai extraordinare personalități și să lucreze numai în cele mai bune companii.

Cu toate acestea, în cazul în care cineva sau ceva pare prea bun ca să-l cred - tind să creadă că nu este într-adevăr merită. Lumea noastră nu este perfectă. Punct. Nimeni și nimic nu este perfect, iar dacă nu pare ceva ca atare - este mai bine să se oprească și să se uite mai aproape.

7. Nu uita pentru a evalua în întregime întreaga situație

Capacitatea de a vedea imaginea de ansamblu ajută la păstrarea autocontrolului și crește productivitatea. Oamenii de succes înțeleg că nici un singur eveniment nu poate dezvălui întreaga esență a ceea ce se întâmplă. Cei care sunt folosite pentru a câștiga, amintiți-vă acest adevăr mereu.

8. Nu neglija principiul „încredere, dar verifică“

Nu contează cât de bine lucrurile se uita la prima vedere, doar o verificare profundă, minuțioasă și imparțială va deschide ochii la ceea ce avem cu adevărat nevoie să știm, și va permite să știi adevărul, pe care îl merităm.

9. Nu este frică să vă întrebați de ce sunt într-o anumită situație

Una dintre diferențele esențiale dintre oamenii de succes și toți ceilalți - este că, în dragoste, și în cariera sa, și în relațiile interpersonale, oamenii de succes întotdeauna se întreabă ce rol joacă într-o situație dată. Cu alte cuvinte, el nu se vedea doar ca o victimă a circumstanțelor.

10. Nu uita că succesul material este definit de un sentiment interior de sine

Uneori, circumstanțele exterioare nu au nici un efect asupra bunăstării noastre. După cum arată numeroase studii, fericire și satisfacție ne aduce armonie interioară și liniște sufletească. Din care, la rândul lor, depind de mai multe circumstanțe exterioare ale vieții noastre.

În cele din urmă, trebuie să spun că toate aceste principii au de asemenea un efect retroactiv: oameni care încă nu pot atinge succesul în diverse domenii ale vieții lor, ar fi aproape sigur nu au reușit să înțeleagă una sau mai multe dintre aceste adevăruri simple și de aceea, din nou și din nou una aceleași greșeli.

Cu toții recunoaștem greșelile. Chiar si cei mai de succes - nu este o excepție. Dar că oamenii de succes într-adevăr știu cum să facă mai bine decât altele, așa că este de a înțelege motivele pentru care fac anumite greșeli, astfel încât data viitoare să fie în măsură să nu se poticnească.

Ar trebui să fim cu toții conștienți de un singur lucru în viață nimeni nu poate scăpa de experiența amară, dar putem învăța din greșelile lor și timpul lucrurile viitoare rațional. Ceea ce căutăm noi modalități de a eșua, chiar dacă vechiul funcționează bine? Și în cariera sa și în sarcina lui viața personală - pentru a identifica cauzele profunde ale greșelilor noastre, niciodată să nu le repete.

articole similare