10 cuvinte pentru a descrie comportamentul, secretele limbii engleze

Acasă »frazeologic“ 10 cuvinte pentru a descrie comportamentul

10 cuvinte pentru a descrie comportamentul, secretele limbii engleze
Comportamentul oamenilor din jurul nostru (inclusiv copii) de multe ori ne enervează, pentru a primi pe nervi, și, uneori, chiar furios. Cum se poate descrie comportamentul oamenilor în limba engleză, la cealaltă parte a fost cauza clară a furiei și nemulțumirea ta. Sunt de acord doar a spus despre comportamentul care este bun sau rău, nu este de ajuns - este necesar și important să-l descrie cu acuratețe. Pentru a spune că cineva încalcă regulile (cineva incalca regulile) - oricum care zguduie generalități; În plus, se pare plictisitor. Memorezi cuvinte care ajută să transmită exact comportamentul oamenilor.

10 cuvinte pentru bune, rele, și Indiferent conduită

1.Intemperate [ɪn'tɛmpərət] - în cazul în care o persoană se comportă în așa fel, deci este predispus la excese, la abuzul de alcool, el a fost de scurtă temperat, severă și aspru în relațiile cu oamenii.
• A fost destul de necumpătată și nimeni nu a vrut să aibă nici o afacere cu el. - el a fost destul de ascuțit, și nimeni nu a vrut să facă cu el.
• obiceiul de băut nestăpânită va aduce nici un bine pentru tine. - obiceiul de a bea excesiv nu va face nici un bine.

2.Fulsome [ „fulsəm] - un alt cuvânt care descrie o persoană care nu este cel mai bun. O persoană dulceag - este de oameni neplăcut, nepoliticos, nesincer, dezgustător, lasciv și murdar, iar discursul său poate fi numit lingușitori, de aceea expresia „flatare respingător“ înseamnă „bale“ și „laudă respingător“ se referă la lauda nesincer. Într-un sens figurat, cu toate acestea, cuvântul poate însemna „excesiv, exagerat.“
• Vreau să am nimic comun cu acel om respingător. - Nu vreau să am nimic de a face cu acest om josnic.
• Discursul său a fost o lingușire dulceag și toată lumea a înțeles că. - discursul său a fost aspru lingușire, și tot ce a înțeles.

4. belicoasă [ „belikəus] -« agresivă, beligerant, combativ», cuvântul provine din cuvântul latin care înseamnă«război», așa că este tradus
• Atitudinea ta mă îngrijorează belicoasă - atitudinea ta agresivă mă deranjează.

5. Sanguine [ „sæŋgwɪn] - din cuvântul latin Sanguis -. "Sânge", "forta vietii" Se pare că, atunci când sângele este suficient, oamenii vor fi vesel și optimist, plin de speranță - că această stare de spirit și exprimă cuvântul.
• A fost atât de sangvinic că speranța ma umplut din nou. - ea a fost atât de optimist că sper să revizuiască.

6. fastidious [fæs'tɪdɪəs] - acești oameni să acorde o mare atenție la detalii, acestea sunt prea preocupați de curățenia, este dificil să vă rog, și au nevoie de mai mult timp decât altele pentru a realiza ceva. Este de oameni lizibile, pretențios, exigent și meticulos.
• Nu-mi plac oamenii ca tine - foarte pretențios la mâncare și alte lucruri. - Nu-mi plac oamenii ca tine - foarte pretențios în alimente și alte lucruri.

7. mieros [ɪn'greɪʃɪeɪtɪŋ] - aceasta se referă la sicofanți oameni, mieros, dar nu se confunda cuvântul este un substantiv «ingrate -. Ingrat“ Cuvântul „mieros“ descrie o persoană care încearcă să obțină favoare cu alții, de multe ori mod nesincer.

8. Indiferenta [ „stɔlɪd] - emotsiq acești oameni sunt flegmatic, impasibil, netulburat, nu prezintă.

9. Aramă [ „breɪzn] - un alt cuvânt cu o valoare negativă, care exprimă comportamentul persoanei care ține la întâmplare poate nega cu nerușinare vina lui, pentru a primi nerușinare din orice situație și de a face ceea ce vrea și este indiferentă față de opiniile altora. Shameless, obraznică obraznic - acesta este cuvântul tradus.

10. nemetodic [ „dɛsəltərɪ] - murdar, nesistematic - un astfel de comportament se observă lipsa unui plan clar, regularitatea sau scopul. Acest cuvânt poate suna trist și înseamnă că ceva rău în mod deliberat, lipsit de sinceritate. Nemetodic implică faptul că, dacă intenția de a face ceva este, dorința și puterea nu este de ajuns.

articole similare