concursuri de frumusete scandaluri întâmpla mai rău decât celebrul film de atribuire „Oscar“. Și pe care le vezi pentru tine. Este interesant de știut pentru a găsi cazurile cele mai incomode cu diferite concursuri de frumusețe.
„Cel mai bun“ declarații membru
concurs de frumusețe implică nu numai o paradă în rochii frumoase. Fetele, de asemenea, trebuie să fie în măsură să competent și logic răspuns corect la întrebările membrilor juriului. Dar unele fete sunt atat de foarte nervos, care, uneori, să poarte un nonsens plin.
Iar competiția în Filipine Janina San Miguel la întrebarea „Care este rolul vieții ei joacă de familie?“ Nu au putut răspunde la toate! Ea a râs și a spus: „Familia mea ... Ei sunt oameni ... oameni. că ... Oh, Dumnezeule ... E ... Îmi pare rău ... ... așteptați întrebarea ... familia mea ... Ei bine. Sunt sigur ... eeee ... Mmmm ... Aceasta este prima dată la un concurs de frumusețe ... și ... eeee ... Vă mulțumesc pentru atenție! "
Eroarea cea mai supărător
Finalele cele mai scandaloase
Un concurs de frumusețe în Brazilia, a primit coroana Carolina de Toledo. Cu toate acestea, nu toți participanții au fost încântați cu decizia. Sheylan Ayyalla. El a primit titlul de runner-up. El a apucat câștigătorul în păr, rupt coroana, a aruncat-o pe podea și strigând „Aici, totul este cumpărat! A trebuit să câștige, „și a părăsit camera.