9 pisici majore din România

Un număr foarte mare de pisici și câini peste tot cu ochii pe noi și ne dă să trăim în pace. In ultimii ani, a stabilit una dintre regulile de bază ale marketingului - Pisoii conduce lumea. Îmi amintesc când m-am dus la prietenul lui în departamentul de design, el a fost un poster pe perete - „în cazul în care nu le place proiectul nostru, am să le arăt pisoi -. Toată lumea iubește pisoi“ încălziri lotca a decis să selecteze pentru tine cele mai importante pisici din istoria țării.

kot Leopold

Dmitriya Medvedeva pisică

Sperăm că toată lumea știe cine este Dmitry Medvedev, dar faptul că Medvedev are o pisica, puțini știu. Dorofei numit pisica - foarte colorat, un nume rusesc. Rasa - pisica siberian. Culoare - culoare-punct (Neva Masquerade). Pisica este foarte pufos și ofertă. Ca o glumă, el este numit „prima pisica a țării.“

Un pisoi numit Woof

Caracterul cel mai drăguț și pufos al filmului animat sovietic cu același nume. Acest pisoi este un miracol și naivitate bunătate. În desene animate, el spune că este destul de logic și coerent, cu toate acestea, o absență completă de experiență, ceea ce face un gând prea naiv. Cartoon foarte colorat, să arate în mod necesar.

Kazan Mouser

Într-1,700 și anul patruzeci și cincea, împărăteasa Elisaveta Petrovna a emis celebra „decretul de expulzare a pisicilor în instanța de judecată.“ Acest decret ne amintit și până astăzi, și merită o atenție specială. În curtea regală la acel moment crescut un număr foarte mare de șoareci și șobolani, care sunt foarte supărat stau în palate. Pentru a le distruge au fost evacuate 30 (potrivit unor surse 300) pisici din Kazan Hanatul. Rasa de pisici este acum destul de dificil să se stabilească, cu toate acestea, este cunoscut faptul ca pisicile nedyuzhy diferite dimensiuni si botul lat. Primele lucruri de primă șobolani-Eliminatoare pisici a trăit într-un palat pe colțul Nevski Prospect și Bolshaya Morskaya, și apoi le-a transportat la Palatul de Iarnă.

Coasta Aleksandra Alehina

Dacă cineva nu cunoaște marele maestru român Aleksandra Alehina, si tu, probabil, nu știu faimosul Șah siameză. Experții britanici au ghicit că în limba engleză Șah - Șah. Mai mult de jumătate din fotografiile Alehin, este descris cu o pisică. Șah a fost maestru pentru mascota reală. Alehin l-au dus în mod constant la turnee. chiar internațional. Ați putea întreba, ce putem spune despre pisica si turneul? Iată cum! Șah a luat, de obicei, în mâinile soția lui Alehin, sau cineva din echipa de suport. In timpul seriei finale pentru titlul mondial cu olandezul Maksom Eyve a verificat chiar și tabla de șah în fața fiecărei părți, sniffing-l.

pisici Hermitage

Rozătoarele - una dintre problemele cu care se confruntă mai multe muzee din lume. Faptul că vechiul model, tesatura si lemn sunt foarte atractive pentru ei. Toate muzeele se luptă cu acest flagel, în multe feluri, dar Hermitage nostru, a început la pisici regiment de pază. Este într-adevăr cazul. Acum, în muzeu aproximativ 70 de pisici și numărul lor continuă să crească. Despre Hermitage pisici muzeu există chiar și un documentar. Trebuie să recunoaștem că atitudinea față de cele mai multe pisici care nu este bun. Putem spune, în direct de codul muncii. Ei au fiecare un pașaport și carte veterinară.

kot Matroskin

Una dintre cele mai populare desene animate ale copilariei noastre - „Trei din Buttermilk“. Și unul dintre caracterul cel mai inteligent și practic al acestui desen animat - pisica Matroskin. Uneori, pisica merge cu prea practic, dar, în general, el este un mare prieten și un om foarte inteligent. Dragostea pisica Matroskin este vaca lui. Și, desigur, bucuria nu a cunoscut limite atunci când au devenit de 2 ori mai mult.

pisica Behemoth

pisici Kuklacheva

Cred că toată lumea știe Yuri Kuklachev - principalul proprietar pisica țară. După cum știți, pisica este mult mai rău decât câinii educabil, cu toate acestea, omul a reușit să facă imposibilul. Cred că efectul dorit, el încă atins - Internetul este umplut cu un număr foarte mare de tot felul de meme și glume despre el. Să plătească tribut elevii pufoase, pentru că exercitarea prelungit numai harnic au condus la o astfel de mare succes și popularitate, el vorbește despre întreaga lume.

articole similare