7 moduri de a simți în viață, face viața mai luminoasă

Fericirea este de a simți viața acut. Pentru a simți pe deplin cu fiecare celulă a corpului său. Și cu toată inima mea - pentru cei care cred în suflet. Ce înseamnă ascuțit? - Înseamnă absolut accepta tot ceea ce se întâmplă cu tine. Uita-te și vezi ce este în jur. culori strălucitoare. sunete puternice. Vara se răcească. Înălțimea caselor. imensitatea cerului. oboseală fizică. ridicare emoțională.

Omul are două stări. Primul - cele de mai sus. În al doilea rând - somnoros. Inconștient. Când trăiești pe mașină. Mechanically efectua aceeași acțiune. Și așa - în fiecare zi. De la an la an. Tot timpul pe care doriți să dormi. Uneori - acolo. Și, se pare ca în cazul în care zilele trec pe traverse netede locomotiva abur trecut tine.

Cum de a trezi din vis? Cum de a trăi până la 100%? Cum să se bucure de fiecare minut? Nu, nici măcar un minut - acest lucru este prea puțin - o secundă? Există mai multe moduri diferite. Voi descrie pe cei care mi se potrivesc personal. Noi toți - incredibil de diferite. Nu pot să garantez că se potrivește tuturor. Dar încă.

Face sport.
La epuizare. Dacă aveți un sport preferat ... Dacă nu merge nicăieri ... Reteta este simpla - du-te la stradă. Și a alerga. Fugi, atâta timp cât nu în ochii întunecat. Nu mai pot? Odihnește-un minut și apoi executați. Prin forță. Și apoi, atunci când a doua, va nu ai nici al treilea respirație ... O să te simți cu adevărat în viață. Încercați să-l cel puțin o dată. De exemplu, chiar acum. Ce te oprește, cu excepția lene?
  • Ia-pompare adrenalina.
    Cel mai simplu mod de a clasic - parașuta. Tu acoperi până la nori, te ridici și ... să ia un pas în afara planului. Scary? Asta e toată ideea. Această fericire. Tu o faci nu pentru simțuri. Și pentru a se bucura pe deplin de viață ...
  • Du-te la un concert al formației preferate.
    Trebuie să fie ceva care esti foarte aproape. Asta merge în paralel cu gândurile și atitudinea ta. Ceva care vă oferă un impuls de energie.
  • Bea alcool.
    Eu spun la o dată - nu calea cea bună. Desigur, nu cel mai util. Nu este un lucru real. Dar, uneori, funcționează. Două căni de bere și de rom și Coca-Cola - iar acum totul devine mai luminos. Diverse. Grăbește-te. Ne pare rău, nu pentru mult timp. Curând ai încă o dată a adormit.
  • Se încadrează în dragoste.
    Nu este o veste bună - te poți îndrăgosti tot timpul. Și fără nici un motiv. Chiar dacă căsătoria ta timp de zece ani. Chiar daca esti singur. Nu contează pentru nimeni. Pe măsură ce a inventat imaginea, sau persoana care următorii cincisprezece ani. Orice este posibil. Pentru ca iubirea nu are limite. Aceasta ajută să se simtă în viață.
  • Întinde-te pe iarbă.
    Așteptați vara.

a se vedea, de asemenea,

articole similare