Făcând clic pe butonul, sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal
Neutru balcon standard, casa cu mai multe etaje este foarte des folosit de noi la fel ca și un depozit de lucruri inutile, un loc pentru a stoca legume și recipiente de sticlă goale. Între timp, chiar și aceste câțiva metri pătrați poate fi un decor real al apartamentului și de a face un rol foarte util pentru tine. Dorim să oferim câteva exemple ilustrative de utilizare a balconului, care s-ar putea inspira la o revizuire fundamentală a statutului său.
studiu
sală lectură
sală de jocuri
Mic dejun pentru două
cina romantica
cameră de cămin
cameră japoneză
Dmitri, eu nu stau pe partea birocrației, dar când văd fațadele în cazul în care, altele este utilizat o utilizare din plastic „lemn“ culoarea ta preferata. De asemenea, o fereastră este împărțită în 4 părți, și unul pentru 5 și așa mai departe. Ești în Europa văzut vreodată așa? Și sunt de acord că se încearcă ceva? Și de ce toate suspin, că există de bun, armonios, și noi aici rău. Odată cu startul în sine, cred că, în valoare de ea.
Nu-mi place arhitectul, dar am o bună cunoaștere de inginerie termică și rezistența materialelor. Acest lucru este suficient pentru a înțelege necesitatea coordonării acestor acțiuni. acum am de gând să reamenajare apartamente și primul în care am început - este o coordonare cu arhitectura. Nu e doar inventate. Noi lui Hai tot ce avem nu funcționează corect de încălzire. Da, pierderile mari pe de transport maritim, dar nimeni nu crede că acest lucru se datorează într-o măsură mai mare cu dezechilibrul sistemului de încălzire a locuinței - cineva și-a dat mai multe secțiuni, cineva a adaugat o baterie, cineva a făcut avtonomku și ca urmare a sistemului este proiectat anumiți parametri nu poate funcționa în mod normal. La fel cu constructiv - în cazul în care o partiție a fost îndepărtată, a adăugat undeva, și ca rezultat se modifică caracteristicile de sarcină pe capacitatea plăcii și portante, apoi obținut ca exemplele din următoarea intrare. Exemplu de la ușă următoare: Chiriașul sa extins în sine baie și a pus un jacuzzi. Atunci când extinderea eliminat mai multe șicane (nu purtători). Rezultatul - o cadă cu hidromasaj scufundat în 2 etaje. Mulțumesc lui Dumnezeu nimeni nu a fost rănit.
Eu sunt în prezent pe balcon a făcut camera de zi într-un stil pergolă. Tot ce învelite cu lemn și a pus o mulțime de culori. O încrucișare între o seră și o cameră de zi. Sa dovedit foarte chiar nimic. Încălzirea se face cu spumă. Încălzire - calorifer electric.