7 întrebări pentru auto-descoperire

7 întrebări pentru auto-descoperire

Cât de des trebuie să-și asume severitatea opiniilor altora? Și cât de multe dintre aceste cazuri, vom lua în serios acest punct de vedere și să-l elibereze pentru tine realitatea? Unii oameni încep să te trateze la toate critice după comentarii neonorantă. Dar problema este că ne știm cu greu, nu au o concepție normală de propria sa personalitate și dorințe, acest lucru implică lipsa noastră de încredere în ei înșiși și în acțiunile lor. Cum de a schimba această situație? Și există o modalitate simplă de a te intelege mai bine?

Pentru a le înțelege, destul de un pic de timp și 7 întrebările corecte.

Prima întrebare. Intreaba-te, „Cine sunt eu?“ Și să încerce să maximizeze răspunsul acesta.

Cea de a doua întrebare. Nu-mi place, reticența și ura.

Cine sau ce nu vă place în viața ta? Acest lucru este valabil pentru toate: oameni, alimente, circumstanțe. Nu vă grăbiți cu răspunsurile, pentru că, uneori este foarte dificil să se admită să mă urăsc pe cineva să, poate pentru ceva în sine, de exemplu, la obiceiurile lor proaste. Dă dvs. „eu“ analiza cu atenție toate informațiile.

A treia întrebare. intime gânduri.

Cu cine vrei să comunici? Ce fel de haine pe care doriți să poarte? Poate vrei să vopsi părul albastru? Intreaba-te, uita-te adânc în dorințele și secretele lor.

Întrebarea patru. Roy mai adânc - decât ești mândru?

Nu contează dacă e culoarea ochilor, educație sau de calificare pentru a efectua melodii frumoase - să încerce să-și amintească toate micile lucruri care merită ca o laudă minimă.

A cincea întrebare. Cel mai dificil. Pentru ce ți-e rușine?

Dificultatea constă în încercarea de a te înșela cu atunci când răspundeți. Focus, amintiți-vă toate cele mai rele momente ... și le arde mental. Elibereaza-te de rușine și vinovăție, îmi pare rău să mă pentru un om care ar fi fost slabă în comiterea de acte de vechi. nebezgreshen Mondială. Și tu, de asemenea. Ai ceva de a iubi, și doresc să-i mulțumesc.

Întrebarea șase. În cazul în care și cu care vrei să trăiești, ce să devină, ceea ce pentru a obține?

Odată ce v-ați eliberat de erorile de transport maritim vechi, este timpul pentru a umple golul cu bucurie. Apoi, trebuie să decizi ce vrei cu adevărat. Asigurați-un plan original și în curând, fără măcar să observe, începe să-l pună în aplicare.

Întrebarea Seven. Final. Vorbește cu o conștiință. Ceea ce nu a făcut, care nu sunt luați în momentul în care nu se vede?

Găsiți toți acești factori în ei înșiși și să încerce să se ocupe rapid cu ei, nu amâna. Apoi, el nu va mai fi. Există doar acum. Păstrați acest lucru în minte și te iubesc așa cum ești.

După un răspuns onest la aceste întrebări 7, înțelegeți mai bine te și asupra a ceea ce trebuie să lucreze în viitorul apropiat.

Ne-ar fi recunoscător dacă vă împărtășesc acest articol:

articole similare