Bună dragă fată! Mă bucur să te văd pe site-ul nostru „Secretele de familii fericite.“ Astăzi vreau să împărtășesc cu voi gândurile mele cu privire la modul de a deveni fata de sine asigurat eu. În acest articol voi prezenta 7 reguli de o fată încrezătoare în sine.
Sunt ultima lună și jumătate de gândire despre care este o fată încrezător. Și vreau să-mi împărtășesc gândurile.
Vorbesc despre o certitudine adecvată, nu Pontul. Am venit la aceste gânduri uita la 2 dintre colegii lor. Într-o odă la Ponte, ea vrea să apară încrezător și de succes. Dar, în ciuda ei, sentimentul este complet diferit.
Al doilea nu se împinge, fără Ponte. Dar uita la ea, vreau să fie la fel. Este pentru aceeași prosperitate financiară, de altfel.
Deci, ceea ce este o femeie încrezătoare pentru mine.
1. Fata Confident se ia pentru ceea ce este. Cu toate plusuri și minusuri. Ea știe că ea are defecte. Dar ea nu este îngrijorat de faptul că ea nu este perfectă. În același timp, ...
2. Ea știe și apreciază toate calitățile lor pozitive și virtuți.
3. Am înțeles că pot avea încredere în diferite domenii.
- Confident la fel ca persoană
- Încrezător în familie (mama, soția, amanta)
- Încrezător în talentul lor (de afaceri)
Poate că există și alte zone Mă bucur de elementele adăugate.
4. Pentru a fi sigur că trebuie să își îndeplinească sarcinile de bine într-o anumită zonă.
În cazul în care acest lucru este domeniul de aplicare al soției, și îndeplini îndatoririle de soție. Mamă - Mamă. Dacă este doar un domeniu general de aplicare - aceasta fiind o persoană bună. Un fel, simpatic, empatică.
În cazul în care acest lucru este domeniul de aplicare al talentului / business - să-și îndeplinească responsabilitățile în acest domeniu, cât mai mult posibil.
După cum putem aprecia și respectăm pe alții și pe noi înșine, dacă facem ceva prin ... Ei bine, nu de calitate.
Dacă nu ne pasă de aspectul tau, de sănătate, cum ne putem respecta?
Dacă vom găzdui un dezastru, ne putem respecta?
5. Fata Confident este ca și cum gândesc la asta mai mult. În cazul în care își îndeplinește atribuțiile perfect, ea are deja foarte mult să fie mândri. Și vor exista întotdeauna oameni care doresc să spun urât. Prin modul în care astfel de oameni sunt capabili să încrederea în sine foarte scăzută. De aici ...
6. Fata Confident nu discuta sau critica pe alții. Acesta este mai mare decât aceasta.
7. Confident fată, este în continuă evoluție, de învățare, îmbunătățit. Dacă o persoană nu se dezvoltă, se degradează.
Acestea sunt gândurile. Dacă aveți ceva de adăugat, scrie, voi fi bucuros.
Cu dragoste pentru tine,
fata foarte fericit Anna Patskova.