13 lucruri care transporta turiști din Goa

Goa - o stațiune de stat din India, care zboară la fluxul principal de turiști din diferite țări să ia o pauză de la viața de oraș pe o plaja paradis din Oceanul Indian. Piețele locale vinde o varietate de produse pentru fiecare gust și buget.

Pregătirea pentru călătorie, am avut o idee despre ceea ce se poate aduce înapoi din India. Acum vreau să-ți spun exact ceea ce eu personal adus de la Goa și ce cadouri celor dragi pentru a cumpăra alți turiști.

1. Rom «Batranul»

Alcoolul în Goa standuri necuviincios ieftine, de ce turistii romani le zatarivatsya la maximum. Păcat numai este că acest lucru este limitat la maximum a normelor vamale - în România, vă poate aduce un maxim de 2 litri de alcool pe persoană.

Sfat: mai bine să cumpere rom într-o sticlă de plastic - va cântări mai puțin și nu se va rupe bagajul care poate fi spus despre un recipient de sticlă.

2. Pastă de dinți «roșu»

Indienii iubesc mirodenii și le-a pus oriunde se poate. Pasta de dinti nu este o excepție. Un mare cadou pentru cei care iubesc practic. Dar fii atent - nu toate se poate face apel pentru gust de ardere!

Un tub de 50 c. Acesta va costa 17 rupii, 100 gr. - 36 de rupii. Părinții mei nu au apreciat gustul, dar îmi place foarte mult! M-am cumpărat un pachet. Înainte de următoarea călătorie în India a fost de ajuns pentru mine!

Moneda India - Rs. Despre cum arata si ce curs astăzi rubla aici.

Vizitați India și nu cumpara nimic de la fata itemization doar ireal!

Sari - îmbrăcăminte pentru animale de companie femei indiene. Vă recomandăm să cumpere cel puțin în memorie. În viața de zi cu zi, deși nu rochie, dar pentru orice festival sau de carnaval, nu de ce. Apropo, multe stele din România place să te îmbraci în Saris.

Dar pantalonii sharavary „Ali Baba“ și un tricou rece este bine pentru viața de zi cu zi de vară în România. Se pare la modă și foarte exotice.

Goa comercializează puteți cumpăra haine din Nepal. este mai practic, a făcut mai eficient, dar, de asemenea, costuri, respectiv, mai scumpe.

4. Decoratiuni

fete mare cadou, mame, bunici, surori. Poti cumpara ca o brățări nepretențioase pe un picior care vând direct la plajă și lucruri exclusive de mână manual făcute. Gama de bijuterii indian este cu adevărat largă!

Aceste bratari sunt vândute pe picioare chiar pe plajă, există aproximativ 50 de rupii.

Pandantiv Hand Made cu carneol. Acest decor va costa 750 de rupii și apoi, dacă potorguetes bun!

5. piele

Genti din piele, portofele, curele, pantofi - toate acestea pot fi, de asemenea, aduse din Goa.

6. Textile: pături, eșarfe, batiste, fețe de pernă și așa mai departe.

Piețele acest bun doar împotmolit. Nu uitați să negocieze, mai ales dacă ați cumpărat mai multe lucruri deodată.

Dabolim - orașul în care se află aeroportul. Dacă zboară spre Goa charter, acesta va ateriza exact acolo.

7. Cosmetice «Himalaya», «Swati»

În India, produse cosmetice naturale, evaluat în întreaga lume. Acesta poate fi cumpărat în România, dar va costa mai mult. În timp ce trăiesc în India, cremele folosite «Swati», și sunt apoi aduse acasă.

8. Instrumente muzicale: boluri canto, tobe indiene.

Iubitorii de arta, aceste daruri vor fi pe placul lor.

tambur indian este mai bine, desigur, pentru a alege pentru persoana care înțelege acest lucru, pentru că nu se poate cumpăra de produse de calitate foarte înaltă.

boluri Cantand sunt realizate din fontă, prin urmare, cu atât mai mare este, cu atat mai greu este. De asemenea, păstrați acest lucru în minte atunci când aveți de gând achiziționarea - este încă o nevoie de a aduce.

India - o țară de condimente. Alegerea doar impresionante! Desigur, va dura ceva timp pentru a înțelege și de a înțelege, că din toată această abundență vă puteți veni la îndemână acasă. De exemplu, îmi place să gătesc vin fiert, asa ca a adus cu nucșoară, scorțișoară, anason, cardamom, ghimbir.

10. Henna pentru Mehendi

O altă unică de artă în India - este de desen pe mâini, picioare și alte părți ale corpului cu henna. Se numește într-un singur cuvânt: Mehendi. Aici, în România, ea devine destul de popular, de asemenea, și se numește pur și simplu: tatuaj temporar.

Perioada de valabilitate 1 an. Costă ieftine, așa că am adus câteva cutii, și să mă suficient, și vă pot da departe la prieteni. plemyashka mi-a plăcut - îi place să atragă.

11. bețișoare

Aceste lucruri nu surprinde pe nimeni, dar în India, ele sunt mult mai ieftine, și există o mulțime de a alege.

12. Alte lucruri mici: elefanți de suveniruri, măști de mashe papier, statui ale zeilor indieni, magneți, brelocuri.

13. Și, în cele din urmă, vreau să spun că cel mai important lucru al 13-lea cu siguranta ai nevoie pentru a fi aduse de la Goa - o mulțime de impresii și emoții pozitive!

Au fost acum trei ani. Vom din nou. În anticiparea de alimente, care va aduce noi etole, pungi din piele, produse din Himalaya. Este foarte ieftin acolo. Ei bine, ceai, condimente. Aceeași șofran, care în România este în valoare ca aurul. De asemenea, Rom apuca)

articole similare