Aceste erori sunt cele mai frecvente, mulți dintre studenții mei, așa că am decis să scriu acest post.
1) Stabilirea obiectivelor incorecte
Atunci când un jucător joacă un profesionist limite joase și vrea să crească și să realizeze o creștere profesională, are mai mult posibil pentru a se consacra teoria poker, lucru pe jocul său, găsirea de informații noi și pentru a muta în sus limitele. Poate că cineva și satisface venituri stabile
2K pe lună jucând NL50-NL100, dar eu sunt prin natura sa un maximalist și cred că pentru a fi un profesionist NL100 o rușine. Cu due diligence și abordarea corectă, orice jucător, jucător profesionist de poker trebuie să bată cel puțin nl400. Dacă ați învățat deja cum să bată o anumită limită (de exemplu, nl50,100 sau 200, nu există motive pentru care s-ar putea să nu trebuie să bată cel puțin nl400 și deneg acolo câștiga mult mai mult).
2) Managementul bankroll inadecvat
Am intalnit de multe ori oameni, inclusiv în rândul elevilor săi, care au avut loc managementul bankroll-ului super-ineficient. În timp ce se joacă la limitele mici, ar trebui, prin toate mijloacele să încerce să urce mai mare acolo deneg câștigat de multe ori mai mult. Nu am nimic împotriva strategiei 50 sau 100bayinov, dar când te duci în mize, de cele mai multe ori, o astfel de strategie este foarte ineficient. Ca economist de formare, am înțeles că toată lumea are funcția de utilitate, și fiecare atitudini diferite la risc. Cu toate acestea, dacă nu aveți un motiv foarte obiectiv să rămânem la strategia de 100 de buy-in-uri NL100 (de exemplu, din câștigurile dvs. afectează în mod direct viața familiei imediate), te sfătuiesc să faci atacuri asupra limite mai mari, mai devreme. În funcție de situație, acest lucru poate fi următoarea limita 20-30BI, în cazuri rare, chiar mai puțin. În acest caz, ar trebui întotdeauna pune-te un stop-loss la limita superioară. Și, de exemplu, pierderea de 4 buy-in-uri, du-te înapoi și rapid buy-in-uri 8 zagrindit limită anterioare. Și înapoi. Mai puternic.
Ei bine, este clar că cel puțin aceste 20BI ar trebui să fie și nu ar trebui să joci în speranța că acum, chiar acum, „trage“.
3) Selectați ineficiente moduri de a lucra la jocul
De multe ori vedeți un jucător de gândire care pare să funcționeze bine pe jocul meu. El joacă NL100, se deplasează treptat, dar este încă joacă pe un site dificil.
Pentru a-l puneți blând, nu este optimă. Treaba ta ca un profesionist pentru a vă asigura că ați câștigat cel mai mare număr de dolari pe oră, și în același timp, asigura un potențial care după un anumit timp ai putea câștiga mai mult. Dacă nu vă place moale showroom-ul mic, dar de pește, fă-ți o favoare: Tuck departe este dvs. „nu-mi place“. Tu, ca un joc de poker profesionist pentru a câștiga Dengi, și să nu faceți clic pe frumoasele butoane. În plus, cred că experiența mea, aproape orice Rum repede te obișnuiești, dacă descărcați aspectul normal și camera de joacă de câteva săptămâni. bankroll-ul va multumesc.
În plus, limita inferioară este rakeback-ul deosebit de important. Rakeback (legale sau ilegale) există în aproape toate camerele și este foarte important pentru bankroll-ul și mișcarea limitelor. Când m-am ridicat miza, am jucat 50k mâinile la 0 pe NL25. Am primit rakeback. Mutat în NL50, el a jucat un alt 50k mâinile la 0. Got rakeback. Sa mutat la NL100. Și, din moment ce eu sunt în mod constant de lucru pe jocul meu tot timpul, apoi am avut în cele din urmă un progres și am jucat 40k mâinile cu 6PTBB / 100 rata de câștig, a trecut la nl200 și nu sa mai întors. Trebuie să mărturisesc: Nu știu suficient pentru a mă motiva să urce limitele, în cazul în care nu am primit rakeback.
5) Suma este nevalidă de joc, astfel
Când urca limitele, este important ca tu mana in mod constant asortata, am urmărit îndeaproape de adversarii și încearcă să îmbunătățească jocul. Este destul de greu să faci, dacă te joci 10+ mese. Îmi amintesc exact sentimentul când am început și m-am gândit că pot juca profitabil 12 mese la nl50.Mne crezut că am jucat atât de multe mâini de poker, am fost în aproape toate situațiile, eu sunt cel mai tare, știu cum juca acest joc, eu pot juca 12 mese. Ei bine, apoi mi-am dat seama repede că aceasta a fost o idee proastă. Trebuie să joace atât de multe mese, astfel încât să puteți ține evidența întregului bine, noi nu joacă pe pilot automat și pot gândi la fiecare decizie. Apoi, puteți adăuga un tabel, crescând treptat numărul lor, dar până când veți învăța să joace optim 3-6 mese.
Dacă undeva în acest post, tu pari să te cunoști, să încerce să facă toate eforturile pentru a corecta greșeala. Și bankroll-ul va multumesc.