5 Secretele de frumusețe Paris Hilton

Beautiful moștenitoarea „tron“ Lantul hotelier - Paris Hilton este acum la vârf de popularitate. Nici unul dintre știri secular nu se poate face fără ea. Va oferim cateva sfaturi pentru a ajuta pe fiecare dintre cititori MirSovetov, indiferent de starea poate deveni o stea a vieții sale și obiectul unor modele pentru alții.

Par ca Paris Hilton

Paris - blonda ashy, și ea este într-adevăr place. Par - este, probabil, cea mai importantă parte a imaginii ei. Ei au fost tot felul - și otraschennymi la talie și decupată la pătrat - a rămas neschimbată, doar o singură culoare - cenușă blond.

Ochii, cum ar fi Paris Hilton

Toată lumea știe despre frumoși ochi de un albastru strălucitor Paris Hilton. Hopa ... secretul №2. De fapt, născut blond cu ochi de culoare verde închis, și cerul albastru-o uluitoare, ea reușește să realizeze banal - cu ajutorul lentilelor.

Figura cum ar fi Paris Hilton

Paris dragoste fotografi, deoarece poarta tot ceea ce ei nu au vrut să. De ce? Și ea pur și simplu nu are complexe. Ea însăși și trupul ei iubește. Paris Hilton spune că este ușor să rămână subțire, deoarece este prin natura subțire. „Cred că viața este prea scurt pentru a cheltui pe o dieta. Îmi place viața și am mânca seara, dacă vreau. "

Paris norocos. Potrivit ei, în afară de milioane de oameni si faima, ea a moștenit de la părinții ei un metabolism foarte rapid și digestibilitate scăzut de grăsime. Pentru a nu câștiga în greutate, îi lipsește doar câteva ore pe săptămână pentru a dansa și merge foarte mult, ceea ce a făcut cu plăcere. În plus față de grăsime, astfel încât Paris Hilton este, de asemenea, lupta cu stresul, care este de multe ori ultima dată când a fost urmărit. Dar nu trebuie să imite nebunia frumuseții. Sfatul ei cea mai potrivită pentru menținerea unei greutăți sănătoase, și nu să-l reducă. Mai ales pentru că, în ciuda tuturor credințelor și declarațiile de presă, a declarat că blonda Paris este, de fapt îngrozită de completitudine. Recent, de exemplu, jurnaliștii pur și simplu a prins chiar pe pragul casei într-un spital din plastic, în cazul în care ea nu a fost prima dată când un ghid pentru consultări privind lupta împotriva centimetri în exces la talie. De îndată ce paparazzi ei semăna sămânța de îndoială cu privire la aspectul său de neegalat, acesta atrage imediat experții care au sfătuit-o din nou și din nou să-și exercite numai, și nici o intervenție chirurgicală.
Așa că secretul principal al figurii uimitoare Peris Hilton nu poate fi numit daruri naturale de drept și lupta și eliminarea imediată a fiecărui nou centimetru, imediat după producerea acestuia. Revista consideră că această abordare va fi utilă pentru toată lumea. Se cântărește-te în fiecare dimineață, iar dacă vă cocoș un pic mai mare decât a fost ieri, priselyayte automat el însuși a doua zi lupta cu „defecțiunea“: mananca mai putin, bea mai mult bio-iaurt, calorii limita.

Machiaj cum ar fi Paris Hilton

Paris strălucește mereu și strălucește. Ei în fiecare zi, un aspect sănătos și strălucire radiantă în ochii lui. piele de culoare, sănătatea părului și a unghiilor și, în general, se simt bine ... acesta oferă un stil de viață sănătos. În ciuda tuturor scandaluri și povești, domnișoara Hilton susține că foarte rar bea și nu fumează. „Nu-mi place gustul de alcool. Dacă eu beau - este doar un cocktail-uri low-alcool și băuturi energizante ". Pentru a nu arata obosit după următoarea gulyanok, ea mă va permite să doarmă. regula ei - nu dorm mai puțin de 9 ore. Niciodată.
Paris Hilton nu bea cafea. ea lui inlocuieste cu succes ceaiul verde.
În machiaj pentru a sublinia ochii Prefera culori radiante: „Artiștii mei machiaj știu că îmi place roz pal sau umbre de bronz pâlpâitoare. Ele completează perfect imaginea mea. " Desigur, Paris nu va uita niciodată eyeliner si rimel negru lungirea carcasă. Și ea preferă să folosească lichid creion de ochi, și provoacă aceeași culoare atât pe partea superioară și pleoapei inferioare: uite asa se pare incredibil de profund.

26 ani stiliști blonde vechi sfătui să-l sau piersici folosi - fard de obraz roz tandru. Cauzarea de lumină, stratul de fum se poate realiza pometii de separare excelente. Deci, linii expresive ale feței se va topi și mai luminos.
Pe partea de sus a imaginii blonda Paris Hilton rasfata-te mai ușoare, de multe ori strălucire căpșuni.

Stil cum ar fi Paris Hilton

Cineva a spus: „Dacă o singură expresie pentru a caracteriza stilul de Paris Hilton, acesta va fi:. Asteptare glamour“ Și, adevărul, principalele atribute ale unui dulap printesa nu sunt tiare și costume, și un mini-fusta, centura, decorate cu diamante, topuri luminoase și cizme elegante. În general - este întotdeauna cel mai bun, elegant, toate viu. Ea este întotdeauna pe partea de sus a tendințelor. Paris Hilton a celor în cazul în care tendința nu este descurajatoare, atunci el creează una nouă. Fie ca este vorba costum roșu sau negru strălucitor, ea arata ca inca este la fel de luminos si expresiv. Cum a făcut-o? Beauty Paris Hilton un secret pe care nu ea psihiatru piese, accesorii, completarea acestora unul cu altul. Acest lucru este irezistibil ei.

Paris pot alege din noutăți la modă exact ceea ce este. Este suficient rochie Frank ea a purtat cu pantofi cu tocuri de înălțime medie, bine bătătorit accesoriile lor. Mai mult decât atât, o astfel de lungimea rochiei are o caracteristică utilă: nu intruziv și provocatoare, demonstrează perfect slim picioare, bronzate. Este recomandat să-și scoată exemplul ei.

Se pare că aceste sfaturi și într-adevăr să acționeze. băuturi sănătoase, somn bun, cursuri de dans activ și mersul pe jos, și adevărul, fiecare dintre noi poate ajuta să se uite, si sa se simta ca o printesa.

articole similare