Forme de creativitate
Do It Yourself / DIY
Eu scriu experiența mea și spălat. Tot ce aș scrie, pur părerea mea. Poti sa te certi cu mine, o dovedesc. Aș fi fericit să vorbească. La urma urmei, toată lumea este diferită, o experiență pentru toate individuale. Publicația anterioară lumina de bucurie, succes. Și aceasta este o serioasă și strictă.
Deci, de ce nu de vânzare?
1 motiv. Nu pot permite să plăti nu este un produs de calitate! incepator Unele probe. În termen de doi ani, am încercat multe feluri de muncă, cum ar fi multe lucruri, mulți încearcă să vândă aici cu card de club 12 lucrări. Odată cumpărat chiar și un 25, dar fără a se aprinde intermitent. Și de ce? Da, pentru că am fost leneș și a vrut freebies, acum sunt aici pentru a te pune rapid, dar au timp pentru a cumpăra! Nu contează ce alimentarea, ca fotografiile, doar pentru a vinde, dar repede!
Desigur, există o abilitate pe care părinții insuflat din copilărie - Răchită flori ornamentale. Aceasta este o astfel de bază puternică, după care puținul pe care pare dificil. Doar să ia și de a face, fără dificultate, pentru că mâinile sale sunt deja în creștere în cazul în care este necesar, așa cum deja este baza, fundația.
Nu mă laud, dar explica ceva de a vinde ar trebui să fie la un nivel calitativ, chiar și cercei nepretențioase, dar ace calitativ răsucite, nu doar buclă prin care toate pot zbura. Uneori, chiar și enervant atunci când prețul este la fel ca a ta, dar calitatea este slabă. Nu vreau cumpărătorul, apoi a renunțat în cele din urmă și a spus că „la Masters Fair vinde nonsens“, din cauza lipsei de experiență sau freebies Catcher. Aceasta înseamnă că o mărime se potrivește tuturor!
De ce am scris asta? Pentru că a fost o cerere de asistență. Au existat astfel de cazuri, atunci când au scris: „Nu am timp pentru a studia toate zmangaleala, este necesar să se creeze și să vândă!“. Dar cum se va vinde, fără să știe reguli simple? Și, la fel ca un munte de posturi. Prin urmare, am scris această publicație!
3 raspunsuri! Un punct foarte important. Există unele tipuri de muncă, care sunt dificil de a vinde la o fotografie. du-te la Târgul de viață, dar într-o nici virtuală. Vă pot da două exemple din părinții mei și experiența mea desigur.
Exemplul 1. flori decorative tesut de interior de răchită. Aceste flori țese în patria noastră, tatăl meu și am câștigat experiență insuflat, dar toate modelele vin cu culorile lor. Însăși ideea de patrie. Acestea sunt florile care țese din nuiele de salcie. Acestea sunt mari, aproximativ 100-120 lungime, unele 140cm diametru floare 14-17sm.
Ce fotografi nu doar încercarea de a face fotografii bune, ceea ce va da toată frumusețea florilor, dar nu a reușit. Dar, în expoziții și târguri vii au fost vândute în volume mari. Îmi amintesc 13 ani, am fost la Moscova, în emisiunea de Anul Nou au fost rugați să vândă florile rupte. Și acest lucru se repetă periodic în București, Novosibirsk, Omsk, Krasnoyarsk. La fel ca toate statiunile din regiune, unde am fost.
Exemplul 2. păpuși de câine și struți de blană care SEWS mama și cu mine. Ele sunt, de asemenea, dificil de a vinde pe fotografie! Acesta este un produs care este vândut la un târg live. Când vizitatorii vin, vom lua păpușile și de mers pe jos, se joace cu ei. Arătăm cum se mișcă, dans. Asigurați-vă că pentru a încerca să dea copiilor și atunci când părinții văd că se obține copilul, dar încă atât de mult bucurie, fericire, gata să cumpere imediat unele. Și pe internet în fotografie în care sunt congelate, nici o astfel de clară. Despre păpuși marionete nu scrie - Nu știu dacă este sau nu vândute (foto nu-mi marionetă).
4. răspuns. Nu pretinde mărfurile. Există produse care sunt în vogă, unele elemente noi. Există, de asemenea, bunuri care sunt întotdeauna în cerere, și există produse care nu sunt în modă, pur și simplu nu în cerere, deoarece societatea obține suficient sau nu „maturizat“. Și nimic nu se poate face cu privire la aceasta, dar pentru a face ceva genial, dar este foarte dificil. Sau schimba tipul de creativitate, nu neapărat să se schimbe dramatic, și pot combina mai multe tipuri și au propriul lor stil. Deci, puteți face dacă aveți experiență de mai multe tipuri de creativitate. Eu cred că pentru a face ceea ce este vândut și la modă - este bine. Dacă sunteți în măsură să fie reconstruit pe un mod creativ, veți obține un produs bun, care va fi în cerere.
Aici puteți paria pe faptul că eu sunt un profesionist în domeniul lor și nu doresc nimic altceva. Pentru că e al meu, eu sunt în acest tip de creativitate se dizolvă. Pot oferi două opțiuni care s'au născut în capul meu. Poate că vă puteți gândi și mai mult. Deci, dacă imens adora să facă într-o anumită zonă, încearcă să facă ceva nou, sau pentru a vedea ce este la modă și să încerce să se integreze. O altă opțiune - să continue să facă, pentru a crea, fără a aștepta un profit mare, doar se bucură de proces, poate avea ocazional vânzări.
5 raspunsuri. Nu este de vânzare, deoarece face unele bunuri de larg consum, rahat, rahat. Nu știu cum să scrie, că a fost frumos. Dar este clar. De exemplu: o persoană care face ceva pentru o lungă perioadă de timp, iar calitatea este acolo, dar ceea ce face foarte absurdul, ceva nu este elegant, nu frumos. Dar el este mândru de ea, asta e modul în care pot! Acest nimeni nu! Și, uneori, el nu înțelege ce face „e de rahat.“ Și nici o vânzare. Nu e de mirare. Prin urmare, este foarte important să se evalueze în mod adecvat, atunci ceea ce faci. Nu poți estima, întrebați oamenii din jurul lor la târg. Ei vă vor spune adevărul, dacă poprosite.Tolko atunci nu fi jignit.
7 răspunsuri. Nu există nici o dezvoltare. Evolua și schimba. Este imposibil să se oprească, mai ales în cazul în care este vândut ceva. Pentru că în curând se poate întâmpla ca va copia și de vânzări va scădea. Chiar dacă acest lucru se întâmplă, nu vei fi speriat. Dacă schimbați periodic ceva, face ajustări, idei noi, atunci nu este nimic să se teamă! Așa că lăsați-l să fie copiat, este încă înaintea ta, ca un adevărat maestru de a crea frumusețe. Și toate Eliminatoare freebies, vor rămâne în continuare cu nasul, dacă vă sunt în continuă evoluție. Toate vânzările sunt dvs., bine, lasa-le ridica firimiturile. De exemplu, am atât de multe idei pe care le puteți face pentru a schimba. Liniștit adaugă. În timp ce copiii mei-băieții nu acordă suficient timp pentru a pune în aplicare toate ideile. Bucurați-vă de viață mică sale, nu va fi timp - vor exista noi creații.
Vă mulțumesc foarte mult pentru lectură.
Îmi cer scuze dacă cineva a fost jignit.
Vă doresc tuturor un centru comercial de succes și să fie cu tine pentru o muza de inspiratie!