Dacă se întâmplă pe drum, indiferent unde, câteva cuvinte dl limba engleză va va ajuta, practic, peste tot. Citiți articolul utile cu privire la acest subiect și să învețe aceste fraze. Există, totuși, mai mult de treizeci de ani, dar să învețe din toate mai mici numai 30 Exemple, va fi mai ușor!
Este timpul de vacanță și ești mai aproape ca niciodată de scopul lor drag - o excursie în Europa? Deja am cumpărat un bilet de avion, a obținut o viză în pașaport și rezervat o cameră la hotel? Dar sunt încă afectate de unele îndoieli cu privire la modul în care, trebuie să comunice cu oamenii, care nu cunoaște limba?
Chiar dacă ești sută la sută sigur, fără a face limba engleză, dorim să rețineți că un mic efort lingvistic pentru a face șederea în țară un luminos și memorabil.
Engleza este limba internațională, astfel încât indiferent de țara merge, veți avea nevoie de limba engleză, în orice caz. Deci, nu ignora absolut limba engleză în călătorie. Capacitatea de a vorbi cuvinte de bun venit și rămas bun de la limba țării pe care o vizitați - este o chestiune de curtoazie.
Fără îndoială, cu atât mai bine pentru a admira obiectivele turistice ale orașului decât să meargă, nasul îngropat într-o carte de expresie pentru a găsi fraza dreapta. Da, și un set minim de fraze în limba engleză face inestimabilă viața mai ușoară atunci când călătoriți.
Deci, puteți imprima glosar de mai jos, împărțite în teme. Desigur, este imposibil de a acoperi tot limba engleză, în cele 30 de fraze pe care le oferim, dar aceste cuvinte vor fi de folos.
Enumerați bun venit, cred că nu are nici un sens, ei știu deja totul. Deci, trece direct la fraza dorită.
Cele mai frecvente fraze în engleză care vin cu siguranță la îndemână atunci când călătoresc:
Cererile în hotel în limba engleză
1. Îmi pare rău că vă deranjez
Îmi pare rău că vă deranjez