Singurul lucru pe care am reușit să realizeze - este succesul material. Dar asta nu mă face fericit, și am început să mă găsească, să caute modalități de a conecta cu sinele vostru superior.
După doi ani de cercetare și vizite la nenumărate cursuri de „spirituale“, am găsit ceea ce căutam. Am cunoscut-o un profesor de alamă. El a fost un om incredibil.
Se spune că, atunci când elevul este gata apare profesor, și am fost gata. Șase săptămâni mai târziu am fost în India, unde a studiat filosofia antică, care este păstrată secretă.
Astăzi sunt adevărate pentru mine, încerc să trăiesc o viață autentică, și eu sunt fericit.
Fericire dedicare
Dedicatie - este deconectat de la ego-ul și conectarea cu sinele vostru adevarat. Lipsa dorinței de a fi alta decât cine ești cineva.
Vestea bună este că puteți învăța cum să fie altruiști, uitam doar natura. Dacă puteți, luați câteva minute și du-te afară.
Observați cum fiecare floare, fiecare planta si fiecare copac. Ele sunt ceea ce sunt. Rose - Acest lucru a crescut. Arborele - acest copac. Ei nu încearcă sau luptă să fie altceva decât altceva. Și asta le face frumoase.
Animalele, de asemenea, sunt mari in manifestarea ei înșiși. Ei nu lupta împotriva adevărata lor natură. Ele sunt ceea ce sunt. Și de aceea ne iubim animalele.
Avem, de asemenea, dreptul de a fi ceea ce suntem. Cu toate acestea, în contrast cu natura și animalele, ego-ul nostru stă în calea noastră și ne împiedică de a fi noi înșine. Ea vrea ca noi să credem că suntem cine nu suntem.
ego-ul meu mi-a dorit să se definească ca un designer de moda de succes pe Coasta de Aur. Dar nu am fost eu. Este o versiune falsă de mine. Dar nu știam la acel moment, care ar trebui să fie.
Ca rezultat, am tânjit de acceptare și de aprobare de la alții. Am vrut să se potrivească în companie și pe placul tuturor.
Pentru a evita acest lucru, trebuie să vă conectați la sine. Mai jos sunt 3 pași pentru a vă ajuta să se conecteze cu adevaratul sine:
se găsește
Pasul 1: direcția de instalare.
Înainte de a începe orice călătorie, este important să știi unde te duci. Destinația - conecta cu sinele vostru adevarat. Acesta este obiectivul dvs., și trebuie să dea cea mai mare prioritate.
Pasul 2: Ia timp pentru tine și ceea ce iubești știi.
Pentru a vă ajuta să rezolve misterul cine sunteți, trebuie să se întoarcă la un moment când erai copil. copilăria ta dezvăluie foarte multe despre tine.
Intreaba-te ce te-a iubit să faci ca un copil? Intreaba-te la această întrebare din nou și din nou, până când sunteți mulțumit de răspunsul. Dacă nu vă amintiți, întrebați familia și rudele pentru ajutor.
Găsiți un loc liniștit, unde nu va fi distras și întrebați-vă aceste întrebări:
Ce te face cu adevarat fericit?
Ce te face să simți că ești în elementul tău?
Ce te face să te simți mulțumit, și nu mai vrei să faci altceva?
Sub ce lecții ai pierdut notiunea timpului?
Răspunde la aceste întrebări, ele vă vor ajuta să aflați mai multe despre tine destinație.
Dacă încă se mai luptă cu ea, nu vă faceți griji. Poate dura ceva timp, dar dacă se va reflecta pe locul lor în viața în fiecare dimineață, veți începe să se conecteze adevărata lor natură.
Pasul 3: Faceți ceea ce vă place și de ai ajuta pe alții.
Odată ce ați găsit ceea ce iti place, trebuie să găsească o modalitate de a realiza talentele lor prin munca sau in afara. Acest lucru poate fi dificil, și nu se va întâmpla într-o clipă, dar perseverenta va veni la el și vom găsi adevărata fericire.